Recension av Geekvape Z Max Sub Ohm Tank

Recension av Geekvape Z Max Sub Ohm Tank

För ungefär två år sedan presenterade GeekVape en av de mest populära och nästan kultiga atomizers Zeus X, som var en förlängning av Zeus lineupen. Omedelbart efter utseendet på denna tank blev (och är fortfarande) en hit av försäljningen, eftersom alla vill få en fullfjädrad icke-polymer med utmärkt smakleverans och bulk. Efter framgången med Zeus X släppte företaget ytterligare flera modifieringar av en sådan tank, som inte är mindre efterfrågade. Intressant nog döptes Zeus-serien om till helt enkelt Z hos GeepVape. Företaget bestämde sig för att inte stanna där och presenterade en fortsättning på denna legendariska serie Z Max Sub Ohm Tank (mycket likt historien med Aegis Max boxmod). Detta är en något modifierad Z Sub Ohm Tank, men utformad för mer intressanta förångare som kan ge dig ett riktigt hav av ånga och ett hav av smak.

Allmän information

Geekvape Z Max Sub Ohm Tank är en medelvolym sub atomizer med toppblåsning utformad för att använda utbytbara M Series Coil förångare utformade för att få maximal smak och bulk. Den nya tanken ser ganska traditionell ut, du kommer omedelbart att känna igen Zeus-serien i dess form och design, så det kommer inte att finnas några klagomål på dess utseende. De nya M Series Coil förångarna med 0,14 och 0,2 Ohm motstånd utvecklades speciellt för den nya tanken, tack vare vilka du kan få utmärkt smak och bulk, och de är utformade för tillräckligt lång livslängd. Du kan köpa Geekvape Z Max Sub Ohm Tank i sex färger svart, stål, gun metal, guld, blått och regnbåge.

Slutförande

Om vi tar hänsyn till att den nya tanken är en icke-skal, är den färdigställd i full överensstämmelse med sin klass. I lådan väntar därför vaper i lådan:

Z Max Sub Ohm Tank atomizer med förinstallerat 4 ml bubbelglas;

Reservglas på 2 ml;

Ersättningsdroppmunstycke;

M Series Coil förångare med 0,14 ohm motstånd (förinstallerad);

M Series Coil förångare med 0,2 Ohm motstånd;

Ersättnings-O-ringar;

Utseende och utformning

Den första Zeus från GeekVape dök upp redan 2017, varefter den framgångsrikt ersattes av Dual-versionen, som 2019 helt kunde ersättas av Zeus X. Det var designen av Zeus X som var så framgångsrik att företaget släppte ett par fler tankar av denna serie Mesh, Sub Ohm och Nano, och det var till de två sista modellerna som vapers hade kommentarer angående smak och bulk, som inte var tillräckligt. Fast besluten att rätta till detta olyckliga misstag utvecklade GeekVape nya sub ohm-förångare och uppgraderade följaktligen tanken för att passa dem.

Geekvape Z Max Sub Ohm Tank ser ganska standard ut bara genom att titta på den, och det blir tydligt att det är Zeus, trots att den nu har bytt namn till helt enkelt Z. Alla samma mjuka linjer, något rundad design när man använder bubbelglas, alla samma blåsa ring på toppen. Diametern på den nya tanken på glaset är 32 mm, och landning 25 mm (denna storlek beror på användningen av nya förångare de är ganska stora), så det kommer att se bra ut på inte alla enheter.

Traditionellt använder den nya Geekvape Z Max Sub Ohm Tank den traditionella bezoring 810-typ dropparna, och uppsättningen kommer med två av olika höjd. Beroende på vaperens preferenser kan antingen ett standard 2 ml rakt glas eller ett 4 ml bubbelglas användas.

Förångare, blåsning och användningsfunktioner

Geekvape Z Max Sub Ohm Tank har utformats speciellt för att vapers ska få den bästa smaken och vaping-upplevelsen när de använder den här tanken. Man får en vag tvekan om att utvecklarna när de skapade denna tank inspirerades av den ganska kända TFV12-tanken (och dess derivat) från Smok, men i vilket fall som helst är Z Max Sub Ohm Tank en egen utveckling av GeekVape.

Speciellt för Geekvape Z Max Sub Ohm Tank utvecklades en ny serie förångare M Series Coil, som för närvarande innehåller två modeller på nätmotståndet 0,14 och 0,2 ohm. Det speciella med dessa förångare är att de båda är utformade för att förångaren ska få maximal smakleverans och bulk.

Blåsningen i den nya tanken förtjänar särskild uppmärksamhet. Designen ger ett luftintag upptill, som regleras av en roterande ring, varefter luftflödet går under förångaren, vilket ger maximal förångning.

Påfyllning Geekvape Z Max Sub Ohm Tank traditionell och extremt enkel på halvt varv skruva upp det övre locket och fyll vätskan i två tillräckligt stora hål.

Slutsatser och intryck

Geekvape Z Max Sub Ohm Tank är en värdig fortsättning på Zeus (oops, förlåt, Z) linjen, som definitivt kommer att uppskattas av fans av stora moln och uttalad smak. Tanken har enkel underhåll och användning (en karakteristisk egenskap hos alla Z-tankar), och kommer att glädja dig med smak och bulk.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Liten tankvolym, även med bubbelglaset installerat;

Det finns endast två typer av förångare.

Fördelar

Kännbar design;

Liten storlek;

Ett rikt utbud av färger;

Inget spill;

Enkel installation av förångare;

Förångare med speciell smak;

Bekväm påfyllning;

Utmärkt smakleverans och bulk.