Recension av Aspire Flexus Fit POD-kit

Vape-tillverkare arbetar ständigt på sätt att överraska och glädja vapers. Någon släpper funktionella enheter, som kan styras av en smartphone, någon försöker uppfinna ett originalblåsningssystem, vilket gör det möjligt att göra smaken av vätskan ljusare, och någon presenterar de enklaste enheterna för att förånga vätskor baserade på saltnikotin. Det är intressant att till alla tre kategorier kan tillskrivas ett kinesiskt företag Aspirecig (traditionellt kallat Aspire, men tillverkaren av elektroniska komponenter är inte relaterad till det), med avundsvärd regelbundenhet som presenterar nya enheter. Efter att ha bestämt sig för att lägga till utbudet av en av de populära serierna presenterade företaget Aspire Flexus Fit POD-kit – ett enkelt, men inte mindre intressant POD-system som kommer att bli en riktig välsignelse för många vapers.

Generell information

Aspire Flexus Fit POD-kit är ett kompakt POD-system med ett kraftfullt batteri och är designat för att använda utbytbara patroner med utbytbara vaporizers. Utformningen av denna enhet lockar omedelbart uppmärksamhet, och inte av formfaktorn, eftersom det är en ganska traditionell ”tvållåda”, utan av det faktum att det under lagret av transparent plast finns ett originalpräglat mönster. Enheten är enkel, så den har inga kontroller och aktiveras genom att puffa. vape enheter Utbytbara patroner är utformade för att använda utbytbara förångare AF Coil-serien på rutnätsresistansen 0,6 och 1,0 Ohm, tack vare vilken den goda smaken garanteras. Aspire Flexus Fit POD-kit finns i fem färger – vit, blå, rosa, gul och lila.

Utrustning

Trots det faktum att enheten hänvisar till en ganska enkel serie, försökte företaget Aspire att slutföra det maximalt, så i lådan kan vapern hitta:

– Flexus Fit batteripaket;

– Flexus Fit Pod;

– AF 0,6 ohm Mesh Coil;

– AF 1,0 ohm Mesh Coil vaporizer;

– USB Type-C-kabel;

– Användarmanual.

Flexus Fit batteripaket

Om du analyserar arbetet i företaget Aspirecig, efter uppkomsten av vätskor baserade på saltnikotin, anpassade det sig snabbt till situationen och började massproducera POD-system. Nuförtiden erbjuder företagets sortiment en hel del originalenheter av detta format, som var och en är efterfrågad. En av de framgångsrika linjerna för denna tillverkare – Flexus, och företaget producerar ständigt fler och fler nya enheter för att komplettera den. Genom att återigen bestämma sig för att behaga vapers presenterade företaget en ganska enkel, men inte mindre intressant enhet – Aspire Flexus Fit POD-kit.

En av funktionerna i Aspire Flexus Fit POD-kit – det här är den ursprungliga designen. Och vi pratar inte om den valda formfaktorn – det är en traditionell ”tvållåda” av liten storlek med rundade hörn och kanter, utan enhetens yttre design. Istället för de traditionella platta ritningarna på kroppen finns det ett stort antal upphöjda rektanglar, som placeras under en genomskinlig plastpanel. Tack vare denna lösning ser enheten original och något luftig ut. Det är trevligt att tillverkaren vägrade standardfärgerna och erbjöd vapers mer originella och ungdomliga. POD-systemet är litet – 74,2 * 51 * 20,5 mm och lätt – 51,5 gram.

Aspire Flexus Fit POD-satsen använder ett inbyggt 850mAh-batteri som räcker till två till tre dagars batteritid, men den exakta varaktigheten beror på motståndet hos den installerade förångaren, vätskestyrka och vaping-stil.

Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten på den nedre änden, 1A ström, så hela laddningstiden blir 50-60 minuter.

POD-systemet tillhör den enkla serien, så det har inga kontroller och aktiveras genom puffning. Det är intressant att enheten har en konstant spänning på 3,6 volt på förångaren, så beroende på dess motstånd kan du få mer eller mindre ånga. Undersidan av enheten har en liten, gömd bland lättnaden, LED-indikator för att övervaka händelser.

Flexus Fit Pod-kassett

På den positiva sidan använder Aspire Flexus Fit POD-kit en avtagbar patron designad för utbytbara förångare, utrustad med en tillplattad, ergonomiskt formad droppspets. Patronen hålls i batteripaketet av magneter.

Flexus Fit-patronen är designad för att använda utbytbara AF-serie vaporizers, som har använts av företaget i andra enheter mer än en gång. Den levereras med två 0,6 och 1,0 ohm mesh vaporizers som har bra smakleverans. Blåskontroll tillhandahålls inte, men standarddragningen är snäv, så nära en cigarett.

För att fylla på patronen tar du ut den ur batterilådan, vänder den upp och ner, öppnar silikonlocket och häller på 3,5 ml vätska, vilket är väldigt bra för en sådan enhet.

Slutsatser och intryck

Aspire Flexus Fit POD-kit är ett enkelt POD-system, men det kan glädja många vapers, även erfarna sådana. Även om enheten inte lyser med funktionalitet, men den kan glatt överraska med god autonomi, mångsidighet, kompakt storlek och bra smaköverföring.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Brist på blåskontroll;

– För påfyllning måste du ta bort patronen från batterilådan.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Ljusa färger;

– Batteri med hög kapacitet;

– Konstant spänning;

– Aktivering när du ritar;

– Utbytbara förångare på nätet;

– Stor patronkapacitet.