Recension av Geekvape Tengu RDA

Recension av Geekvape Tengu RDA

Det är svårt att hitta en vaper som köper bara en boxmod, batterier till den, en tank och stoppade. Praktiken visar att nästan alla vapers ständigt tänker på att köpa nya enheter, eftersom de är på ständig jakt efter nya smaker, bekvämt underhåll, original design. Detta är vad tillverkarna drar nytta av och släpper ständigt fler och fler nya tankar och droppar. Geekvape är inget undantag, eftersom de nyligen presenterade en ny Tengu RDA, som, om inte revolutionerar vapingmarknaden, så åtminstone kommer att intressera många vapers. Vid första anblicken är droppen ganska standard, men företagets utvecklare har gjort allt för att göra den så bekväm som möjligt, inte bara i drift, utan även i service.

Allmän information

Geekvape Tengu RDA droppförstoftare, utformad för att använda två spiraler, som är installerade i ställningarna i den nya designen, med sidoblåning, vilket gör det möjligt att få en god smak och bulk. Droppförstoftaren ser ganska standard ut, men huvudfunktionen är formen på rackarna, installationen av spiraler i vilka görs snabbt och noggrant. vape shop sverige Tillverkaren experimenterade inte mycket med blåsning, och erbjuder vaper en ganska klassisk sidojusterbar blåsning med ett stort antal små hål. För vaper att välja mellan erbjuder tillverkaren Tengu RDA i sex färger svart, guld, blått, stål, regnbåge, gun metal.

Paketet

Du bör ge kredit till företaget Geekvape, som aldrig upphör att förvåna vapers när det gäller förpackningen av deras enheter kanske ingen tillverkare inte kompletterar sina tankar eller dropp. Därför kan man hitta i den märkesmärkta plastlådan:

Tengu RDA droppfördelare;

En extra droppspets av typen 810 tillverkad av delrin;

Adapter för användning av droppstycken av 510-typ;

Squonk-stift;

T-formad skruvmejsel;

Sexkantig skruvmejsel;

Två N80 Fused Clapton Coil;

Bomull;

Ersättningsskruvar;

Ersättningsfingersättningar;

Bruksanvisning.

För att börja använda droppet behöver du bara installera de kompletta spiralerna, lägga bomull, skruva fast droppet på modulen och hälla vätskan.

Utseende och design

Under de senaste åren finns det en intressant trend i utformningen av dropparna och tillverkare av tankar försöker göra dem nästan utan dekorationer och ritningar. Om du tittar noga på Geekvape Tengu RDA är det enda elementet av dekoration lasergravyr, vilket först inte är tydligt, men om du tittar noga kan du se den flinande munnen på en panter eller en jaguar. Men i vilket fall som helst ser droppen både enkel och stram ut, och samtidigt erbjuder tillverkaren den i sex färger, så de flesta vapers kommer att vara nöjda.

Diametern på droppet är 24 mm, så det kommer att passa perfekt med alla mechmods, boxmods eller squonkmods. Geekvape Tengu RDA levereras med två droppspetsar av 810-typ klassiskt från Ultem och lite tillplattad från Delrin, men om du vill kan du använda droppspetsar av 510-typ i satsen finns en lämplig adapter.

Bas, Blowdown och driftfunktioner

En av de viktigaste funktionerna hos Geekvare Tengu RDA är basen, som ännu inte har haft några analoger. Du ska inte tro att någon form av rymdteknik används, bara utvecklarna använde en uppdaterad design av basen. Det finns tre stöttor, och den centrala är gjord i form av bokstaven T med två hål i den horisontella baren, de andra två mindre är placerade under den och har också hål. Denna design är intressant eftersom installationsprocessen är mycket enkel och lätt att hantera även en oerfaren vaper. Fastställande av spiralen är ganska intressant i T-stolpen, benen monteras ovanpå de slitsade skruvarna vertikalt och i sidorna i en vinkel. Denna design är intressant eftersom spiralerna kan installeras utan att störa dess integritet, vilket är särskilt viktigt när man installerar komplexa och feta spolar.

Att lägga den absorberande bomullen kommer inte att orsaka några frågor, mät helt enkelt den nödvändiga längden på ullen och placera den försiktigt i badkaret. På tal om karet är det omöjligt att inte nämna att karets djup är 6 mm, vilket gör att du kan hälla 1-1,2 ml vätska utan större problem. Naturligtvis såg Geekvape-specialisterna till att Tengu RDA kan användas med sprutor.

Om vi pratar om att blåsa Geekvape Tengu RDA är det en ganska traditionell variant av sidoblåning, som genomförs med hjälp av små hål. Intensiteten av luftflödet regleras genom att vrida på topplocket, som gradvis överlappar en del av hålen, vilket gör dragningen tätare eller lösare.

Slutsatser och intryck

Geekvape Tengu RDA är en ganska intressant och värdig produkt, som kommer att överraska även erfarna vapers positivt med designen av sin bas, som är ett nöje att servera. Samtidigt är förhållandet mellan arom och puckel på den höga sidan, så det finns inga problem med denna egenskap.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Sidoblåning gör att smaken blir något suddig;

Liten balja.

Fördelar

Strikt utformad;

Riklig utrustning;

Bekväm installation av spiraler;

Squonk-pinne;

Enkelt underhåll och enkel drift;

Anständig smak och bulk.