Review of GeekVape AP2 POD kit

Vape-tillverkare försöker ständigt överraska vapers med sin utveckling, och en del av dem kan kallas för passabla – användarna läser bara beskrivningen och uppmärksammar dem inte. Men många apparater kan verkligen intressera vapers genom sina tekniska parametrar, funktionalitet, praktiska egenskaper och autonomi. Sådana enheter kan säkert hänföras till de enheter som produceras av en av vape-marknadens mastodontar, nämligen Geek Vape. Efter att ha bestämt sig för att få ett starkare fotfäste i submodsegmentet beslutade företaget att släppa en något modifierad och kompletterad Aegis Pod, men med ett nytt namn GeekVape AP2 POD kit. Även om enheten kan klassificeras som en ganska enkel serie, kommer den garanterat att bli den viktigaste enheten för daglig användning för många vapers.

Allmän information

GeekVape AP2 POD kit är en kompakt pod mod som har ett inbyggt medelkapacitetsbatteri med möjlighet att byta ström och är utformad för installation av utbytbara förångare serie G. Enheten kommer omedelbart att glädja dig med sin kompakta storlek, lätthet och goda ergonomi, men samtidigt är den tillverkad i en ganska stram stil; den är diskret, snygg och med tydliga släta linjer. Trots enkelheten ger enheten möjlighet att ändra effekten mellan 10-18 watt. Pod mod utformad för installation av utbytbara förångare serie G Coil motstånd 0,6-1,2 Ohm. Köp GeekVape AP2 POD kit finns i åtta färger svart, röd, röd camouflage, regnbåge, blå, blå camouflage, grön camouflage och grå camouflage.

Kit

Denna podmod är packad ganska standard, men inte det absoluta minimum, vilket inte kan hjälpa till att glädja, så i lådan kommer vaper att kunna hitta:

Aegis Pod 2 (AP2) Enhetens batteripaket;

Aegis Pod 2-patron (4,5 ml);

G6ohm Coil förångare (förinstallerad);

G8ohm Coil förångare;

Förångare för förångare;

USB Type-C-kabel;

Bruksanvisning.

Aegis Pod 2 (AP2) Enhetens batteripaket

Att företagets Geek Vape-enheter alltid drar till sig uppmärksamhet från vapers är ett obestridligt faktum. Och när man betänker att denna tillverkare har trappat upp betydligt är varje ny enhet nästan alltid en försäljningssuccé, eftersom företagets utvecklare inte får sina pengar i onödan. Företaget blev känt för sina enheter i Aegis-serien, och inte bara unkillable boxmods, utan också submods, som framgångsrikt används av många vapers. En av dessa enheter är Aegis Pod, som företaget bestämde sig för att förbättra med tanke på de aktuella trenderna och marknadstrenderna, så ljuset såg GeekVape AP2 POD kit, med ett kort namn, men har faktiskt ett namn Aegis Pod 2.

Om man jämför GeekVape AP2 POD-kit med andra enheter från Aegis-serien, skiljer den sig ganska mycket från dem visuellt eftersom den inte använder de karakteristiska insatserna och överdragen i ekoläder. Men samtidigt ser enheten mycket anständig och snygg ut med snygga släta linjer och bra ergonomi. Enheten är liten 90*35*17,5 mm.

Med tanke på att GeekVape AP2 POD-kit fortfarande tillhör Aegis-serien , ger den skyddsklass IP67 mot fukt, damm och stötar, men att kontrollera den genom att dränka den i en hink med vatten eller genom att slå med en hammare är ändå inte värt det.

Podmoden drivs av ett inbyggt 900 mAh-batteri, vilket är ganska bra för en enhet av det här formatet, eftersom du kan få autonomt arbete i två eller tre dagar.

Batteriet kan laddas via den vattentäta USB Type-C-kontakten som finns på enhetens nedre ände.

GeekVape AP2 POD-kit är en ganska enkel pod-mod, men tillverkaren har gett möjlighet att ändra enhetens effekt inom 10-18 watt, med tre driftlägen låg, medium och hög tillgängliga för vaper. Enhetshanteringens aktivering, effektändring och kontroll av batterinivå sker med hjälp av en enda, ganska stor eldknapp.

Aegis Pod 2 Patron

Ett GeekVape AP2 POD-kit utvecklades som en praktisk patron avsedd för installation av utbytbara förångare. Patronen hålls fast i batteripaketet med hjälp av starka magneter.

Geek Vape-utvecklarna bör få beröm för att de använder tidigare utgivna serier av förångare i sina enheter i stället för att göra nya. AP2 POD-kitet är utformat för att använda G Series Coil förångare, som för närvarande representeras av fyra typer av motstånd 0,6/0,8/1,0/1,2 Ohm, så det finns något att välja mellan.

Denna enhet har möjlighet att justera DL eller MTL puff . För att göra detta måste du ta ut patronen, vända den och sätta tillbaka den på plats.

För att fylla på patronen måste du ta ut den ur batterilådan, öppna silikonlocket på sidan och hälla 4,5 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Det är säkert att säga att i GeekVape AP2 POD-kit har utvecklarna korrigerat fel och brister som fanns i den första versionen. Enheten kommer att glädja dig med sin praktiska funktion, bra autonomi och kompakthet, liksom ett brett utbud av förångare för att ånga vätskor på både salt och fribas nikotin.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Du måste ta ut patronen ur batterilådan för att fylla på;

Justeringen av luftflödet är mycket enkel.

Fördelar

Kompakt storlek;

Snygg design;

Batteri med hög kapacitet;

Snabb laddning;

Tre strömlägen;

Förångare i G-serien;

Justerbart luftflöde;

Stor patronvolym.