Granskning av Smok T-Air SUBTANK

När saltnikotin uppfanns och vapers kunde förånga dess vätskor var det få som trodde att många användare skulle lägga sina kraftfulla box mods och drips på hyllan. POD-system har blivit stapelvaror för många vapers. Bland enheterna i ett sådant format har Juul varit efterfrågad i flera år – kompakt, fristående, med utbytbara förfyllda patroner. Berömmelsen för dessa enheter ger inte efter för många tillverkare, så det är inte förvånande att de regelbundet släpper liknande enheter. Innokin-företaget bestämde sig också för att släppa sin egen version av en sådan enhet, så Innobar C1 Pod släpptes – en enkel men inte mindre intressant enhet som kan överraska även erfarna vapers.

Allmän information

Innokin Innobar C1 Pod är ett kompakt POD-system som har ett inbyggt batteri med genomsnittlig kapacitet, utformat för användning av patroner fyllda med vätskor baserade på salt nikotin. Enheten ser ganska enkel ut – en snygg kropp gjord av vit plast, vilket gör att enheten ser ut som en markör, inte ett POD-system. e-cigg butik stockholm Enheten är utrustad med ett 450 mAh-batteri som laddas via en vanlig USB Type-C-kontakt. Enheten är utformad för att använda utbytbara patroner, som redan är fyllda med vätskor baserade på saltnikotin, och vapern har tio originella och rika smaker till sitt förfogande.

Förpackning

Det är värt att säga på en gång att POD-systemet och dess patroner säljs separat, så innan du köper bör du ha detta i åtanke. Enheten är packad enkelt nog – vanlig kartong med enheten och minimala instruktioner, och patronerna är förpackade i två delar, och var och en av dem har pluggar på munstycket och på anslutningsdelen.

Utseende och design

Populariteten för POD: er under de senaste åren är obestridlig, så det är inte förvånande att varje vape-tillverkare försöker släppa sin egen version av sådana enheter som kommer att vara efterfrågade. Innokin-företaget har upprepade gånger släppt enheter av detta format, som är efterfrågade bland vapers, men dess utvecklare hade uppenbarligen ingen sinnesfrid med härligheten hos de amerikanska Juul POD-systemen. Därför, efter lite arbete och sittande i laboratorierna, kom de med sitt eget svar på Juul – Innokin Innobar C1 Pod – en intressant enhet, lite okonventionell, men samtidigt bekväm och praktisk.

Utformningen av Innokin Innobar C1 Pod är inte särskilt originell, eftersom det är en liten plastanordning med många fasetter. Om du tittar noga ser enheten mer ut som en vanlig kort markör eller någon konstig enhet, men det hindrar inte att den har bra ergonomi. Enhetens mått är mycket blygsamma, så det är mer som ett USB-minne eller en nyckelring, som inte kommer att vara i vägen i fickan. På grund av det faktum att enheten är tillverkad i ett plasthölje och är utrustad med inte det mest kraftfulla batteriet, väger den bara lite mer än 30 gram.

Innokin Innobar C1 Pod drivs av ett inbyggt 450 mAh-batteri – inte mycket, men tillräckligt för en dags batteritid. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten som finns på enhetens nedre ände, med en full laddningstid på 20-30 minuter.

Patroner, smaker och användningsområden

Innokin Innobar C1 Pod har ersättningspatroner fyllda med nikotinbaserad vätska med 2% saltstyrka. Det intressanta är att vätskorna som används i dessa patroner är vattenbaserade, så vapern får en mjukare ånga och en behaglig smak. Patronerna är engångsbruk (försök inte fylla på dem själv efter att de har förbrukat sin resurs).

Patronerna använder en 1,1 ohm motståndsnätförångare, så smaköverföringen kommer att vara på högsta nivå. Patronens kapacitet är 2 ml, och det räcker för att få cirka 600 puffar. Inandningen är tät och liknar MTL så mycket som möjligt.

För närvarande erbjuder tillverkaren tio originalsmaker till vapers:

– Iced Cosmic;

– Sura bär;

– Mandarin;

– Blåbär druva;

– Körsbärslimonad;

– Rosa Lychee;

– Djungeljuice;

– Jordgubbe Vattenmelon;

– Tårta med citron;

– Rosa lemonad.

Slutsatser och intryck

Att säga att Innokin Innobar C1 Pod kan ersätta Juul för vapers är svårt, men vi kan definitivt säga att det kommer att vara en värdig konkurrent. Enheten kännetecknas av sin kompakta storlek, användarvänlighet och, viktigast av allt, kan behaga vapers med god smak, varför sådana enheter köps.