Recension av Geekvape Aegis Pod System

Oavsett hur mycket skeptikerna säger att förbränning är död, och hur mycket de som hävdar att det är mer skadligt än vanliga cigaretter, är denna subkultur inte bara inte död, utan utvecklas ständigt. Naturligtvis inte lika aktivt som för ett par år sedan, men tillverkarna, särskilt de stora namnen, presenterar nya apparater med avundsvärd regelbundenhet. Trots världskarantänen arbetar Geekvape-specialisterna ständigt för att erbjuda vapers intressanta enheter. Inspirerade av framgången med Aegis Boost bestämde sig utvecklarna för att släppa ytterligare en POD, eller för att vara mer exakt, AIO-system Aegis Pod System (men på grund av den totala karantänen är lanseringen av denna enhet i massorna lite försenad, men inte länge till). Vi ska inte blanda ihop Aegis Pod och Aegis Boost, eftersom de är något olika format, även om den allmänna Aegis-linjen kan ses i den nya enheten. Det här AIO-systemet kommer definitivt att tilltala Aegis-fans som inte bara vill ha en fullfjädrad boxmod, utan även en kompakt pod.

Allmän information

Geekvape Aegis Pod System är ett kompakt AIO-system med ett batteri med medelhög kapacitet, tillverkat i en skyddad väska och som körs på utbytbara nätförångare. Designen på den nya enheten ser lite ut som en tvålbox, men gjord i en ganska originell stil med ytterligare dekorativa element. Enheten har inga justeringar, bara eldningsknappen. disposable vape sweden Tillverkaren erbjuder att i enheten använda egna förångare på nätet, som kan överraska med sin smaköverföring och till och med bulk. Du kan köpa Geekvape Aegis Pod System i fyra färger svart, gun metal, silver och regnbåge (han kallas förresten Tamamushi).

Kit

Vi kan inte säga att enheten är förpackad på ett speciellt sätt, snarare standard för enheter av sådant format och klass. I den svarta lådan kommer vaperaren att hitta:

Aegis Mod batteripaket;

Aegis Pod förinstallerad patron;

Två förångare med 0,6 ohm-galler;

USB Type-C-kabel för laddning;

Nyckel för förångare;

Bruksanvisning.

Aegis Mod Batteripaket

Trots att den här enheten ännu inte har släppts officiellt kan du hitta information om den på webben. Som en av de kända ryska bloggarna och recensenterna påpekade kompletterar denna enhet tydligt Aegis-serien, där du kan hitta både boxmods för ett eller två batterier, squonks och submods. Det finns några frågor om den här enheten, men överlag lämnar den ett mycket positivt intryck och kommer definitivt att passa många vapers smak.

Man kan inte säga att Geekvape Aegis Pod System är ett mycket kompakt POD-system eftersom dess mått är 87,7*17,7*40 mm med en vikt på cirka 70 gram. Designers av företaget arbetade på härligheten, eftersom de inte bara lyckades fortsätta den övergripande stilen av linjen Aegis, utan också att använda i designen inte bara zinklegering, utan också konstläder och gummi.

Tillverkaren hävdar att Geekvape Aegis Pod System är IP67-klassad, så den är skyddad mot fukt, damm och droppar. Det är värt att nämna att endast batteripaketet är skyddat, vilket du inte behöver kontrollera under hjulen på en KAMAZ.

Geekvape Aegis Pod System drivs av ett inbyggt 800 mAh-batteri, vilket inte är mycket för en enhet som använder en förångare med 0,6 ohm motstånd. Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten som finns på enhetens nedre ände med 1,5A ström, så du kan ladda enheten mycket snabbt.

Enhetens enda kontrollelement är endast en knapp brand, belägen i mitten och utrustad med en lysdiod, som ändrar färg beroende på batteriladdningsnivån. Enhetens effekt är 12-15 watt, men det räcker för att värma upp förångaren på en tillräcklig nivå.

Aegis Pod Cartridge

Geekvape-utvecklarna bestämde sig för att göra Aegis Pod-patronen utan magnetiska hållare, vilket å ena sidan är bra, eftersom den hålls i batteripaketet med spärrar, men å andra sidan inte riktigt ta ut den med våta händer är nästan omöjligt.

Lyckligtvis eller tyvärr har tillverkaren endast tillhandahållit en typ av förångare på nätet med 0,6 Ohm motstånd. Konstruktionen av förångaren är sådan att du inte kan vara rädd för läckor. Förångarna är utformade för fri hookah-puffning och kan samtidigt glädja med sin smaköverföring.

Patronen är mycket enkel att fylla på: ta ut den ur batterilådan, vänd den upp och ner, öppna silikonlocket och häll 3,5 ml vätska genom det lilla hålet.

Slutsatser och intryck

Vi kan inte säga att Geekvape Aegis Pod System är något nytt eller originellt, eftersom det inte är något mer än ett relativt standard POD-system med bra smakleverans. Det finns ett problem med autonomin och antalet förångare, men smakleveransen och den goda volymen kan inte annat än glädja. Enheten är bra för de vapers som planerar att använda denna enhet som ett alternativ för att gå ut i några timmar.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Endast en typ av förångare;

Patronen är svår att få fram med våta händer;

Relativt liten batterikapacitet.

Fördelar

Ergonomisk utformning;

Inlägg av konstläder och gummi;

IP67-skyddsklass;

Snabbladdning;

Förångare på nätet;

Lätt att använda;

Bekväm installation av förångare;

Stor patronvolym;

Utmärkt smak och doft.