Recension av GeekVape WENAX M1 Pod Kit

Recension av GeekVape WENAX M1 Pod Kit

Vad vape-marknaden inte har sett och boxmods i form av ett pistolgrepp eller dropp, och touchpaneler, och maximalt skydd, och till och med en inbyggd Bluetooth-högtalare. Men praktiken visar att inte alla vapers behöver speciella funktioner eller en massa extra chips. Många av dem är glada att använda ganska enkla box mods med tankar eller droppar för två eller tre år sedan. Och de som vill förånga vätskor på salt nikotin väljer kompakta och maximalt enkla POD-system. Det är för sådana vapers företaget GeekVape började släppa ganska okomplicerade, men praktiska POD-system. Företaget bestämde sig för att återigen lägga till sortimentet av sådana enheter och presenterade GeekVape WENAX M1 Pod Kit, som vi vill säga enkelt men smakfullt, och smak i det här fallet är inte i figurativ, utan i bokstavlig mening.

Allmän information

GeekVape WENAX M1 Pod Kit är ett kompakt POD-system utrustat med ett inbyggt batteri med genomsnittlig kapacitet, som är utformat för att använda utbytbara patroner med inbyggda förångare för rökning av vätskor baserade på salt nikotin. Den nya enheten ser ganska traditionell ut – det är en liten vape penna, gjord snyggt och elegant, utan mycket dekor, och vikten på enheten är minimal. Enheten är mycket lätt att använda eftersom den inte har några knappar och aktiveras när du puffar, och det inbyggda batteriet gör att du får en bra autonomi. Enheten använder utbytbara patroner med inbyggda förångare med motstånd 0,8 och 1,2 ohm (båda utformade för ett tätt cigarettdrag). Köp GeekVape WENAX M1 Pod Kit finns i åtta färger, bland vilka du kan hitta både traditionella färger och gradientfärger.

Kit

Det här POD-systemet tillhör det enkla, så det är också bemannat lika enkelt. Å ena sidan är det inte särskilt snyggt, men å andra sidan blir dess kostnad mycket lägre än analoger från andra tillverkare. I lådan (som förresten också är manualen) kommer därför vaperaren att hitta följande:

WENAX M1 Battery;

WENAX M1 Pod 0,8 ohm patron.

WENAX M1 Batteri

GeekVape Company är känt över hela världen för sina enheter, som anses vara bland de bästa i sin klass (kom bara ihåg Aegis-seriens boxmods, Zeus-tankar och Boost-submods), och ofta använder vapers, efter att ha köpt dem, enheterna under ganska lång tid. För inte så länge sedan började företaget tillverka POD-system, som utmärker sig genom att de är lätta att använda och underhålla, vilket många vapers genast gillade. Beslutet att inte sluta, utvecklarna av företaget presenterade GeekVape WENAX M1 Pod Kit-enheten är inte den mest originella, men samtidigt inte mindre intressant.

GeekVape WENAX M1 Pod Kit ser ganska traditionell ut – det är faktiskt en liten vape-penna. Enheten har ingen inredning, men du kan välja mellan åtta färger, och vissa av dem är gradientfärger. Enheten är ganska liten 115,5*16 mm och väger bara 34 gram, så den ser mer ut som en filtpenna än en vape-enhet.

I GeekVape WENAX M1 Pod Kit används ett inbyggt batteri 800 mAh, genom vilket du kan få två till tre dagars batteritid (tiden beror på motståndet installerad patron, intensiteten av vaping och styrkan på vätskor som används). Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten som finns på enhetens nedre ände, med 1A ström.

Det här POD-systemet tillhör kategorin tillräckligt enkelt, så det är ganska naturligt att det aktiveras genom att puffa och inte är utrustat med några kontroller. Den effekt som enheten arbetar med väljs automatiskt beroende på motståndet hos den installerade patronen och är 9-16 watt. För att övervaka batterinivån finns det på sidan av enheten en miniatyr-LED.

WENAX M1 Pod-patron

Med tanke på enhetens ganska kompakta storlek använder den patroner med inbyggda förångare. Patronen hålls i batteripaketet utan hjälp av magneter, så det är viktigt att sätta in den så tätt som möjligt när du installerar den.

Tillverkaren erbjuder två varianter av patroner med inbyggda förångare för den här enheten 0,8 och 1,2 Ohm. Det finns ingen inandningsjustering, men Pod-systemet är ursprungligen utformat för en stram cigarettinandning och användning av starka vätskor baserade på salt nikotin. För att fylla på patronen måste du ta ut den ur batterilådan, öppna det lilla silikonlocket på sidan och hälla 2 ml vätska i.

Slutsatser och intryck

GeekVapes experiment med POD-system är inte ett infall, utan en verklig möjlighet att vinna segmentet inte bara box-mods och tankar, utan även kompakta enheter som är utformade för att använda vätskor baserade på salt nikotin. WENAX M1 Pod Kit kommer att vara en bra enhet för varje dag, eftersom den har en bra reserv av autonomi, praktiska egenskaper och kompakt storlek.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Svag laddningsström;

För att fylla på är det nödvändigt att ta bort patronen från batteripaketet.

Fördelar

Kompakt storlek;

Låg vikt;

Stort urval av färger;

Batteri med hög kapacitet;

Aktivering när du drar;

Två versioner av patroner;

Stabilt tätt cigarettpuff.