Recension av Geekvape Wenax H1 Pod Kit

Recension av Geekvape Wenax H1 Pod Kit

För några år sedan uppfanns en riktig revolution inom vaping salt nikotin, vilket gav vapers möjlighet att släcka nikotinhungern mycket snabbt och inte få en hård ånga, som det var med de högstarka vaping liquids baserade på freebase nikotin. Men det rekommenderas inte att använda salt nikotinbaserade vätskor i vanliga Sabom-tankar och droppflaskor eftersom de producerar mycket ånga. För att förånga salt nikotinvätskor behöver du ett system av sluten typ eller POD-system, som framgångsrikt tillverkas av många tillverkare. Geekvape är välkänd i vaping-kretsar inte bara för sina tankar och box-mods, utan POD-system nya format-serien Wenax, som redan har lyckats bevisa sig på den positiva sidan. Efter att ha bestämt sig för att lägga till denna serie presenterade företaget Geekvape Wenax H1 Pod Kit, som kan sägas vara enkelt men smakfullt.

Allmän information

Geekvape Wenax H1 Pod Kit är ett litet POD-system, utrustat med ett kraftfullt inbyggt batteri, med ett val av driftseffekt, avsett för installation av utbytbara patroner med inbyggda förångare på nätet. Enheten är tillverkad i det traditionella för POD-system formatet av en liten pinne med avrundade hörn och kanter, som kännetecknas av praktiska egenskaper och utmärkt ergonomi. Trots enhetens enkelhet finns det en möjlighet att välja ett av de tre strömlägena, så att vaparen kan välja den bästa varianten av förångning för sig själv. POD-systemet är utformat för installation av löstagbara patroner med inbyggda förångare med motstånd 0,7 och 1,4 ohm på nätet. Du kan köpa Geekvape Wenax H1 Pod Kit i tolv färger, både i det traditionella svart/blå/grå och det ursprungliga gul/rosa/mint.

Komplett set

Enheten tillhör en ganska enkel klass, så den är utrustad ganska enkelt (det finns inte ens en laddningskabel), men denna enkelhet har en positiv inverkan på enhetens kostnad. I lådan hittar vaperaren följande:

Wenax H1 Device batteripaket;

Patron 0,7 ”Omega; 16-19W;

Patron 1,4 ”Omega; 8-10W;

Bruksanvisning.

Wenax H1-enhetens batteripaket

Geekvape Company är mycket välkänt bland vapers, eftersom det är med den lätta handen av dess utvecklare såg ljuset av en av de mest framgångsrika tankarna i vår tid Zeus X, en populär Boost submod och obrytbar Aegis Legend box mod. Med hänsyn till det faktum att allt fler vapers byter till starka vätskor baserade på salt nikotin, beslutade företaget att släppa sina egna versioner av POD-system, vars serie blev stolt känd som Wenax. Denna serie vann omedelbart efter sin presentation vapers hjärtan, så det är logiskt att utvecklarna regelbundet fyller på den, och en av de nyligen släppta enheterna är Geekvape Wenax H1 Pod Kit.

Wenax-seriens enheter görs traditionellt i form av pinnar, och Geekvape Wenax H1 Pod Kit var inget undantag detta är en snygg pinne med rundade hörn och kanter, som har utmärkt ergonomi. Naturligtvis har den en ganska blygsam storlek på 113*22*13 mm, så den passar perfekt i din ficka, där den nästan inte märks.

Intressant nog är Geekvape Wenax H1 Pod Kit tillverkad i ett IP67-skyddad hölje, så den är skyddad mot damm, fukt och stötar.

Strömmen till detta POD-system tillhandahålls av ett inbyggt 1000 mAh-batteri. Tillverkaren hävdar att denna kapacitet räcker för att vaper ska garanteras minst två dagars batteritid, men den exakta användningstiden beror på effektinställningen, intensiteten av vaping och motståndet hos den installerade förångaren.

Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten som finns på enhetens nedre ände.

Geekvape Wenax H1 Pod Kit är utrustad med en ganska enkel chipset som inte bara gör att du kan få en fullständig uppsättning skydd, utan också möjligheten att använda enheten i tre lägen. För att aktivera enheten och ställa in en av de tre effektnivåerna har den en enda eldknapp. Enheten aktiveras inte bara genom att trycka på eldknappen utan även genom att puffa. Under knappen finns en LED-indikator som ändrar färg beroende på batteriladdningsnivån.

Wenax H1-podpatron

Med tanke på att Geekvape Wenax H1 Pod Kit är en ganska kompakt enhet använder den utbytbara patroner med inbyggda förångare som hålls inne i batteripaketet med hjälp av magneter. Det är värt att nämna att patronerna är av ny generation, med en uppdaterad design som förhindrar vätskespill.

Wenax H1 Pod patroner presenteras i två versioner med 0,7 och 1,4 ohm motstånd, och båda är på mesh, så du kommer inte att ha några problem med smaken. Det finns ingen justering av blåsningen, men standarddragningen är en tät cigarett.

För att fylla patronen måste du ta bort den från batterilådan, öppna silikonlocket på sidan och hälla 2,5 ml vätska, du kan använda både vätskan på saltet och freebase nikotin (huvudvillkoret vätskan måste ha ett PG / VG 50/50-förhållande).

Slutsatser och intryck

Vi kan med säkerhet säga att Geekvape Wenax H1 Pod Kit, även om det hänvisar till de enkla POD-systemen, skiljer sig fördelaktigt från analoger. Vaparen får inte bara en snygg enhet med god autonomi, utan också möjligheten att välja den bästa patronen och arbetskraften, vilket är särskilt viktigt för krävande älskare av läckra och smakfulla ångor.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar .

För påfyllning måste du ta bort patronen från batterilådan;

Ingen blåskontroll.

Fördelar

Kompakt storlek;

Låg vikt;

Stort urval av färger;

Batteri med hög kapacitet;

Snabbladdning;

Två alternativ för aktivering;

Tre strömlägen;

Inbyggda förångare på nätet.