Recension av Uwell Havok V1 POD mod kit

Recension av Uwell Havok V1 POD mod kit

Det finns mycket att säga om att vapemarknaden har tagits över av sub-moddar, för det är sant. Det är svårt att hitta en tillverkare som inte skulle ha flera modeller av enheter av sådant format i sitt sortiment. Men i det här fallet står vapern inför ett mycket verkligt problem med vilken pod-mod man ska välja, eftersom valet är så stort att även den mest erfarna användaren kan bli förvirrad. Övning visar att ett av de bästa alternativen är enheter som liknar box-mods, men bara i en mindre storlek. Dessa enheter kan tillskrivas Uwell Havok V1 POD mod-kit, som släpptes av företaget efter utgivningen av inte den mest framgångsrika Valyrian (för att vara ärlig, det misslyckades i försäljningen).

Generell information

Uwell Havok V1 POD mod kit är en medelstor mod som har ett kraftfullt inbyggt batteri, designat för att använda vaporizers UN-2, lätt och bekvämt att underhålla och använda. Designen av den nya sub-moden är enkel nog denna rektangulära låda med lätt rundade hörn, som är dekorerad med ganska ljusa insatser, inskriptioner och kombinationer av material. Enheten är utrustad med en tillräckligt enkel chipset som gör att du kan använda enheten i vari-watt-läge med ett effektområde på 5-65 watt. vape pen sverige Enheten använder UN-2-serien förångare, vilket möjliggör anständig smak och bulk. Du kan köpa Uwell Havok V1 POD mod-kit i fem färger: grön, svart, blå, röd och silver.

Utrustning

Denna sub-mod kan klassas som medelklass, så den är packad ganska standard, och inget överraskande kommer att finnas i lådan av vaper. I lådan väntar vapern:

Havok V1 mod batteripaket;

Avtagbar patron Havok V1 POD;

UN2 Meshed-H25 ”Omega vaporizer; HAVOK V1 Coil DTL (förinstallerad);

UN2 Meshed-H 0,6 ”Omega förångare; HAVOK V1 Coil MTL/RDL;

Ersättningsfingersättningar;

Användarmanual.

Havok V1 mod batteripaket

Företaget Uwell har visserligen inte en ledande position på vape-marknaden i förhållande till Smok, Voopoo, Vandy Vape eller GeekVape, men det producerar periodvis intressanta enheter som är välförtjänta efterfrågan bland vapers. Men alla Uwell-enheter blir inte försäljningssuccéer, och det är precis vad som hände med Valyrian sub-mod, som användarna hade många frågor och kommentarer om. Genom att besluta att rätta till detta misstag har företaget presenterat Uwell Havok V1 POD mod-kit, som med säkerhet kan tillskrivas medelklassen.

Uwell Havok V1 POD mod kit ser ganska standard ut och klassiskt traditionell rektangulär enhet med lätt rundade kanter. Sub-modden är inte den minsta – 100×42,9 19,2 mm och väger 101 gram, men detta beror på ett ganska kraftfullt batteri och en stor reservoar. Havok V1 är designad ganska ljust, den ena sidopanelen är gjord av harts med ljusa färgade streck, och på den andra finns det olika gravyrer.

Havok V1 sub-mod drivs av ett inbyggt 1800 mAh batteri, vilket kommer att räcka för att få autonomt arbete inom en till två dagar beroende på förångarens motstånd och intensiteten av vaping. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten på enhetens nedre ände med 2A ström.