Recension av Voopoo Argus P1 Pod kit

Många människor tänker på en vaper som en person insvept i ett moln av läcker ånga, med hjälp av en kraftfull anordning, en sabomtank eller ett dropp. Men moderna vapers föredrar en liten mängd ånga och kompakta fristående enheter, eftersom de allt oftare förångar vätskor på saltnikotin istället för alkaliskt nikotin. Därför släpper tillverkare regelbundet fler och fler nya Pod-system som kan möta vapers behov. Voopoo anses med rätta vara en av marknadsledarna, och enheter från det är efterfrågade i alla format. Denna tillverkare producerar aktivt POD-system som är mycket efterfrågade och modellutbudet utökas ständigt. För inte så länge sedan beslutade företaget att utöka sin populära Argus-serie med en ny enhet – Voopoo Argus P1 Pod-kit, som definitivt är värd att uppmärksammas.

Några introduktioner

Voopoo Argus P1 Pod-kit är ett kompakt POD-system, utrustat med ett batteri med medelhög kapacitet, med GENE.AI 1.2-chip och designat för installation av löstagbara patroner och vaporizers. Enheten är gjord i en ganska populär formfaktor – en fyrkantig låda med rundade hörn och kanter, och enheten är mycket kompakt och praktisk. vape pods sverige Enheten fungerar under kontroll av chipset GENE.AI 1.2, som ställer in enhetens utgång i automatiskt läge. POD-systemet är universellt – du kan använda löstagbara ITO-M-förångare såväl som traditionella Argus-patroner med inbyggda förångare. Du kan köpa Voopoo Argus P1 Pod-kit i fem färger – grön, röd, silver, Gun metal och svart.

Utrustning

Voopoo-företaget sätter sina enheter ganska standard, men den nya enheten på grund av universaliteten hos de använda patronerna kan kompletteras lite annorlunda. Ett av de bästa alternativen är följande:

– Argus P1 Device batteripaket;

– Tom kassett för Argus Pod;

– ITO-M1 0,7 ohm förångare;

– ITO-M3 förångare 1,2 ohm;

– Sladd;

– USB Type-C-kabel;

– Användarmanual.

Argus P1 Device Battery Pack

Tills Voopoo presenterade sin Drag box-mod var det en medioker kinesisk tillverkare som erbjöd ganska standardenheter till vapers. Men uppkomsten av Drag förde Voopoo till toppen – företaget började inta den ledande positionen, för att behålla vilket det har utvecklat många enheter i olika format. Bland tillverkarens populära serier är Drag (vad kan du göra utan det), Vinci och Argus. Argus lineup är inte mindre intressant än Drag, men med sina egna ”funktioner” och egenheter. Återigen beslutade företaget att lägga till det och presenterade Voopoo Argus P1 Pod-kit – POD-system, som kommer att vara av genuint intresse för många vapers.

Det är värt att hylla designers av företaget Voopoo – de får sina pengar (jag vill tro att mycket pengar) av en anledning. Titta bara på Voopoo Argus P1 Pod-kit så vill du köpa det. Fodralet är tillverkat av zinklegering och plast, och plastdelarna är genomskinliga, så att du kan se ”insidan” av enheten – och detta lockar alltid vapers uppmärksamhet. Kroppen är fyrkantig, med fasade och rundade hörn och kanter, så den ligger fint i handen. Enheten är gjord i en mycket blygsam storlek – 74,6 * 46,7 * 17,4 mm (höjd med droppspetspatron), så den kan lätt bäras runt halsen som en talisman mot onda krafter (ett lämpligt öra och en linne att bära den tillgänglig).

Power Voopoo Argus P1 Pod kit ger en inbyggd batterikapacitet på 800 mAh – inte mycket, men för ett par dagars självständigt arbete räcker det.

En viktig egenskap hos enheten är möjligheten att ladda den mycket snabbt tack vare den inbyggda 15 watts adaptern, genom vilken du kan få en full laddning på 18 minuter. Därför kan vi med säkerhet säga att enheten är en av de mest autonoma. Om du tror tillverkaren, laddar du enheten i 5 minuter så kan du använda den utan större svårighet under två timmars kontinuerlig vaping.

Naturligtvis använder Voopoo Argus P1 Pod-kit en chipset GENE.AI, och för att vara exakt, version 1.2, som låter dig få effekten 5-20 watt (inställs automatiskt av chipet, beroende på motståndet hos den installerade förångaren ). Det finns inga kontroller, enheten aktiveras genom att puffa. För att kontrollera batteriladdningsnivån under den genomskinliga plasten finns fyra lysdioder, som lyser i tur och ordning beroende på hur laddat batteriet.

Argus Pod patron.

Med tanke på att Voopoo Argus P1 Pod-kit är en fortsättning på raden med samma namn, använder den exakt samma patroner som de tidigare versionerna. Beroende på förångarens preferenser eller satsen kan du använda både patroner med inbyggda förångare och utbytbara. Patronen i batteripaketet hålls på plats av magneter.

När du använder patroner med utbytbara förångare är de utrustade med välkända förångare av ITO-M-serien med 0,7 och 1,2 Ohm motstånd som kan glädja förångare med deras smak.

Voopoo Argus P1 Pod-kit har en puffjustering implementerad med ett litet skjutreglage på enhetens sidokant. För att fylla på patronen tar du ut den ur batterilådan, öppnar silikonlocket på sidan och häller 2 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Vi kan med säkerhet säga att Voopoo Argus P1 Pod-kit inte bara är ytterligare ett POD-system från Voopoo, utan en fullfjädrad enhet, vars utveckling deltog av många experter. Tack vare detta tillvägagångssätt visade sig enheten inte bara vara intressant och original, utan också praktisk, autonom och lätt att använda.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– För att fylla på är det nödvändigt att ta bort patronen från batteripaketet;

– Chipsetet kan göra misstag när man väljer ström.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Den ursprungliga designen;

– Batteri med hög kapacitet;

– Mycket snabb laddning;

– Möjlighet att installera flera typer av patroner;

– Arbeta med ITO-M vaporizers;

– Högpresterande chipset;

– Justerbar avblåsning.