Recension av GeekVape Wenax S-C Pod kit

Recension-av-GeekVape-Wenax-S-C

Trots de ständiga påståendena om att vaping har minskat har e-cigaretter inte blivit mindre populära och efterfrågade. Faktum är att vaping har förändrats, särskilt efter uppkomsten av salt nikotin och vätskor baserade på det, som kan användas för några puffar för att släcka nikotinbegäret utan att få en hård smäll, som det sker med vätskor baserade på freebase nikotin. Men du kan inte klara dig utan POD-system för förbränning av sådana vätskor, som kännetecknas av sin kompakta storlek och lilla mängd ånga. Det finns inte så många POD-system i GeekVapes sortiment jämfört med konkurrenterna, så det är ganska logiskt att tillverkaren släpper alla nya enheter för att erövra detta marknadssegment, och en av dem är Wenax S-C Pod kit.

Allmän information

GeekVape Wenax S-C Pod kit är ett kompakt POD-system som har ett ganska kraftfullt inbyggt batteri, utformat för att använda utbytbara förångare serie G för förångning av vätskor baserade på salt nikotin. Det här POD-systemet är tillverkat i vape-pennaformat och i en liten storlek, så det är mest bekvämt att använda. Tack vare det kraftfulla batteriet garanteras vaperaren en bra autonomi, och möjligheten att byta effekt och två typer av aktivering ger positiva känslor när man använder enheten. Enheten är utformad för installation av utbytbara förångare G-serien 0,6 och 1,2 Ohm, så vaper har mycket att välja mellan. Köp GeekVape Wenax S-C Pod kit finns i nio färger diamant, sky marine, guld och svart, röd, grön, blå, grå och svart.

Kit

Den här nya enheten är packad ganska standard, men vad mer kan man förvänta sig av ett ganska enkelt POD-system, så i lådan väntar vaper:

Wenax S-C Battery;

Wenax S-C Pod;

G Series Coil 6 ”Omega förångare; (förinstallerad);

G Series Coil 1.2 ”Omega vaporizer; ;

Förångare extractor;

USB Type-C-kabel;

Extraktionskabel för USB Type-C; Reserv 510″ droppspets.

Wenax S-C batteripaket

Om du tittar på GeekVape Company:s sortiment kommer POD-system inte att finnas med så mycket, vilket kan förklaras av att denna tillverkare specialiserar sig mer på produktion av side-mods och tankar, som nästan alltid är med i toppförsäljningen. Intressant nog har företaget tilldelat POD-system i en separat linje Wenax, som de beslutat att komplettera en annan praktisk och ganska intressant enhet GeekVape Wenax S-C Pod kit.

Design GeekVape Wenax S-C Pod kit är inte särskilt raffinerad är en traditionell enhet gjord i vape-pen format, så det finns inga utmärkande egenskaper. Även om du tittar på enhetens design, där, förutom traditionella färger som svart eller röd, kan du hitta den ursprungliga diamanten, och funktionen av vilken är ett facetterat stålhölje. Enheten är ganska liten 112*18,85 mm och väger 50 gram, så i fickan tar den inte mer plats än en vanlig penna.

GeekVape Wenax S-C Pod-kit drivs av ett inbyggt 1100 mAh-batteri som kommer att räcka till två till tre dagars autonomt arbete, och för en så liten enhet är detta en ganska bra indikator.

Batteriet laddas via USB Type-C, som finns på sidan av enheten, med en strömstyrka på 1 A.

En viktig funktion hos GeekVape Wenax S-C Pod kit är att vaper kan aktivera enheten genom att både puffa och trycka på eldknappen på enhetens nedre ände. Vad som är intressant är att när du aktiverar enheten när du puffar kan du ändra effekten beroende på motståndet hos den installerade förångaren om förångaren är 0,6 ohm kan effekten vara 14/15/16 watt, och om 1,2 ohm, då 9/10/11 watt. Det är värt att notera en intressant placering av eldningsknappen på den nedre änden, vilket är ovanligt för enheter av detta format. Med hjälp av lysdioden på sidan av enheten kan du övervaka batterinivån.

Wenax S-C Pod Cartridge

Vi arbetade fram en speciell Wenax S-C Pod-patron speciellt för den här enheten och en av funktionerna i den är att den använder traditionella droppmunstycken av 510-typ och det finns två av dem i setet.

Wenax S-C Pod-patronen är utformad för att använda proprietära förångare i G-serien med 0,6 och 1,2 ohm nätmotstånd, utformade för att förånga salt nikotinbaserade vätskor. Det finns ingen justering för inandning.

För att fylla på patronen måste du ta ut batteripaketet, öppna silikonlocket på sidan och hälla 3 ml vätska.

Slutsatser och intryck

GeekVape Wenax S-C Pod-kit är ett ganska traditionellt Pod-system som har sina chips. Trots sin enkelhet är enheten ganska mångsidig, eftersom den har möjlighet att ändra strömmen och installera två typer av förångare, så den är lämplig för ångning av vätskor på både salt och fribas nikotin.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Svag laddningsström;

Bristande kontroll av blåsningen;

Man måste ta bort patronen från batteripaketet för att fylla på.

Fördelar

Liten storlek;

Ett stort urval av färger;

Inte ett dåligt komplett set;

Batteri med hög kapacitet;

USB Type-C;

Två sätt att aktivera;

Möjligheten att justera effekten;

Tillgängliga förångare på nätet.