Recension av Geekvape Wenax U Pod Kit

Att hitta ett POD-system för många vapers blir ofta till ett verkligt uppdrag, eftersom varje tillverkare erbjuder dussintals enheter av sådant format, från de enklaste till smarta prylar. Men praxis visar att huvudparametrarna för att välja ett POD-system anses vara enkelhet, tillförlitlighet och autonomi. Därför är det ganska logiskt att många älskare av läckra och doftande ånga föredrar produkter från välkända företag, som har visat sig från en positiv sida. GeekVape-företaget deltog under lång tid inte i produktionen av POD-system, men för inte så länge sedan och hon gav upp, vilket ledde till att vapers kunde köpa pålitliga och produktiva enheter. En sådan enhet är Geekvape Wenax U Pod Kit, som presenterades relativt nyligen, men som redan har lyckats bevisa sig själv på ett positivt sätt.

Allmän information

Geekvape Wenax U Pod Kit är ett kompakt POD-system, utrustat med ett kraftfullt inbyggt batteri, designat för att använda utbytbara patroner med inbyggda U-serie vaporizers. Utformningen av enheten är tillräckligt original för denna serie, men inte original i världen av POD-system – en liten rektangel med rundade kanter och utskjutande platt ergonomisk droppspets av avtagbar patron. vape tillbehör Enheten är inte den enklaste, eftersom den har förmågan att ändra effektnivån och blåsningen, vilket inte kan misslyckas med att behaga. POD-systemet är utformat för att använda utbytbara U-seriekassetter, som även kan användas på ett antal andra enheter från denna tillverkare, så det kommer inte att vara några problem med förbrukningsvaror. Du kan köpa Geekvape Wenax U Pod Kit i åtta grundfärger.

Utrustning

Enheten även om den tillhör en ganska enkel klass, men tillverkaren har sett till att komplettera den så att vapers inte hade några klagomål om det, så i lådan kommer vapern att kunna hitta:

– Wenax U batteripaket;

– U Pod 0,7 Ohm patron;

– Lanyard;

– USB Type-C-kabel;

– Användarmanual.

Wenax U batteripaket

I representationen av de flesta vapers företag Geek Vape associerad med Zeus X tank, box mod Aegis och submod Boost. Men företaget har länge släppt mer enkla klassenheter – POD-system som redan har lyckats vinna vapers förtroende runt om i världen. Utvecklarna arbetar ständigt med att erbjuda kunderna nya POD-system som inte bara med säkerhet kan konkurrera med motsvarigheter som presenteras av andra företag, utan också för att tillfredsställa vapers med deras kapacitet. Geekvape Wenax U Pod Kit, en kompakt och intressant enhet, kan med säkerhet tillskrivas sådana enheter.

Det är omöjligt att säga att designen av den nya enheten är särskilt original, eftersom det finns många analoger på vape-marknaden. Men den valda formfaktorn är en win-win – det är en liten rektangel med rundade kanter, vars ergonomi inte ens skeptiska vapers kommer att ha anspråk på. Enheten har en kompakt storlek – 78,2*35,4*17,25 mm och väger 50,6 gram. För att vapern ska kunna bära POD-systemet runt halsen, innehåller satsen en rem.

Intressant nog har företaget släppt speciella klistermärken dedikerade till kända fotbollsklubbar speciellt för Geekvape Wenax U Pod Kit, så fans av denna sport kan enkelt anpassa enheten.

Geekvape Wenax U Pod Kit använder ett inbyggt 1000 mAh batteri, vilket för en så kompakt enhet är en mycket bra indikator, tack vare vilken autonomin garanteras. Laddning av batteriet görs via USB Type-C-kontakten på den nedre änden.

En viktig egenskap hos detta POD-system är att utvecklarna har tillhandahållit tre effektnivåer i det – mjuk/medium/hög, så förångaren kan välja det bästa alternativet för enheten beroende på deras preferenser. För att styra strömmen på sidokanten finns en liten knapp, men den växlar bara läge, enheten aktiveras endast när du puffar. Du kan övervaka ström, batterinivå och andra händelser med hjälp av LED-indikatorn som sitter på sidokanten.

U Pod-kassett

U Pod-patronen är redan välkänd för vapers från andra GeekVape-enheter – Aegis U, Sonder U, Obelisk U, Digiflavor U, så det kommer inte att vara några svårigheter att hitta förbrukningsvaror. Detta beslut att förena förbrukningsvarorna kan säkert anses positivt, eftersom vaper kommer att kunna hitta patroner för dessa enheter i nästan vilken vapebutik som helst.

Geekvape Wenax U Pod Kit kommer med en 0,7 ohm patron designad för att använda 16-19 watt effekt. Ett viktigt plus med detta POD-system är närvaron av blåskontroll, implementerad med en liten strömbrytare på sidokanten. Med den kan du ställa in ett av två blåslägen. För att fylla på patronen måste du ta ut den ur batterilådan, öppna silikonpluggen på sidan och häll på 2 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Vi måste hylla utvecklarna av företaget Geek Vape, som bestämde sig för att släppa inte bara ett POD-system, utan en ganska intressant och mångsidig enhet som sticker ut bland analogerna. Vaperen som bestämmer sig för att köpa Geekvape Wenax U Pod Kit kommer att få en pålitlig, produktiv, autonom och mångsidig enhet som kan glädjas med en god smak.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– För att fylla på är det nödvändigt att ta bort patronen från batteripaketet;

– Liten volym av patronen.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Stort urval av färger;

– Batteri med hög kapacitet;

– Snabb laddning;

– Tre strömlägen;

– Stöder U-seriens patroner;

– Justerbar avblåsning.