Recension av Geekvape Wenax K1 Pod System

Recension-av-Geekvape-Wenax-K1

Vapers med erfarenhet minns säkert dagarna då man i några få butiker kunde köpa endast mycket enkla freebase nikotinbaserade vätskor med 12-18 mg/ml styrka, halsen slet från trachetten. Men för att ersätta sådana vätskor kom kompositioner baserade på salt nikotin, som har minimal TC, men som snabbt kan släcka nikotinhungern. För att förånga sådana vätskor behöver du naturligtvis ett specialsystem av sluten typ, som för närvarande representerade en hel del, och du kan välja både enkla alternativ och ganska multifunktionella enheter. Företaget Geekvape gladde upprepade gånger vapers med sina POD-system, som kännetecknas av tillförlitlighet, prestanda och god smaköverföring. Nyligen presenterade företaget Wenax K1 Pod System, ett ganska enkelt POD-system som är särskilt utformat för vapers som letar efter något kompakt för salt nikotinbaserade vätskor.

Allmän information

Geekvape Wenax K1 Pod System är ett kompakt POD-system utrustat med ett batteri med medelhög kapacitet, som körs på utbytbara patroner med inbyggda förångare för förångning av starka salt nikotinvätskor. POD-systemets utformning är mycket enkel och lakonisk, det är en liten traditionell pinne som lätt ryms i skjortfickan. Eftersom du kan installera två typer av patroner med 0,8 och 1,2 ohm motstånd i batteripaketet kommer enhetens autonomi att vara ganska hygglig. Enheten kännetecknas av enkel användning och underhåll, så den kommer att tilltala många vapers. Köp Geekvape Wenax K1 Pod System i nio färger blå, orange, blå, svart, röd, guld, gun metal, mörkblå och grön.

Geekvape Wenax K1 Pod System – enkelt men smakfullt…

Komplett uppsättning

– Wenax K1 mod

– Ersättningspatron 2st 0,8 / 1,2Ω (en förinstallerad).

– USB Type-C-kabel

– Användarmanual

– Garantikort

Apparatens utseende är extremt enkelt – det är en snygg och inte överdekorerad vape-pinne. Den ger till och med intryck av att vara tillverkad av ett icke-namn, dvs. ”OEM”, om du vet vad det är. Kroppen är tillverkad av lätt aluminium, dimensionerna är genomsnittliga – det finns inget mer att tillägga.

Geekvape Wenax K1 Pod System – enkelt men smakfullt…

Vid lanseringen förbereder tillverkaren så många som nio designalternativ – det är verkligen en bred palett.

Geekvape Wenax K1 Pod System – enkel men smakfull…

En avtagbar patron med standardkapacitet, sidofyllning, och dropptypen är tillplattad.

Förångare inbyggda. Dessutom erbjuds de i två varianter – vilket är anledningen till att nyhetskitet listas och två patroner. Blåsstyrning verkar inte finnas med. Geekvape Wenax K1 Pod System – enkel men smakfull… Själva pinnen är utrustad med en stor aktiveringsknapp; den senare kan dock också nås genom att puffa. Under den finns dessutom en liten prickig LED-indikator.

Den senare är här inte bara för att sända information om laddningsnivån för det inbyggda batteriet, utan också för att meddela dig om det valda energiläget. Sådana lägen tillhandahålls av utvecklarna i tre. Drivs av ett inbyggt batteri är inte det största, men ganska bra för sådana dimensioner, kapacitet. Dessutom och snabbladdning det inte glömde att utrusta. En trevlig bonus kan anses vara ett nytt uttag för dessa ändamål.