Recension av Geekvape Aegis Solo 2 S100 Kit

Trots att det senaste ett och ett halvt året passerat i POD-systemens och podmods tecken har antalet vapers som använder traditionella enheter inte minskat mycket. Detta beror på att inte alla vapers är redo att ge upp den fulla smaken, som bara kan erhållas på en subohmtank, installerad på en ganska kraftfull enhet. En av ledarna i produktionen av ett sådant gäng (kraftfull och pålitlig boxmod + läcker subohmtank) är företaget GeekVape, som nyligen bytte namn på sina enheter en masse och bara lämnade kvar den första bokstaven. Säkerligen minns många en sådan enhet som Aegis Solo, som företaget bestämde sig för att ge ut på nytt, med en liten uppdatering, så vi kan säkert möta den nya produkten – Geekvape Aegis Solo 2 S100 Kit.

Allmän information

Geekvape Aegis Solo 2 S100 Kit är ett startkit som består av en Z Subohm 2021 Tank atomizer som körs på Z-seriens förångare,” och en box mod” S100 Aegis Solo 2 Mod, utrustad med ett uppdaterat kort. Tanken har presenterats tidigare, men den är en värdig fortsättning på Zeus-serien med toppluftflöde, utbytbara förångare och utmärkt smakleverans. Den nya box mod är mycket lik den tidigare släppta versionen, men med en uppdaterad design och chipset, så vaper får en enhet som är IP68-skyddad. Du kan köpa Geekvape Aegis Solo 2 S100 Kit i sex färger silver, grått, svart, blått, rött och regnbåge.

Paketet

Kit-enheter från företaget GeekVape glädjer alltid vapers, och det nya startpaketet blir inget undantag. I den märkesmärkta svarta och orangea lådan kommer vaper därför att hitta:

Box mod S100 Aegis Solo 2 Mod;

Z Subohm 2021 Tank 5.5ml atomizer;

Z Series2ohm Coil (förinstallerad);

Z Series 0,25ohm spole;

Extraktionsnyckel för förångare;

Ersättnings-O-ringar;

Ersättningsglas;

USB Type-C-kabel;

Bruksanvisning.

Utseende och utformning

Det bör genast sägas att Geekvape Aegis Solo 2 S100 Kit använder den tidigare släppta Z Subohm 2021 Tank atomizer, så det är inte så meningsfullt att uppehålla sig vid det. Men boxmod S100 Aegis Solo 2 Mod är ganska intressant, eftersom det är en värdig fortsättning på den verkligt legendariska Aegis-serien, som med rätta anses vara en av de mest framgångsrika.

Det räcker med att bara titta på den här enheten, och genast blir det tydligt vilken seriefortsättare det är. GeekVape S100 Aegis Solo 2 Mod är tillverkad i företagsstil med samma ergonomiska kropp av metall och plast, samma insats av ekoläder, samma linjer som liknar ett rymdskepp. Enheten kan snarare kallas för medelstor i storlek, och landningsplattan för förstoftaren är 25 mm (detta beror på den komplexa tanken).

Naturligtvis är GeekVape S100 Aegis Solo 2 Mod tillverkad i ett hölje som är skyddat mot fukt, damm och stötar och uppfyller IP68-standarden, men du bör inte slå den med en hammare och göra undervattenssimning.

Enhetens maximala effekt är 100 watt, och den tillhandahålls av ett traditionellt 18650-batteri, som installeras underifrån under skruvlocket med en nyckel.

Om behovet uppstår kan du när som helst ladda batteriströmmen på 2A med hjälp av USB Type-C-kontakten, som ligger ovanför knappen Fire och stängd silikonhätta (skydd mot fukt).

Styrelse, prestanda och användningsegenskaper

GeekVape S100 Aegis Solo 2 Mod är utrustad med bekant för många vapers AS-100 ombord, men i en mer förenklad version, som vaper kommer att vara tillgänglig endast Varivatt-läge (förmodligen kommer många vapers inte att bli upprörda, eftersom få människor använder andra lägen). Det minsta motståndet som styrelsen tar upp är 0,1 Ohm.

Enheten är utrustad med en 1,08 tums färgskärm med vertikal orientering, på vilken du kan hitta en standarduppsättning information om enhetens effekt, batterinivå, spolmotstånd, ström, spänning och antal puffar.

En ganska intressant lösning är närvaron på sidoytan nära displayen av ett reglage, som kan användas för att låsa knapparna. Tack vare detta reglage kan du inte vara rädd för att eldknappen ska tryckas in när du bär enheten i fickan.

Slutsatser och intryck

Ärligt talat skiljer sig GeekVape S100 Aegis Solo 2 Mod lite från sin föregångare, förändringarna är ganska små och inte särskilt kritiska, berörs främst av utseendet och förenklad chipset. Men startpaketet Geekvape Aegis Solo 2 S100 Kit kommer att vara ett bra alternativ för vapers med erfarenhet och för nybörjare, eftersom vaper kommer att få en pålitlig obrytbar enhet med en bra smakfull tank, tack vare vilken du kan få ett riktigt hav av ånga.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Locket för laddningsporten och locket för batterifacket måste alltid stängas ordentligt, annars kan fukt komma in;

Låg funktionalitet.

Fördelar

Kompakt storlek;

Kännbar design;

Ergonomiskt hölje;

IP68-skydd;

Landningsplatta 25 mm;

Snabbladdning;

Ytterligare låsnyckel;

Pålitlig chipset med tillförlitlig prestanda;

Lätt att använda.