Granskning av Brusko Vilter S POD Kit

POD-system har redan blivit en integrerad del av vaping för många vapers, och ersätter framgångsrikt traditionella boxmods och sub-ohm-tankar. Tack vare sådana enheter kan vapers med säkerhet förånga starka vätskor baserade på saltnikotin utan rädsla för att få en hård ånga. Många vape-tillverkare producerar ganska intressanta POD-system, som inte bara glädjer med sin smak utan också med deras användbarhet och praktiska egenskaper. Ett av de mest framgångsrika samarbetena – det ryska företaget Brusko och kinesiska Aspire inte en gång nöjda vapers med intressanta enheter skapade tillsammans. Och efter att ha bestämt sig för att återigen överraska ryska köpare, släppte de tillsammans en ganska original enhet – Brusko Vilter S POD Kit, som kommer att uppskattas även av skeptiska vapers.

Allmän information

Brusko Vilter S POD Kit är ett kompakt POD-system, utrustat med ett batteri med medelhög kapacitet, utformat för att använda utbytbara patroner med inbyggda förångare för förångning av vätskor baserade på saltnikotin. vape store sverige Enheten ser väldigt snygg och originell ut – det är en rektangulär enhet med rundade kanter och enkel användning. Enheten aktiveras genom att man både puffar och trycker på den enda ”eld”-knappen. Enheten är utformad för att använda utbytbara patroner med inbyggd nätförångare med motstånd på 1,0 ohm. Du kan också använda en dropptyp av plast eller papper som imiterar ett cigarettfilter. Du kan köpa Brusko Vilter S POD Kit i fem färger – svart, röd, grå, fuchsia och beige och rosa gradient.

Utrustningssats

Förutom standardpaketet, som kommer att överraska många, har vaper en möjlighet att köpa en extra dockningsstation, vilket gör det möjligt att öka storleken på enheten lite, men för att få en bra autonomi. Direkt POD-system kompletteras enligt följande:

– Vilter S-enhetens batteripaket;

– 2 ml patron. Vilter pod en 1,0 ohm mesh spole;

– Droppspets av papper;

– Droppspets av plast;

– USB typ-C-kabel;

– Bruksanvisning.

Brusko Vilter S enhet batteripaket

98% av vape-enheterna på den ryska marknaden tillverkas av kinesiska företag, så det är inget överraskande om du köper till och med en dyr enhet på förpackningen är skriven ”Made in China”. Men kinesiska i det här fallet betyder inte dålig kvalitet, tvärtom anses vape-industrin i Kina vara den mest progressiva och ständigt utvecklande. Därför är det logiskt att den ryska tillverkaren av vapingvätskor Brusko (vapingvätskor av dess produktion är särskilt efterfrågade bland vapers) ständigt samarbetar med kinesiska företag och gemensamt producerar originalanordningar. Den mest produktiva samarbete Brusko c företaget Aspire, vilket resulterade i en hel del intressanta enheter som säljs framgångsrikt på den ryska marknaden. En av de enheter, som kan locka uppmärksamheten hos även de mest erfarna vapers, är med rätta anses vara Brusko Vilter S POD Kit.

Vid utvecklingen av Brusko Vilter S POD Kit vägleddes företagets designers av uppfattningen att en enkel enhet kommer att locka mycket mer uppmärksamhet än en snygg, så POD-systemet är tillverkat i ett snyggt stickformat med rundade kanter och utskjutande tunn droppspets. Enheten är inte den minsta – 124*22,1*12,6 mm, men den är lätt – bara 31 gram, så den kommer inte att ta mycket plats i fickan.

Brusko Vilter S POD Kit använder ett inbyggt batteri med en kapacitet på 500 mAh – inte mycket, men en dags batteritid är garanterad. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten på sidan, 0,5A ström.

Även om enheten tillhör den enkla serien, men den har en enkel chipset, tack vare vilken den har en komplett uppsättning skydd och kan arbeta vid 10-15 watt. Tillverkaren tillhandahåller två alternativ för att aktivera enheten – genom att puffa och genom att trycka på ”Fire” -knappen. För att underlätta användningen har Brusko Vilter S POD Kit en liten monokrom display som visar information om batteriladdning, antal och tid för puffar.

Om vaper vill ha autonomi är det vettigt att köpa Vilter Power Bank dockningsstation, tillverkad i den blygsamma storleken 87 * 45,3 * 21,2 mm, med en inbyggd batterikapacitet på 1600 mAh. Brusko Vilter S POD Kit laddas med USB Type-C-kontakten som är placerad inuti, och den tid det tar att ladda POD-systemet är ungefär en timme.

Brusko Vilter S POD-patron

Den viktigaste egenskapen hos Brusko Vilter S POD-patroner är att du kan installera traditionella droppmunstycken av plast och papper som är en exakt imitation av cigarettfilter. Detta alternativ kommer att uppskattas av vapers som nyligen har varit inbitna rökare och som saknar den karakteristiska beröringen av filtret mot läpparna.

Brusko Vilter S POD-patron presenteras i den enda varianten – med en inbyggd nätförångare med motstånd på 1,0 ohm. Tillverkaren tillhandahåller inte en justerbar dragning, men initialt är den så nära MTL som möjligt. För att fylla på patronen måste du ta ut den ur batterilådan, vända den upp och ner, öppna silikonlocket och häll 2 ml vätska.

Slutsatser och intryck

När du tar i händer sådana enheter som Brusko Vilter S POD Kit, förstår du att de inhemska producenterna, men med hjälp av utländska företag, kan erbjuda vapers de enheter som inte skäms över. Trots att enheten är ganska enkel, kommer vaper att få en snygg och, viktigare, utsökt enhet, som kommer att bli ett måste-tillbehör för varje dag.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Bristen på reglering av blåsning;

– Svag laddningsström;

– För att fylla på är det nödvändigt att ta bort patronen från batteripaketet.

Fördelar och nackdelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Snygg design;

– Två varianter av droppspetsar;

– Laddning med en dockningsstation;

– Två dragalternativ;

– Inbyggd förångare på gallret;

– Stabilt tätt drag.