Recension av Aspire Flexus Fit POD

Vape-tillverkare arbetar ständigt på sätt att överraska och glädja vapers. Någon släpper funktionella enheter, som kan styras av en smartphone, någon försöker uppfinna ett originalblåsningssystem, vilket gör det möjligt att göra smaken av vätskan ljusare, och någon presenterar de enklaste enheterna för att förånga vätskor baserade på saltnikotin. Det är intressant att till alla tre kategorier kan tillskrivas ett kinesiskt företag Aspirecig (traditionellt kallas det Aspire, men tillverkaren av elektroniska komponenter är inte relaterad till det), med avundsvärd regelbundenhet som presenterar nya enheter. Efter att ha bestämt sig för att lägga till sortimentet av en av de populära linjerna presenterade företaget Aspire Flexus Fit POD-kit – ett enkelt, men inte mindre intressant POD-system, som kommer att bli en riktig välsignelse för många vapers.

Generell information

Aspire Flexus Fit POD-kit är ett kompakt POD-system med ett kraftfullt batteri och är designat för att använda utbytbara patroner med utbytbara vaporizers. Utformningen av denna enhet lockar omedelbart uppmärksamhet, och inte av formfaktorn, eftersom det är en ganska traditionell ”tvållåda”, utan av det faktum att det under lagret av transparent plast finns ett originalpräglat mönster. vaporesso sverige Enheten är enkel, så den har inga kontroller och aktiveras genom att puffa. Utbytbara patroner är utformade för att använda utbytbara förångare AF Coil-serien på rutnätsresistansen 0,6 och 1,0 Ohm, tack vare vilken den goda smaken garanteras. Aspire Flexus Fit POD-kit finns i fem färger – vit, blå, rosa, gul och lila.

Utrustning

Trots det faktum att enheten hänvisar till en ganska enkel serie, försökte företaget Aspire att slutföra det maximalt, så i lådan kan vapern hitta:

– Flexus Fit batteripaket;

– Flexus Fit Pod;

– AF 0,6 ohm Mesh Coil;

– AF 1,0 ohm Mesh Coil vaporizer;

– USB Type-C-kabel;

– Användarmanual.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Brist på fläktjustering;

– Måste ta bort patronen från batteripaketet för att fylla på.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Ljusa färger;

– Batteri med hög kapacitet;

– Konstant spänning;

– Aktivering när du ritar;

– Utbytbara förångare på nätet;

– Stor patronkapacitet.