Recension av Geekvape TALO X RDA

Recension av Geekvape TALO X RDA

Tillverkare av vape-enheter försöker ständigt presentera något nytt och originellt, eftersom konkurrensen på den här marknaden är ganska stor. Ingen kommer att bli överraskad av en boxmod med röststyrning eller möjlighet att synkronisera med en smartphone, men många vapers är nöjda med att använda en ganska enkel anordning, som till exempel en dropp. Detta tillvägagångssätt är inte förvånande eftersom den maximala smaköverföringen endast kan erhållas med ett dropp, och det är svårt att argumentera mot detta faktum, och de vapers som letar efter smak är redo att stå ut med det faktum att varje 5-7 puffar måste du pumpa ett dropp. Speciellt för fans av smakliga och tjocka ångor har företaget Geekvape släppt en tillräckligt enkel, men smaklig dropp TALO X RDA, som trots all sin enkelhet kan glädja vapers.

Allmän information

Geekvape TALO X RDA är en liten droppförstoftare som är utformad för installation av en eller två spiraler, med sidoblåning, tack vare vilken vaper garanterat får en god smak och bulk. Designen av dropparen är ganska lakonisk och enkel, även om designerna har dekorerat kroppen med enhetens logotyp och dess namn. Dropparen är utformad för installation av en eller två spiraler, och däcket är gjort ganska originellt plus barer är placerade på diagonalen. vape store sverige Den här förstoftaren med sidoblåning, som genomförs av sju längsgående hål, som ligger mittemot spiralerna, så det blir inga problem med smak och bulk. Du kan köpa Geekvape TALO X RDA i sex färger svart, blå, guld, gun metal, regnbåge och silver.

Paket

Det är värt att hylla utvecklarna Geekvape, som packade en ny droppare mycket anständigt och, ärligt talat, på det rika, eftersom lådan har allt som en vaper kanske bara behöver för att använda atomizer:

Talo X RDA Drip Atomizer;

Coil Cutting Tool för att trimma spolstammar;

GV Triangular Tool T-Blade Screwdriver;

Två bitar bomull;

Två förspolade N80 Fused Clapton Coil 28ga*3+40ga/0.4ohm spolar;

Squonk pin;

Adapter för att använda 510:s droppspetsar;

Ersättningsskruvar;

Ersättnings-O-ringar;

Bruksanvisning.

Utseende och utformning

Vissa vapers, som är i takt med tiden, kan säga att droppar är enheter som är föråldrade, men som svar vill de säga på vilken sub-mod eller i vilket sub-system du kan få en riktigt full smak av vätskor? Det är osannolikt att sådana vapers kommer att kunna svara på denna fråga eftersom ingen enhet, även på supernätet, kan argumentera med smaken av dropp för tillfället. Det är för sådana vapers företag Geekvape släppte TALO X RDA dropp, som vid första anblicken är mycket enkel, men när den är parat kan ge mycket ånga och smak.

Ser ut Geekvape TALO X RDA ganska standard liknande dririp atomizers presenterades på marknaden en hel del. Geekvape TALO X RDA använder ganska traditionell design med applicerad logotyp för enheten och dess namn, men om du inte tittar noga är de nästan inte synliga.

Geekvape TALO X RDA drip är 24 mm i diameter så den passar de flesta boxmods och mechs. Traditionellt har den en 810th dropptyp utan doppning, som är lätt att byta ut med någon annan från din samling, och det är möjligt att installera 510th dropptyp med hjälp av en komplett adapter.

Funktioner för bas, blåsning och användning

Det är värt att säga att huvudfunktionen hos den här förstoftaren är dess bas, som ser ut som bokstaven X, men det påverkar inte dess funktionalitet och prestanda. I vilket fall som helst får vaper fyra rack för vertikal installation av två spiraler med spiralfixering med hjälp av slitsade skruvar.

Installation av spiraler, även feta sådana, kommer inte att orsaka några frågor eller svårigheter liknande installationssystem har använts av andra tillverkare (det mest populära exemplet är Dead Rabbit och Drop Dead), så inga frågor med installationen kommer att uppstå.

Det finns tillräckligt med utrymme för den absorberande bomullen på grund av hyllornas utformning, men själva badkaret för vätska är ganska litet, även om det i verkligheten rymmer cirka 1,5 ml vätska. Det är ganska naturligt att droppet ger möjlighet till installation av squonk-stift, som finns i satsen, så att droppet framgångsrikt kan användas på lämpliga enheter.

Geekvape TALO X RDA har sidoblåning, som justeras genom att rotera kupolen. Det är intressant att blåsningen förverkligas genom 14 vertikala hål (7 på varje sida) som överlappar varandra först med hälften och sedan med varv, tack vare detta kan du välja det bästa blåsningsmönstret som passar en vaper bäst.

Slutsatser och intryck

Geekvape TALO X RDA drip är ganska praktisk, lätt att använda och välsmakande, men den är inte särskilt originell. Vaper får en bra, enkel enhet som kan glädja honom med bra smak och bulk, och han får en ganska klassisk dropp, utan några speciella klagomål om driften av vilken inte kommer att uppstå.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Liten volym på karet;

En spiral är inte särskilt bekvämt.

Fördelar

Klassiskt utseende;

Bekväm diameter på 24 mm;

810-th droppspets;

Bekväm installation av spiraler;

Steg-för-steg kontroll av luftflödet;

Stor smak och bulk.