Recension av Uwell Crown D POD-kit

POD-system har blivit så populära de senaste åren att få tillverkare inte tillverkar dem. Det är intressant att sådana enheter i de flesta fall är så enkla och inte särskilt funktionella som möjligt, designade för att förånga vätskor baserade på saltnikotin. Men som det visade sig, gillar inte alla vapers sådana enkla enheter, som saknar möjlighet till justering. Speciellt för sådana vapers tillverkar tillverkare ”avancerade” POD-system. Uwell-företaget har upprepade gånger släppt POD-system och dess mest kända serie är Crown, som det beslutades att fortsätta med, så ett ganska intressant och icke-standardiserat prov – Uwell Crown D POD-kit såg ljuset. Vi borde genast säga att det är svårt att tillskriva denna enhet till POD-system, men den passar perfekt in på definitionen av sub-mods.

Generell information

Uwell Crown D POD-kit är en kompakt submod utrustad med ett batteri med medium kapacitet som fungerar i fem lägen och designat för användning av utbytbara förångare i PA-serien. Enheten är gjord i formatet av något förstorad sticka med rundade kanter och tillplattat ergonomiskt munstycke. vape e-vätskor Den viktiga egenskapen hos denna enhet är dess funktionalitet, eftersom vapers förfogande kommer att finnas fem lägen för finjustering, bland vilka alla kan välja det bästa alternativet för honom. Sub-moden är designad för installation av utbytbara vaporizers av PA-serien, som är designade för både gratis och tight draw. Uwell Crown D POD-kit finns i sex färger – blå, röd, grå, grön, svart och lila.

Utrustning

Trots att denna enhet kan klassificeras som en sub-mod, är den packad blygsamt nog och standard. I lådan kan vapern hitta:

– Crown D Device batteripaket;

– Crown D Pod-kassett;

– PA Coil 0,3Ω förångare (förinstallerad);

– PA Coil 0,8Ω förångare;

– USB Type-C-kabel;

– Användarmanual.

Crown D Device Battery Pack

Vi kan inte säga att Uwell är ledande på vapingmarknaden; snarare är det ett stabilt medelklassföretag. Då och då släpper det originalenheter som är efterfrågade bland vapers, men de blir inte supersäljsuccéer, även om vapers som föredrar produkterna från detta företag mycket sällan klagar på Uwell-enheter. Efter den totala övergången av tillverkare till POD-system började Uwell också massproducera enheter av detta format, och den mest kända serien var Crown (Uwell Crown-linjen har länge varit känd, och inte bara av undersystem). Efter att ha bestämt sig för att sticka ut bland konkurrenterna och vinna kundernas förtroende, beslutade företaget att släppa något mer intressant än en enkel ”termometer”, det var därför Uwell Crown D POD-kit såg ljuset.

Designers från Uwell Company uppfann inte något speciellt i designen av den nya enheten så de bestämde sig för att göra den i ett av de mest populära formaten för POD-system – en pinne, men med en något ökad storlek. Enheten har inga vassa kanter och är utrustad med ett tillplattat munstycke, så den har bra ergonomi. Sub-moden är relativt liten – 106*28*18,5 mm. Kroppen är gjord av aluminiumlegering, så enheten väger endast 59 gram.

Uwell Crown D POD-satsen drivs av ett inbyggt 1100 mAh-batteri – inte mycket om du tänker på möjligheten att använda 0,3 ohm-vaporizers. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten på enhetens nedre ände med 2A ström.

Huvudfunktionen hos Uwell Crown D POD-kit är funktionalitet, eftersom vapern inte bara kommer att ha en vanlig vari-watt, utan hela fem driftlägen – Smart-Power/VV/Curve/Bypass/Custom. Tack vare denna funktion kommer vapern att kunna välja det bästa läget för sig själv och ställa in alla nödvändiga parametrar utan större svårighet.

Enhetens maximala effekt är 35 watt, och strömkontrollen och navigeringen genom ändringen görs inte med standardknapparna ”+/-”, utan med den vridbara ratten vid enhetens bas. Naturligtvis är en sådan lösning inte en nyhet, men vid tillverkning av enheter av sådant format används den för första gången. Enheten aktiveras genom att både puffa och trycka på ”Fire”-knappen.

Uwell Crown D POD-kit är utrustad med 0,96 tums färgskärm, som du kan hitta en fullständig uppsättning information om enheten. Och om du vill kan du till och med ändra färgschemat.

Crown D Pod-kassett

Detta underläge använder en löstagbar patron designad för utbytbara vaporizers. Patronen hålls i batteripaketet av magneter och har en tillplattad ergonomisk droppspets. Crown D Pod-kassetten är designad för att använda förångare i PA (UN)-serien och levereras med två 0,3 och 0,8 ohm mesh vaporizers för gratis och snäva drag.

Ett litet skjutreglage på kroppen gör att vapern kan ställa in önskad nivå av inandning. För att fylla på patronen behöver du bara ta bort munstycket och hälla 3 ml vätska i hålet med en backventil.

Slutsatser och intryck

Det är säkert att säga att Uwell Crown D POD-kit är designat specifikt för vapers som inte är särskilt nöjda med fabriksinställningarna och som vill få ut det mesta av även en så kompakt enhet. På grund av dess funktionalitet och praktiska, kommer pod-modden att vara bra för vapers med erfarenhet, såväl som för nybörjare som vill experimentera.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Inte batteriet med högsta kapacitet;

– Endast två tillgängliga vaporizers.

Fördelar

– Liten storlek;

– Låg vikt;

– Den ursprungliga designen;

– Snabb laddning;

– Högpresterande chipset;

– Utmärkt funktionalitet;

– Två puffalternativ;

– Mesh vaporizers;

– Justerbar avblåsning;

– Bekväm påfyllning.