Recension av Geekvape P Sub Ohm Tank

Recension-av-Geekvape-P-Sub

I vaping-världen finns det en ganska intressant situation för fem eller sex år sedan, då vapers, som köpte startpaket, försökte köpa användbara tankar på en gång. Anledningen till detta var mycket enkel – det var inte så lätt att köpa en förångare, och de var ganska dyra, men många människor kunde köpa tråd och göra Fused Clapton eller Caterpillar själva med en skruvmejsel och improviserade enheter. Nu har situationen förändrats mycket för att köpa förångare eller färdiga spolar (en mängd olika, även porrspolar) är inte svårt ens i en liten vape-butik. Det är därför tillverkare av vapeapparater nu försöker producera underhållsfria tankar. Ett exempel på detta är en nyhet från företaget Geekvape P Sub Ohm Tank, som definitivt kommer att intressera dig med sin design, smak och bulk.

Allmän information

Geekvape P Sub Ohm Tank atomizer tillverkad i en icke-standardiserad design med två kolvar, avsedd för installation av utbytbara förångare serie Z. Den nya tanken är gjord mycket ovanlig den består av två kolvar, separerade av en luftkonditioneringsring med luftintag, vilket gör att atomizern ser massiv och lite skrämmande ut. I själva verket använder den toppblåsning av förångarna, så tanken är en icke-hällande tank. Tanken är utformad för att använda Z-seriens förångare, så du kommer inte att ha några problem med smak eller bulk. Du kan köpa Geekvape P Sub Ohm Tank i sex färger gunmetal, stål, svart, blå, regnbåge, blå och guld.

Komplett uppsättning

Trots att den här tanken hänvisar till den oservicerade är den färdigställd ganska hyggligt. I lådan väntar vaper på:

P Sub Ohm Tank atomizer;

Ersättnings 810th droppspets;

Z Series Coil 0,2 ohm förångare (förinstallerad);

Z Series Coil 0,4 ohm förångare;

Orifice kit;

Två extra långa och korta glaskrukor;

Bruksanvisning.

Utseende och design

Om vi analyserar GeekVape Company:s senaste verksamhet kan vi se ett intressant inslag: tillverkaren har blivit mycket aktiv och tänker uppenbarligen inte ge upp sina ledande positioner. Det släpptes ungefär ett dussin nya enheter, och de mest varierande denna traditionella box-mods med olika kapacitet, och obevakade atomizers, som är särskilt efterfrågade bland vapers. Efter att ha bestämt sig för att fortsätta serien av läckra och staplade tankar presenterade företaget Geekvape P Sub Ohm Tank atomizer intressant och tvetydig.

Utseendet av Geekvape P Sub Ohm Tank på en gång orsakar en viss överraskning bara liknande tankar har inte funnits ännu. Den består av två delar – den nedre liknar mycket den välkända Z Sub Ohm Tank, medan den övre är som om det vore en annan tank, men mindre. Vi får intrycket av att tanken är ett slags torn i flera nivåer av glas och stål. Från inredningen kan man se logotypen och den svagt synliga graveringen GeekVape. Tanken använder den traditionella 810th dope-less drip tip, så du kan helt enkelt byta ut den mot någon annan från din samling om du vill.

Tanken är ganska stor med en sätesdiameter på 26 mm dess höjd är 59,35 mm, och den är också ganska tung, eftersom den är tillverkad av rostfritt stål (detta bör beaktas när du installerar tanken på boxmod till förstoftare väger helt enkelt inte upp enheten). De två glasen, stora nedre och stora övre, gör att du tillsammans kan lägga 5 ml vätska i tanken. Om man tror tillverkaren används glaset stöttåligt, men det är inte värt att kontrollera.

Förångare, blåsning och egenheter i användningen.

Utvecklarna av GeekVape bestämde sig för att göra P Sub Ohm Tank utformad för att använda Z-seriens förångare som redan är kända för vapers (de utvecklades ursprungligen för motsvarande serie Z-tankar av den tidigare Zeus). Vaparen kommer att ha fyra 0,15/0,2/0,25/0,4 ohm motstånd alternativ till sitt förfogande, med två förångare inkluderade. Alla vaporizers är på mesh, så smaköverföringen och uppbyggnaden kommer att vara i toppklass.

Tankens utformning är mycket lik Z Sub Ohm Tank med skillnaden att det finns ytterligare ett glas ovanpå luftintagshålen. Den viktiga funktionen hos Geekvape P Sub Ohm Tank är att luftintaget är gjort från tre sidor, så luftflödet är mycket större. Du kan justera dragningen genom att vrida på ringen som sitter i mitten av tanken.

Tanken fylls på traditionellt sätt genom att skruva av topplocket (det hålls på bajonettprincipen) och hälla 5 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Det är svårt att säga om Geekvape P Sub Ohm Tank är något unikt eller bara ett marknadsföringsknep, eftersom den ger upphov till blandade intryck. Å ena sidan en stor tank med en liten volym, och å andra sidan den ursprungliga designen, som kan glädja en god smak och bulk. Att köpa den eller inte köpa den, det är upp till vaper att bestämma, men god smak och ett hav av ånga är garanterat.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

För den här storleken har tanken inte den största volymen;

Stor vikt.

Fördelarna

Det ursprungliga utseendet;

Stort urval av färger;

En bra komplett uppsättning;

Användning av Z-seriens förångare;

810:e droppspets;

Icke-hällande design;

Tre luftintag;

Stor smak och bulk.