Recension av Lost Vape Orion Art Pod Kit

När de första POD-systemen dök upp på vapemarknaden behandlade många vapers som använde kraftfulla boxmods och sabottanks de nya enheterna med misstro. Och det är inte förvånande, eftersom POD-system ger lite ånga, det finns ingen justering, möjligheten till underhåll tillhandahålls inte. Genom att lyssna på användarnas auktoritativa åsikter har vape-tillverkare släppt sub-mods – en hybrid av POD-system och box-mod, bara liten och förenklad. En av de första har släppt sitt enhetsföretag Lost Vape, det var hennes Orion blev det första sub-modemet, som nästan blev en grundare för ett helt format enheter. Denna serie uppdateras ständigt med nya enheter, och efter att ha bestämt sig för att behaga vapers ännu en gång, presenterade företaget Lost Vape Orion Art Pod Kit – lite välbekant och obekant på samma gång.

Allmän information

Lost Vape Orion Art Pod Kit är en kompakt sub-mod med ett inbyggt batteri med medium kapacitet, som kör Quest-chippet och designat för UB mini-serie vaporizers. Formfaktorn i vilken enheten är gjord beslutade företaget att inte ändra – det är en snygg rektangel med en utskjutande dropptyp. Mycket uppmärksamhet ägnas åt designen – kroppen är transparent och alla komponenter i enheten är tydligt synliga. geekvape sverige Tack vare det redan kända vaper-chippet kommer Quest vaper att kunna ändra effektområdet på 5-18 Watt, och ett batteri med hög kapacitet kommer att få en bra autonomi. Enheten är designad för installation av förångare UB Mini Coil-serien på nätet med ett motstånd på 0,8 och 1,0 Ohm. Du kan köpa Lost Vape Orion Art Pod Kit i sex färger – röd, blå, svart, lila, bärnsten och helt transparent.

Utrustning

Lost Vape har alltid varit känt för att ha kitt sina enheter väldigt anständigt, och den nya sub-modden är inget undantag, så i lådan hittar vapern:

– Orion Art batteripaket;

– Orion Art POD-kassett;

– 0,8 ohm UB Mini S1-spole;

– 1,0 ohm UB Mini S2-spole;

– USB Type-C-kabel;

– Lanyard;

– Gummiring (att sätta på enheten för att fästa linan);

– Garantikort;

– Användarmanual.

Orion Art batteripaket

Vid ett tillfälle, när Lost Vape presenterade sin Orion, väckte den en hel del uppståndelse i vapingkretsar, eftersom vapers kunde använda en fullfjädrad sub-mod som skilde sig från dess motsvarigheter. Framgången med denna enhet var drivkraften för företagets utvecklare att släppa en hel serie Orion. Företaget har inte uppdaterat denna uppställning på ganska länge, så utseendet på Lost Vape Orion Art Pod Kit var ganska logiskt och förväntat, och enheten visade sig vara intressant, originell och praktisk, vilket är vad de flesta vapers behöver.

Det faktum att Lost Vape bestämde sig för att göra Orion Art Pod Kit i en traditionell stil för denna serie – en liten rektangel med lätt rundade hörn och en utskjutande droppspets är ganska logiskt och motiverat – företagsstilen bör följas. Vapers som känner till Lost Vape-produkterna kommer sannolikt inte att bli förvånade över det faktum att sub-modens kropp är gjord av genomskinlig plast, men det här alternativet lockar alltid uppmärksamhet. Enheten är mycket kompakt – 92*28,5*14 mm, och lätt – cirka 40 gram, så den får lätt plats i fickan. Om du vill kan du bära den runt halsen – snodd och ring för att fästa den medföljer i satsen.

Lost Vape Orion Art Pod Kit använder ett inbyggt batteri på 800 mAh, vilket för en så liten enhet är en ganska anständig siffra. Batteriet kan laddas via USB Type-C-kontakten som finns på den nedre änden med 2A ström.

Enheten styrs av Quest-chipset som redan är välkänt för vapers. Tack vare det kommer vapern att kunna få effekt inom området 5-18 Watt som ställs in automatiskt. Enheten aktiveras genom att både puffa och trycka på ”eld”-knappen, placerad i mitten av sidokanten. För att övervaka batterinivån och andra händelser under knappen ”brand” finns tre lysdioder.

Orion Art POD-kassett

Orion Art POD-patronen är den bästa i Art POD-traditionen – det är en rektangulär patron med en integrerad dropptyp och ett utbytbart förångningsalternativ. Patronen hålls i batteripaketet av magneter.

Denna enhet är utformad för att använda ett fåtal, men redan kända för vapers serie av vaporizers UB Mini. Det finns två varianter av vaporizers på nätet med ett motstånd på 0,8 och 1,0 ohm. Det finns ett litet skjutreglage på sidan av patronen som låter vapern ställa in önskad dragningsnivå. För att fylla på patronen måste du ta ut den ur batterilådan, öppna locket på sidan och häll 2,5 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Company Lost Vape påminde återigen inte bara om sig själv, utan släppte också en till synes enkel sub-mod, som samtidigt kan överraska positivt med sin praktiska och mångsidighet. Enheten är gjord i originaldesign, utrustad med ett bra batteri, maximal användarvänlighet och samtidigt och bekvämt.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– För att fylla på är det nödvändigt att ta bort patronen från batteripaketet;

– Chipset väljer inte alltid den optimala effekten, baserat på motståndet hos den installerade förångaren;

– Litet urval av vaporizers.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Den ursprungliga designen;

– Kraftfullt batteri;

– Snabb laddning;

– Pålitligt högpresterande chip;

– Stöd för UB Mini vaporizers;

– Blåskontroll.