Recension av Uwell Nunchaku 2 Kit

Recension av Uwell Nunchaku 2 Kit

Sedan ganska länge är ett av de mest populära formaten av vape-enheter pipe-mods. Sådan popularitet beror på det faktum att vapern får en bekväm att använda enhet, något som påminner om traditionella mechmods, men samtidigt har den en komplett uppsättning skydd för säker användning. Samtidigt finns det aldrig några anspråk på enheter av detta format när det gäller ergonomi. Många vapers känner till en så berömd rörmod från företaget Uwell Nunchaku, som kunde orsaka ett rush av nostalgi. I tron på framgången beslutade företagets specialister att förlänga denna serie, så ljuset såg Uwell Nunchaku 2 Kit något modifierat, utrustat med ett nytt kort och den ursprungliga kontrollen. Tillverkaren lovar att den nya enheten inte kommer att styras av de vanliga nycklarna, och med en inbyggd positionssensor är det ovanligt, ovanligt, men åtminstone intressant.

Generell information

Uwell Nunchaku 2 Kit startkit, bestående av en pipe-mod, fungerar på batterier i tre storlekar och utrustad med en modern produktiv bräda, och atomizer på löstagbara vaporizers. Designen på den nya luftfuktaren är mycket igenkännbar, men det är mer ett plus än ett minus, eftersom denna formfaktor är efterfrågad bland många vapers. vape pods sverige Utvecklarna av företaget har försett enheten med en ny chipset Uwell BIEN-chip, som inte bara kännetecknas av prestanda och tillförlitlighet, utan också kan styras av en sexaxlig rörelsesensor, och detta är en ganska innovativ lösning. Den kompletta tanken fungerar på utbytbara förångare, tack vare vilka det inte blir några problem med smak och bulk. Du kan köpa Uwell Nunchaku 2 Kit i fyra färger blå, svart, silver och regnbåge.

Utrustning

Startpaketet är packat på ett sådant sätt att vapern inte kommer att ha några problem och svårigheter efter att ha köpt den. Du kan inte säga att lådan kommer att innehålla något övernaturligt, men den har allt för att göra din enhet glad:

Nunchaku 2 Mod batteripaket;

Atomizer Nunchaku 2 Tank med förinstallerad förångare UN2 Meshed-H2 ”Omega; Coil;

Ersättningsförångare UN2 Meshed-H 0,14″ Omega; Spole;

Ersättningsglas;

En uppsättning O-ringar;

Adapter för 18650 batterier;

USB-laddningskabel;

Användarmanual.

Nunchaku 2 Mod batteripaket

Vape-moddarna har länge varit efterfrågade inte bara bland nybörjare utan också bland vapers med erfarenhet där de bara väcker positiva känslor, eftersom många började med sådana enheter. Företagets beslut att släppa en uppföljare till serien Nunchaku, men i en uppdaterad, och kardinalt, variant kan bara vara glädjande, eftersom tubmodden Nunchaku 2 Mod definitivt är värd att uppmärksammas.

Att prata om designen av Nunchaku 2 Mod är inte ens vettigt, eftersom tubtillverkaren är en tubtillverkare. Den är gjord i en traditionell design för sådana enheter, med en något avsmalnande övre och nedre del, så enheten ligger perfekt i handen. Nunchaku 2 Mod är tillverkad av rostfritt stål med en tunn beläggning av polykarbonat för att skydda mot mindre repor, så vikten på modden kommer inte att vara den minsta. Diametern på enheten på dess bredaste punkt är 29 mm, så när du byter ut finfördelaren är detta värt att överväga.

Den viktiga egenskapen hos denna mod är möjligheten att använda tre batteristorlekar 21700/20700/18650, vilket gör den till en universell enhet. Du kan få upp till 100 watt effekt, vilket är mer än tillräckligt för de flesta vapers. Batteriet kan laddas med en vanlig mikro-USB-kontakt med 2A ström.

Utvecklarna från Uwell gjorde ett bra jobb med att fylla Nunchaku 2 Mod och utrustade den med ett nytt kort Uwell BIEN-chip, tack vare vilket vaper kan använda enheten i tre grundläggande lägen Variawatt, termisk kontroll och mechmod (bypass). Dessutom har tillverkaren skyddat chipset från fukt och damm, så du kan inte vara rädd för att använda den i vardagen.

En av enhetens nyckelfunktioner är frånvaron av de vanliga knapparna + / – för att styra styrkretsen. Istället för dem installerade utvecklarna en sexaxlig rörelsesensor, för att kontrollera med vilken du måste vänja dig för att inte av misstag ändra läget medan du röker (du kommer alltid att behöva låsa den).

Nunchaku 2 Tank Atomizer

Du kan inte säga att Nunchaku 2 Tank atomizer är lika överraskande som rörmoden, eftersom det är en ganska vanlig oservad tank. Men samtidigt är tanken gjord i samma stil som modden, så den ser ganska logisk och vacker ut på den.

Nunchaku 2-tanken körs på UN2 Meshed-H-seriens utbytbara förångare designade speciellt för denna tank. Fehral- och rostfria vaporizers är gjorda på mesh och har ett motstånd på 0,2 respektive 0,14 ohm. De är designade för maximal smak och bulk, så många vapers kommer att uppskatta dem.

Att ladda atomizern är mycket enkel; du kan skruva av topplocket och hälla 5 ml vätska genom hålet med ventilen (barnlås).

Slutsatser och intryck

Om Uwell Nunchaku 2 Kit kommer du att få en tvetydig åsikt, för å ena sidan kommer vapern att få en intressant rörmod, och å andra sidan är kontrollen så ovanlig att inte alla kommer att kunna hitta ett gemensamt språk med enheten. Men i alla fall är enheten intressant och icke-standardiserad, produktiv och mångsidig.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Endast två typer av vaporizers;

20700-batterierna är lite lösa;

När du styr måste du ständigt låsa enheten för att undvika oavsiktlig aktivering av andra funktioner.

Fördelar

Original design;

Tre storlekar av batterier;

Effekten på 100 watt;

Högpresterande och pålitlig chipset;

Icke-standardkontroll med rörelsesensor;

Bekväm tank;

Barnsäker;

Utmärkt och fyllig smak.