Recension av Joyetech EVIO POD-kit

Att förånga eller inte förånga vätskorna baserade på salt nikotin – det är valet av varje vaper. Men om han väljer dem rekommenderas det kategoriskt inte att använda traditionella boxmods och sabomtankar eller dropp – du kan få nikotinförgiftning. Men detta betyder inte att det inte finns några alternativ för deras vaping, eftersom praktiskt taget efter uppfinningen av saltnikotinbaserade vätskor fanns det slutna system eller POD-system. Joyetech har upprepade gånger släppt enheter av detta format, som har blivit försäljningssuccéer. Företaget bestämde sig för att inte sluta och presenterade nästa version av den populära serien av EVIO POD-kit, som inte namngav enheten på något speciellt sätt, utan kallade den helt enkelt EVIO POD.

Generell information

Joyetech EVIO POD-kit är ett kompakt POD-system utrustat med ett kraftfullt batteri, designat för att använda löstagbara patroner med inbyggda förångare för att ånga salt nikotinvätskor. Enheten är gjord som en liten rektangulär pinne med lätt rundade hörn och kanter. vaping sverige Det beslutades att förgylla dess enkelhet med originalteckningen på kroppen. Enheten tillhör den enklaste serien, så den aktiveras genom att puffa och har inga kontroller. Tillverkaren erbjuder två patronalternativ, men inte efter motstånd (det är konstant – 0,8 ohm), utan i volym – 2 eller 3 ml. Du kan köpa Joyetech EVIO POD-kit i fyra färger – grå, svart, blå och röd.

Utrustning

Tillverkaren erbjuder detta POD-system i flera versioner, som endast skiljer sig i antalet patroner. I standarduppsättningen hittar vapern:

– EVIO POD batteripaket;

– EVIO POD-kassett 0,8 Ohm, 2 ml;

– USB Type-C-kabel;

– Garantikort;

– Användarmanual.

EVIO POD batteripaket

Joyetech-produkter har varit kända för vapers under ganska lång tid, eftersom företaget var ett av de första som dök upp. Hittills kan vi inte säga att denna tillverkare är marknadsledare och framgångsrikt konkurrerar med Voopoo, Smok eller Vaporesso, men regelbundet presenterar den nya enheter som framgångsrikt används av vapers. Efter att det mest populära formatet av enheter blev POD-system, arbetar företaget ständigt med utvecklingen av nya enheter av denna typ. En av de kända serierna av POD-system från Joyetech är Evio, som företaget beslutade att fortsätta och presenterade Joyetech EVIO POD-kit.

POD-systemet är gjort i det mest populära för enheter av denna typ formfaktor – rektangulär pinne med lätt rundade hörn och kanter, så det har utmärkt ergonomi. För att få enheten att se lite roligare ut finns det en abstrakt ritning på kroppen, men inte en ljus, utan kompletterar den övergripande strama stilistiken. POD-systemet är ganska kompakt – 101*27*15 mm, så det tar minimalt med utrymme i fickan eller handväskan.

Joyetech EVIO POD-kit drivs av ett inbyggt batteri med 960 mAh kapacitet, tack vare vilket du kan få två eller tre dagars autonomt arbete av enheten. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten på enhetens nedre ände, 1A ström, så hela laddningstiden blir ungefär en timme.

POD-systemet tillhör den enkla serien, så det finns inga kontroller, och det aktiveras genom att puffa. Det är intressant att genom att ändra patronens position kan du inte bara ändra dragningen, utan också ändra enhetens kraft, vars maximala värde kan vara 17 watt. Längst ner på enheten finns en LED-indikator med vilken du kan övervaka batterinivån och andra händelser (aktivering, laddning).

EVIO POD-kassett

Tillverkaren erbjuder två versioner av EVIO POD Cartridge i storlekarna 2 ml och 3 ml. Det är väldigt lätt att gissa varför detta beslut togs – det är ett universellt alternativ, så att du enkelt kan sälja enheten i Europa med dess begränsningar för volymen på vätskebehållaren. I batteripaketet hålls patronen utan magneter, så det är viktigt att installera den så tätt som möjligt.

EVIO POD Cartridge finns endast i en version – med 0,8 ohm mesh vaporizer. Tack vare mesh får vapern garanterat en bra smakleverans.

För att ändra dragningen måste vapern ta ut patronen ur batteripaketet och rotera den 180 grader. För enkelhetens skull och för att vapern ska veta exakt vilket puffläge han valde finns det tips om kroppen. Utvecklarna såg också till att vapern kunde fylla på patronen bekvämt. För att fylla den i en rak linje måste du skjuta på topplocket med ett integrerat munstycke och hälla 2 eller 3 ml vätska i ett litet hål.

Slutsatser och intryck

Joyetech EVIO POD-kit – det verkar vara ett enkelt POD-system, men dess utvecklare har gjort allt för att göra det annorlunda än de analoger som presenteras på marknaden. Därför kommer den vaper som köper den här enheten att få en autonom, praktisk och lättanvänd enhet som också kan behaga sin smaköverföring.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Svag laddningsström;

– Endast ett patronmotstånd.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Batteri med hög kapacitet;

– Förmåga att ändra makt;

– Förångaren på nätet;

– Justerbar avblåsning;

– Enkel påfyllning.