Recension av Voopoo Vinci SE Pod kit

Saltnikotinbaserade vätskor blir mer och mer populära, och fler och fler vapers föredrar dem. En av anledningarna till deras popularitet är det faktum att förångare för POD-system har börjat producera, som kan behaga med en god smak. Samtidigt kan vapern släcka sin nikotinhunger i några bloss utan att få en hård vaporizerånga, som är fallet med starka alkaliska nikotinbaserade vätskor. Voopoo har upprepade gånger producerat POD-system som blivit försäljningssuccéer. En av serierna från denna kinesiska tillverkare är Vinci-serien, vars enheter redan presenteras mycket. Efter att återigen ha beslutat att uppdatera sortimentet har företaget presenterat Voopoo Vinci SE Pod-kit – kompakt och så enkelt som möjligt.

Översikt

Voopoo Vinci SE Pod-kit är en kompakt POD med ett batteri med medium kapacitet, designat för att installera Vinci-ersättningspatronerna som används i andra enheter inom företaget. Enheten är gjord i ett ganska traditionellt och trivialt fodral – en kompakt pinne med rundade hörn och kanter, som har utmärkt ergonomi. elf bar sverige Enheten är liten, men ganska autonom och lätt att använda och underhålla. Det speciella med enheten är möjligheten att installera alla patroner i Vinci-serien, som framgångsrikt används i de flesta Voopoo POD-system. Du kan köpa Voopoo Vinci SE Pod-kit i åtta färger av två serier – gradient och klassisk.

Utrustning

Liksom de flesta enheter av denna typ är detta POD-system färdigställt mycket enkelt och vi kan till och med med säkerhet säga mycket standard. I lådan hittar vapern:

– Vinci Pod SE batteripaket;

– Vinci Series V2 pod 0,8Ω;

– USB Type-C-kabel;

– Användarmanual.

Vinci Pod SE batteripaket

Om en vaper inte har hört talas om företaget Voopoo är det väldigt konstigt, eftersom detta företag (särskilt efter släppet av den legendariska Drag) med rätta anses vara en av ledarna på vapemarknaden. För att hålla den ledande positionen anställer företaget ständigt unika utvecklare i sitt slag som lyckas inte bara presentera nya enheter tillräckligt ofta, utan också överraska vapers. Företaget bestämde sig ännu en gång för att behaga fans av läcker och smakrik ånga, och presenterade Voopoo Vinci SE Pod-kit – som en bekant enhet, men med några ”chips”.

Företaget ändrade inte designen på POD-systemet dramatiskt, så vapern får en snygg pinne med rundade kanter och hörn. Fodralet är tillverkat av flygplansaluminium, så det har en fin strävhet vid beröring, vilket många kommer att uppskatta. På ena sidan av fallet har ingen dekor, men på den andra sidan kan du hitta en intrikat sammanflätning av raka linjer. Enheten är liten – 93 * 24 * 14,14 mm, så den ser mer ut som en nyckelring eller en flash-enhet.

Voopoo Vinci SE Pod-satsen drivs av ett inbyggt batteri med en kapacitet på 900 mAh, vilket för en så kompakt enhet är ganska anständigt, som kan förse vapern med två eller tre dagars batteritid. Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakt, placerad på sidokanten, med en ström på 1A.

Det är osannolikt att vaper kommer att bli mycket förvånad över att få veta att Voopoo Vinci SE Pod-kit körs på Gene-chipset – det är svårt att föreställa sig någon Voopoo-skapelse utan den. Styrelsen arbetar på 11-15 watt effekt, som väljs automatiskt beroende på motståndet hos den installerade förångaren. Aktivering när du ritar. För att övervaka batterinivån och andra händelser i enheten finns en LED-indikator placerad i mitten av enheten.

Vinci Series V2 pod-patron

En av nyckelfunktionerna i Voopoo Vinci SE Pod-kit är full kompatibilitet med Vinci-seriens patroner. Det är värt att säga att den här lösningen inte är ny, eftersom tillverkare allt oftare förenar sina enheter för användarnas bekvämlighet – de behöver inte leta efter förbrukningsvaror under lång tid. Patronen hålls i batteripaketet av traditionella magneter.

Förutom att du i Voopoo Vinci SE Pod-satsen kan installera vilka Vinci-patroner som helst, erbjuder tillverkaren även två nya patroner med inbyggda vaporizers med ett motstånd på 0,8 och 1,2 ohm. Justering av dragningen tillhandahålls inte. Återfyllning av patronerna är så praktiskt och bekvämt som möjligt – ta bara bort topplocket och häll 2 ml vätska i det lilla läckagesäkra hålet.

Slutsatser och intryck

Voopoo Vinci SE Pod-kit, om jag ska vara ärlig – är ett ganska traditionellt POD-system, som dock ”inte tar tag i stjärnorna från himlen”, men det ”inte faller i leran”. Denna enhet kommer glatt att överraska dig med dess mångsidighet, prestanda och autonomi, och för de flesta vapers räcker det för att uppskatta enheten.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Svag laddningsström;

– Chipset bestämmer inte alltid den optimala effekten när du installerar patroner med olika motstånd.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Brett utbud av mönster;

– Batteri med hög kapacitet;

– Aktivering när du ritar;

– Stöd för Vinci-patroner;

– Enkel påfyllning.