Granskning av Aspire Huracan Mini Tank

Under ganska lång tid har vapers massivt köpt tankar som kan servas av sig själva. Detta beror inte bara på vapers kärlek till finmotorik och förmågan att installera en spole som bäst uppfyller deras förväntningar, utan också för att vaping-tillverkare erbjöd ett ganska blygsamt utbud av förångare för respektive tankar. Visst kommer många människor ihåg situationen när de var glada att köpa en ny förångare och den bara inte var tillgänglig i vape-butiken. Nu har situationen drastiskt förändrats – tillverkare erbjuder ett brett utbud av förångare för alla smaker. En av riktningarna för Aspires arbete är produktionen av förångningsatomiserare, vars sortiment det beslutades att lägga till en ny Huracan Mini Tank i sortimentet.

Allmän information

Aspire Huracan Mini Tank är en kompakt atomizer designad för installation av BP-seriens förångare, med toppluftintag, utformad för att få god smak och bulk. Vi kan inte säga att tanken är utformad mycket strikt – på grund av många skåror i basen och på topplocket (de är inte för skönhet, utan för enkel användning) ser den ganska modern och original ut. vape sverige Tanken använder det övre luftintaget, så den har en design ”icke-hälla”, vilket kommer att uppskattas av vapers som ständigt bär enheten i fickorna. Tanken är konstruerad för installation av förångare i BP-serien, som framgångsrikt används i många moderna förångare från Aspire. Aspire Huracan Mini Tank finns i sex färger – svart, pistolmetall, stål, rött, blått och regnbåge.

Utrustning

Trots det faktum att tanken hänvisar till standarden ”otät”, försökte tillverkaren slutföra den maximalt, och han lyckades. Därför kommer vaper i lådan att kunna hitta:

– Huracan Mini Tank atomizer;

– BP 0,4 ohm förångare (förinstallerad);

– BP 1,0 ohm förångare;

– Bubbelglas;

– Ersättningsringar;

– Användarmanual.

Utseende och design

Under de senaste åren har många tillverkare av vape-enheter nästan aldrig släppt nya finfördelare, eftersom de tror att de inte är särskilt intressanta för vapers. Men i verkligheten är situationen något annorlunda – vapers vill köpa tankar, men det finns nästan inga nya produkter, så de måste köpa det som presenteras. Det kinesiska företaget Aspirecig, som är bättre känt som Aspire, har inte bara inte slutat producera tankar, utan glädjer också regelbundet vapers med nya produkter, men i sin speciella stil – de är nödvändigtvis ”obehandlade”, designade för installation av märkesförångare. Efter att ha beslutat att behaga inte bara älskarna av MTL-inhalation utan också gratis vattenpipa, har företaget presenterat Aspire Huracan Mini Tank – en liten, men ganska praktisk och intressant tank.

Denna finfördelare ser ganska enkel ut – det finns inget speciellt i dess design, men det ser inte strikt ut, utan tvärtom – det är ljust och minnesvärt. Tanken använder minimal dekor – serielogotyp och skåror på topplocket och basen, som inte utför dekorativa utan en funktionell roll. Tankens sätesdiameter är 23 mm, så den passar perfekt för de flesta boxmods.

Beroende på vad du föredrar kan du använda antingen det vanliga 2 ml raka glaset eller det medföljande 3 ml bubbelglaset (inte mycket av en volymökning, men glöm inte att tanken är Mini-versionen). Aspire Huracan Mini Tank använder en traditionell 510-typ droppspets med två öron, som du kan ersätta med någon annan från din samling när som helst om du vill.

Förångare, blåsning och användningsfunktioner

Aspire Huracan Mini Tank designades ursprungligen så att förångaren inte skulle ha några problem med förångare, så den är utformad för att installera BP-seriens förångare som redan är bekanta och framgångsrikt används i andra enheter. Tre varianter av dessa förångare finns för närvarande tillgängliga med 0,4/0,6/1,0 ohm motstånd, där 0,4 ohm-modellen är gjord på en mesh och 0,6 och 1,0 är gjorda på en traditionell spole. Oavsett vilken förångare som väljs kommer vaper att få bra smakleverans och bulk.

När det gäller den blåsande designen är luftintaget övre, varefter luftflödet träffar sidan av förångaren, vilket ger god vätskeförångning och enhetlig ljus smak. Denna design gör Aspire Huracan Mini Tank ”icke-hällande”, vilket inte kan hjälpa men snälla. Justering av blåsning är mycket enkel, med vridringen på toppen av tanken kan du ställa in önskad nivå av inandning.Tank filling is traditional – the top lid is removed and you fill the liquid in one of the three holes, and 2 or 3 ml depends on the installed glass.

Slutsatser och intryck

Vi kan inte säga att Aspire Huracan Mini Tank har några kardinalskillnader från liknande tankar från andra tillverkare. Snarare är det en standard ”underhållsfri” vape som kommer att tilltala många vapers som inte vill spendera mycket tid på underhållet, men ändå vill få en god smak och fyllig vape.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Liten volym även med bubbelglaset installerat;

– När du använder förångaren 1.0 Ohm är det svårt att få en tät cigarettpuff.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Stort urval av färger;

– Säten 23 mm i diameter;

– 510: e droppspets;

– Bra urval av förångare;

– ”Icke-hälla” design;

– Bekväm påfyllning.