Recension av GeekVape Wenax K1 SE Pod Kit

Recension-av-GeekVape-Wenax-K1-SE

Om vi vänder oss till statistiken är många vapers i det förflutna inbitna rökare för vilka inte bara processen att röka, utan även en snabb stillande av nikotinhunger är viktig. Därför är det logiskt att de starka vätskor som är baserade på salt nikotin är särskilt efterfrågade, eftersom den har den nödvändiga styrkan, inte har en hård ТХ, som säkerligen kommer att dyka upp när man ångar vätskor med freebase nikotin. För att förånga saltvätskor rekommenderas att man använder ett system av sluten typ eller POD-system. Geekvape är känd inte bara för sina traditionella tankar och box-mods, utan även för POD-systemen Wenax-serien, som företaget beslutade att utöka och släppte en annan ganska enkel, men praktisk och bekväm enhet Wenax K1 SE Pod Kit.

Allmän information

GeekVape Wenax K1 SE Pod Kit är ett kompakt POD-system utrustat med ett inbyggt batteri med genomsnittlig kapacitet, som är utformat för att använda utbytbara patroner med en inbyggd förångare för rökning av vätskor baserade på salt nikotin. Enheten är tillverkad som en liten pinne med rundade hörn och kanter, så den tar inte bara inte mycket plats i fickan, utan är också mycket bekväm att använda. Apparaten är lätt att använda och lätt att underhålla. Den aktiveras genom att puffa, laddas via USB Type-C-kontakten och kräver inga specialverktyg för att byta patroner. Patroner med inbyggda förångare användes tidigare i Wenax K1-versionen. Köp GeekVape Wenax K1 SE Pod Kit finns i åtta färger svart, gun metal, blå, röd, blå, svart-guld, grå-svart, rosa-grön.

Kit

Den här enheten är så enkel som möjligt inte bara i användning, men när det gäller fullständighet här har tillverkaren uppenbarligen bestämt sig för att spara lite pengar, så POD-systemet är förpackat i en plastpåse och en kartonglåda, så det ser ut som en engångs e-cigarett. I vilket fall som helst kommer vaper att få:

Wenax K1 SE Battery Pack;

Wenax K1 SE Pod 1 Ohm Cartridge.

Wenax K1 SE batteripaket

Enheterna från det kinesiska GeekVape Company är kända nästan för alla vapers, eftersom denna tillverkare inte bara har lyckats hålla den ledande positionen på marknaden i flera år, utan också med avundsvärd regelbundenhet producera enheter som har blivit nästan modell-exemplariska. Efter framgångarna med Zeus- och Aegis-linjerna började företaget producera POD-system som är efterfrågade bland vapers, enheterna i Wenax-serien är en av dem. Beslutet att tillfredsställa vapers ännu en gång POD-system av denna serie, har utvecklarna presenterat GeekVape Wenax K1 SE Pod Kit ganska enkel, men bekväm och praktisk enhet, som kommer att vara ett utmärkt alternativ för vapers som föredrar att röka vätskor baserade på salt nikotin.

Utformningen av GeekVape Wenax K1 SE Pod Kit kommer sannolikt inte att överraska, eftersom enheten är utformad som en ganska kompakt pinne med rundade hörn och kanter, så den har en bra ergonomi. I din ficka kommer enheten inte att ta mycket plats, eftersom dess mått är 114,6*21,6*11,5 mm, och enhetens vikt är mycket blygsam, endast 32 gram.

GeekVape Wenax K1 SE Pod Kit använder ett inbyggt 600 mAh-batteri, vilket räcker för att arbeta autonomt i två till tre dagar. Batteriet laddas via en 1A USB Type-C-kontakt som finns på enhetens nedre ände.

Det här POD-systemet är så enkelt som möjligt, så det saknar alla kontroller, inte ens eldknappen, och aktiveras genom att puffa. Enheten fungerar på 9-16 watt beroende på vilket motstånd patronens inbyggda förångare har.

Wenax K1 SE Pod Cartridge

En viktig egenskap hos GeekVape Wenax K1 SE Pod Kit är att den här enheten är helt kompatibel med patroner från den tidigare versionen av Wenax K1, så att vaper kan hitta förbrukningsmaterial utan större svårigheter. I batteripaketet hålls patronen kvar av ganska starka magneter.

I GeekVape Wenax K1 SE Pod Kit kan installeras patroner med inbyggda förångare med motstånd på 0,8/1,0/1,2 Ohm. Det finns ingen justering av blåsningen, men enheten är utformad för ett tätt cigarettdrag som standard. För att fylla på patronen måste du ta ut den ur batterilådan, öppna silikonlocket på sidan och hälla 2 ml vätska i den. Med hänsyn till enhetens särdrag rekommenderas att använda PG/VG 50/50.

Slutsatser och intryck

GeekVape Wenax K1 SE Pod Kit kan beskrivas som ett enkelt, men praktiskt och lättanvänt POD-system, som är utmärkt för vapers som letar efter en kompakt enhet för förbränning av vätskor baserade på salt nikotin. Enheten har inte många stjärnor från himlen, men det är det som lockar många människor.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Bristande justering av blåsningen;

Du måste ta bort patronen från batterilådan för laddning.

Fördelar

Kompakt storlek;

Minimal vikt;

Ergonomisk kropp;

Stort urval av färger;

Batteri med hög kapacitet;

Aktivering när du drar;

Tre patronalternativ;

Tät cigarettpuff.