Recension av Uwell Kalmia Pod Kit

Recension av Uwell Kalmia Pod Kit

Det finns flera viktiga milstolpar i vapinghistorien som har påverkat den avsevärt: uppkomsten av funktionella chipset, introduktionen av ett nytt batteriformat som kan göra enheter autonoma och uppfinningen av saltnikotin. Saltnikotin tillät vapers att snabbt tillfredsställa sina nikotinsug utan att få en hård TC och njuta av den ursprungliga smaken. Det rekommenderas inte att använda traditionella tankar och droppar för att förånga de salt nikotinbaserade vätskorna, men de slutna systemen eller POD-systemen har utvecklats speciellt för dem. Enheter av sådant format produceras regelbundet av många tillverkare, och Uwell-företaget är inte ett undantag, det presenterade POD-system som blev försäljningsträffarna mer än en gång. Uwell Kalmia har återigen påmint om sig själv och släppt den enklaste enheten – Uwell Kalmia Pod Kit, som säkerligen kommer att hitta sina köpare.

Generell information

Uwell Kalmia Pod Kit är ett kompakt POD-system, inte det mest kraftfulla inbyggda batteriet, så enkelt som möjligt, designat för att använda löstagbara patroner med inbyggda förångare för att förånga vätskor baserade på saltlösning nikotin. Enheten är gjord i den mest traditionella formfaktorn för sådana enheter som sticker med rundade kanter och hörn, samt med ett lätt sträckt tillplattat munstycke. Enheten kan inte kallas mycket autonom, men det inbyggda batteriet räcker för en eller två dagars användning. POD-systemet aktiveras så enkelt som möjligt genom att puffa. Enheten använder löstagbara patroner med en inbyggd förångare på nätet, gjord av en patenterad teknologi, motstånd på 1,2 ohm. Uwell Kalmia Pod Kit finns i sex färger – Innoc White, Calm Cyan, Gentle Pink, Youthful Green, Mysti Black och Serene Blue.

Utrustning

Med tanke på det faktum att denna enhet tillhör kategorin de enklaste, är den utrustad med lämplig enkelhet och korthet. I lådan hittar vapern:

Kalmia Batteripaket;

FeCrAl UN2 Meshed-H 1,2 ohm patron;

USB Type-C-kabel;

Användarmanual.

Kalmia batteripaket

Vi kan inte säga att det kinesiska företaget Uwell är ett av de ledande inom vapeindustrin, men det tillhör inte utomstående, eftersom det regelbundet släpper nya enheter som nästan omedelbart hittar sina kunder. Under ganska lång tid har företaget tillverkat traditionella boxmods och tankar, och efter att POD-systemen blev populära började man specialisera sig på deras produktion. För tillfället producerar företaget många enheter av detta format, och modellsortimentet kompletteras med nyare och nyare enheter, varav en är Uwell Kalmia Pod Kit – en enkel, tydlig och billig enhet.

Designers av Uwell Company i utvecklingen av Kalmia Pod Kit lekte inte med wisecracks och bestämde sig för att använda en beprövad formfaktorstav med rundade hörn och kanter, vilket gör enheten så bekväm att använda som möjligt. Enheten har en ganska blygsam storlek 109*20*10,8 mm, och minimivikten på 24,5 gram, och kroppen är gjord av plast av olika slag och aluminiumlegering.

Enheten är designad för att fungera med 13 watt effekt, tillhandahållen av ett 400 mAh-batteri, vilket inte är den högsta kapaciteten, vilket kommer att räcka för att arbeta självständigt i en eller två dagar. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten på enhetens nedre ände med 1A ström.

Uwell Kalmia Pod Kit är en ganska enkel enhet, så den aktiveras genom att puffa och saknar alla kontroller. Snarare original i en enhet realiserade batteriindikator han är gjord i form av en stjärna av små prickar på sidan av enheten.

Kalmia POD patron

Den viktiga egenskapen hos Uwell Kalmia Pod Kit är att den använder en patron utvecklad av en speciell patenterad teknologi. Patronen hålls i batteripaketet av ganska starka magneter.

Patronen använder FeCrAl UN2 Meshed-H inbyggd förångare med 1,2 Ohm motstånd. Vaporizern är gjord av Pro-FOCS-teknik, redan känd för vapers, tack vare vilken du kan få en mättad tät ånga. Det finns ingen blåsjustering, men enheten är designad för ett tätt cigarettbloss.

Fyllningen av patronen är standard och mycket enkel: du tar ut den ur batterilådan, öppnar silikonlocket på sidan och häller på 1,6 ml vätska. Det är viktigt att komma ihåg att påfyllningshålet är litet, så du bör använda flaskor med en tunn metallpip.

Slutsatser och intryck

Uwell Kalmia Pod Kit är det mest traditionella POD-systemet, som är enklare än en engångsprodukt. Men samtidigt är den här enheten ganska intressant, snygg och lätt att använda. Naturligtvis kanske det inte tilltalar vissa vapers, men de som ånga salt nikotinbaserade vätskor och inte vill lägga för mycket tid på att installera det kommer definitivt att gilla det.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

Liten volym av patronen;

Svag laddningsström;

För laddning måste du ta bort patronen från batteripaketet.

Fördelar

Kompakt storlek;

De ursprungliga färgerna;

Minimal vikt;

Aktivering genom puffning;

Den ursprungliga patronen på nätet;

Stabil tight puff.