Granskning av Vaptio Procare Kit

Under de senaste åren har bara en lat (läs – icke-fungerande) vape-tillverkare inte släppt POD-system och sub-mods, eftersom detta format av enheter är särskilt populärt bland vapers. Men det betyder inte att vapers har massivt hyllat sina boxmods och sabomtankar och helt har bytt till nya, kompakta enheter. Vapers som föredrar traditionella enheter är inte så få, och speciellt för dem släpper tillverkare regelbundet nya boxmods och tankar. Speciellt för dem har Vaptio utvecklat ett nytt startpaket Procare Kit, som med säkerhet kan användas för gratis vattenpipa och täta cigarettpuffar, samtidigt som man får en kompakt och pålitlig enhet.

Allmän information

Vaptio Procare Kit är ett startkit bestående av en liten Procare Mod boxmod med inbyggt batteri och Procare Tank atomizer, designad för att använda G-seriens förångare. Vaptio Procare box mod är tillverkad som en tillplattad liten keg, som har bra ergonomi och är mest bekväm att använda. Enheten är utrustad med en enkel, men produktiv chipset, tack vare vilken vaper kommer att få till sitt förfogande vari-watt effekt upp till 50 watt. onlinebutiken med e-cigaretter Vaptio Procare Tank tank är tillräckligt enkel, utan några speciella förfiningar i design, utformad för installation av de nya förångarna serie G motstånd 0,4 och 1,0 ohm. Vaptio Procare Kit finns i fem färger – Charcoal Grey, Feather Grey, Alice Blue, Pastel Green och Purple Blush.

Utrustning

Vi kan inte säga att det nya startpaketet är kompletterat på ett speciellt sätt – allt är banalt och standard, men vapern kommer att få allt som behövs för problemfri användning av enheten:

– Procare mod box mod;

– Procare tankförstärkare;

– Två förångare G3 mesh 0,4ohm spolar;

– USB typ-C-kabel;

– Garantikort;

– Användarmanual.

Procare mod låda mod

Vaptios produkter ses inte så ofta i vape-butiker som till exempel Voopoo, Smok eller Lost Vape, men vapers som använder enheter från denna tillverkare är nästan alltid nöjda med dem. Företaget gör inte anspråk på att vara en toppsäljare, men släpper regelbundet nya enheter som hittar sin köpare. Intressant nog släpper Vaptio både de för närvarande efterfrågade POD-systemen såväl som traditionella boxmods och tankar. Ett exempel på detta är det nya startpaketet Vaptio Procare Kit, som kommer att glädja både en erfaren vaper och en nybörjare.

Vaptio Procare Mod boxmod är tillverkad enligt de bästa traditionerna för ”modkonstruktion” – en liten enhet vars tvärsnitt är gjort i form av en trunkerad droppe, så enheten har utmärkt ergonomi och sitter bra i handen. Kroppen är tillverkad av zinklegering med insatser av rostfritt stål, så den nya boxmod väger ganska lite. Enheten är liten – 118 * 33 * 27,5 mm (storleken anges med tanken), så den tar inte mycket utrymme i fickan. Monteringsområdet för atomiseraren är ganska stort – 27 mm, så du kan installera nästan vilken tank eller droppkammare som helst utan mycket svårighet, och de kommer inte att överhänga kanterna.

Vaptio Procare Mod använder ett inbyggt 2400 mAh batteri, vars autonomitid beror direkt på den installerade förångarens arbetsstyrka och motstånd. Batteriet laddas via USB Type-C-kontakt som finns på enhetens nedre ände med 3A ström, så det tar cirka 50 minuter att ladda batteriet helt.

Vaptio Procare Mod fungerar under kontroll av proprietär chipset, tack vare vilken vaper kommer att få till sitt förfogande vari-watt effekt på 5-50 watt. Ganska intressant insåg kontrollen av enheten – istället för de traditionella ”+/-” -knapparna använder den ett litet hjul, genom att rotera vilket du kan få samma funktioner för strömstyrning och menynavigering. Utvecklarna uppmärksammade knappen ”Fire” – den är gjord i samma stil som kontrollhjulet och trycks in med ett behagligt mjukt klick. Boxmodet är utrustat med en ganska stor monokrom display, på vilken vaper kan hitta en standarduppsättning information om enheten – batterinivå, ström, tid och antal puffar, spolemotstånd och driftspänning.

Procare tankförstärkare

Procare tankförstärkare tillhör klassen ”obehandlade” enheter, så du bör inte förvänta dig något övernaturligt från det, men samtidigt har den här enheten ett par ”funktioner”. En av de intressanta funktionerna är förångarens borttagningsmekanism. För att ta bort förångaren från tanken måste du trycka på droppspetsen och sedan dyker förångaren bara ut, så att fingrarna inte kommer i kontakt med resten av vätskan.

Denna tank är utformad för att använda förångare i G-serien. Tillverkaren erbjuder för närvarande två förångningsalternativ, 0,4 och 1,0 ohm för olika typer av vaping. Förångarna är på nät, så god smak garanteras. Blåsjustering är traditionell – med den roterande ringen vid tankens botten, genom att vrida vilken du kan få både RDL- och MTL-dragning. För att fylla på tanken behöver du bara vrida topplocket, vilket öppnar påfyllningshålet, där du häller 4 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Vaptio bör berömmas, eftersom det nya Procare Kit-startpaketet visade sig vara mycket framgångsrikt och praktiskt. Satsen är lätt att använda, fristående, bekväm och mångsidig, tack vare vilken både en nybörjare och en erfaren vaper kan få god smak och vape.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– En fullfjädrad MTL-dragning är inte lätt att få;

– Betydande vikt;

– Endast två förångningsalternativ.

Fördelar och nackdelar

– Kompakt storlek;

– Snygg design;

– Kraftfullt batteri;

– Snabb laddning;

– Enkel att använda;

– Pålitlig chipset;

– Original utmatningssystem för förångare;

– Bekväm påfyllning;

– Mesh förångare.