Granskning av Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit

Efter introduktionen av POD-system har vapingvärlden förändrats ganska mycket, och det är omöjligt att säga entydigt om det är positivt eller negativt. Det har helt enkelt blivit annorlunda. Helt andra enheter har blivit efterfrågade bland vapers. Praktiken visade att POD-systemformatet är populärt men inte bland alla vapers eftersom sådana enheter är för enkla och många vill kunna konfigurera och serva enheter fullt ut. Det är därför på marknaden kom sub-mods som i de flesta fall liknar ”single tank”, men inte med en tank eller dropp, utan med en patron. En av de mest populära submodellerna är Rincoe Manto AIO Pod Kit. Med tanke på att den här enheten släpptes för ganska länge sedan bestämde tillverkaren att uppdatera den och anpassa den till moderna verkligheter, och som ett resultat såg Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit ljuset.

Allmän information

Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit är en medelstor submod, utformad för att använda ett 18650-batteri, utrustat med ett Manto 2.0-chip, för installation av märkesförångare eller RBA-bas. Formfaktorn för enhetens utvecklare beslutade att lämna samma – en liten låda med rundade hörn, men på designen har de fungerat bra, eftersom enheten liknar en personsökare, även om hanteringen och ergonomin påverkar detta positivt. vape kit sverige Tack vare en uppdaterad proprietär chipset kommer vaper att få en varivatte på upp till 80 watt och nästan omedelbar brädrespons. Enheten är utformad för att använda proprietära förångare på gallret med ett motstånd på 0,15 och 0,3 ohm, såväl som servicebas. Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit finns i sex smaker – svart och vitt, lila, svart, blått och vitt, rött och gult samt gult och grönt.

Uppsättning av utrustning

Enheten tillhör medelklasssegmentet, så den är utrustad ganska standard och utan några extravaganser:

– Batteripaket Manto AIO Plus-enhet;

– Manto AIO Plus Pod;

– 0,3 ohm förångare (förinstallerad);

– 0,15 ohm förångare;

– USB typ-C-kabel;

– Certifikat;

– Garantikort;

– Användarhandbok.

Batteripaket för Manto AIO Plus-enhet

Bland det stora utbudet av vape mods på marknaden har Rincoe Manto AIO Pod Kit varit ledande i flera år, det är en pålitlig och produktiv enhet, och det är sällsynt att höra några klagomål om det. Vapers har mutats av dess användarvänlighet och underhåll, liksom dess utbytbara batteri och möjligheten att installera en RBA-bas. För att återigen intressera vapers beslutade företaget att uppdatera denna populära sub-mod och släppa Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit – en version som har många positiva skillnader från sin föregångare.

Rincoes designers ändrade inte formfaktorn för den nya sub-mod och lämnade den nästan densamma som den första versionen – en rektangulär låda av medelstorlek med rundade hörn. Men enhetens design blev mer intressant – den liknar en personsökare eller en gammal kassettspelare, och sådana förändringar hade en positiv effekt på ergonomin – enheten blev mer bekväm och förståelig att använda. Bakpanelen är avtagbar, hålls av magneter, så tillverkaren ger möjlighet att anpassa enheten. Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit kan inte kallas stort – 82 * 47 * 28 mm, men det väger cirka 90 gram, så i fickan kommer det att kännas 100%.

En viktig funktion och fördel med Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit är ett utbytbart traditionellt 18650-batteri, som är installerat under panelen och hålls fast av magneter. Om behovet uppstår kan batteriet laddas med USB Type-C-kontakten som finns på sidokanten med 1A ström.

I Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit installerade proprietär uppdaterad chipset Manto 2.0, som har blivit mer stabil och snabbare (svarstid på 0,001 sekunder). Enhetens funktionalitet förblev densamma – Varivatte med en maximal effekt på 80 watt, men för de flesta vapers kommer det att vara tillräckligt. Enheten är utrustad med monokrom display, på vilken vaper kan hitta en minsta uppsättning information om enheten – kraften, spolens motstånd, batterinivån. Och under arbetet runt displayen är LED-bakgrundsbelysningen på.

Manto AIO Plus Pod

Med tanke på att Manto AIO Plus tillhör AIO-segmentet (All in One), använder den en liten patron installerad under den avtagbara magnetpanelen som täcker batterifacket. Patronen är utrustad med traditionell 510-typ, som enkelt kan bytas ut mot någon annan patron från din samling.

Manto AIO Plus Pod-patronen är utformad för att passa alla förångare för denna serie, men den levereras med två – både på ett 0,15 och 0,3 ohm nät, så det finns inga problem med smak och bulk. Om du vill kan du installera en servicebas, men den måste köpas separat.

Justering av blåsning i patronen tillhandahålls – den är gjord med en ring som sätts direkt på förångaren. För att fylla patronen måste du ta bort magnetkåpan, öppna kiselpluggen och häll 3 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Vi kan inte säga att Rincoe Manto AIO Plus Pod Kit skiljer sig radikalt från den första versionen. Naturligtvis har det förfinat vissa punkter, men grundprincipen förblir densamma, och kommentarerna till versionen Plus är desamma som till den första utgåvan. Men samtidigt kommer vaper att få en fristående, praktisk, enkel att använda och underhålla submod, som är perfekt för vapingvätskor på både alkaliskt och salt nikotin, förutsatt att du installerar lämplig spole.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Servicebasen måste köpas separat;

– Du måste ta bort locket för att fylla på och justera luftflödet.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Original design;

– 510-typ droppspets;

– 18650 batteri;

– Snabb laddning;

– Produktivt och pålitligt chipset;

– Stöd för nätförångare och RBA-bas;

– Justerbar avblåsning.