Granskning av Eleaf iStick i80 kit

Tillverkare under de senaste åren har massproducerat POD och sub-mods, som är mycket mer efterfrågade än traditionella boxmods och tankar. Och det är svårt att bedöma vape-företag, eftersom de försöker behålla kunderna så mycket som möjligt. Men samtidigt minskar antalet vapers som föredrar klassiska boxmods och sabotankar, men inte så snabbt. Speciellt för dem producerar företag nya traditionella startpaket, som förresten redan är anpassade till marknadens moderna verklighet. Eleaf-företaget försöker att inte glömma sina fans, så med avundsvärd regelbundenhet presenterar traditionella boxmods och tankar för dem. Ett av de levande exemplen är det nya Eleaf iStick i80-kitet som säkert kommer att glädja många vapers.

Allmän information

Eleaf iStick i80 kit är ett startkit som består av Melo C atomizer designad för EC-2-seriens förångare och iStick i80 box mod med ett kraftfullt inbyggt batteri. Boxmodden är tillverkad i en ganska traditionell formfaktor – en rektangulär låda med rundade hörn och kanter, med insatser av räfflad plast. Enheten kommer att glädja vapers med bra funktionalitet, med variwatts upp till 80 watt och ett batteri med bra autonomi finns tillgängligt. vape butik sverige Den uppdaterade Melo C-tanken är en traditionell ”oservicerad” förångare, utformad för installation av redan kända vapers EC-2-serien, tillverkad på nätet och på grundval av en standardspole. Eleaf iStick i80 kit finns i fem färger – svart, grön, brun, blå och mörkröd.

Komplett uppsättning

Nyligen försöker vape-tillverkare inte riktigt att överraska vapers på något sätt med en komplett uppsättning av sina enheter, men det är förpackat i en låda allt som är nödvändigt för problemfri användning. Därför väntar vaper:

– iStick i80 box mod;

– MELO C tankförstärkare;

– EC2 0,5Ω spole;

– EC2-M 0.3Ω Coil förångare (förinstallerad);

– USB typ-C-kabel;

– Garantikort;

– Två användarhandböcker.

The iStick i80 box mod

iStick i80 box mod

Det är säkert att säga att Eleaf är en av ”mastodonterna” på vape-marknaden eftersom de började tillverka e-cigaretter redan på den tiden då boxmods och förångartankar var en sällsynthet. Företaget är visserligen inte den obestridda ledaren på vape-marknaden, men håller stadigt sin position genom att anpassa sig till förändringarna, till exempel genom att lansera POD-system och sub-mods som efterfrågas bland vapers. Men samtidigt glömmer företaget inte bort de vapers som föredrar traditionella tankar och box mods – nya enheter i detta format släpps regelbundet. Eleaf beslutade än en gång att behaga sina fans och påminna sig om dem och presenterade ett nytt startpaket iStick i80-kit, som säkert kommer att intressera många vapers.

Utformningen av Eleaf iStick i80 boxmod är inte särskilt original, eftersom liknande enheter har producerats av detta företag mer än en gång. Enheten är gjord som en liten rektangulär låda med rundade hörn och kanter, så den sitter bra i handen. Ett ytterligare plus till ergonomin är närvaron av sidopaneler av plast med skåror, tack vare vilka enheten inte glider. Lådan mod är tillräckligt liten – 134,5*36*29 (tillsammans med tanken). Landningsplattan är utformad för finfördelare upp till 26 mm i diameter.

Eleaf iStick i80 drivs av ett inbyggt batteri med en kapacitet på 3000 mAh – för en så liten enhet är en ganska bra indikator. Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakt som ligger under kontrollknapparna, 2A ström, så full laddning tid kommer att vara ungefär en och en halv timme.

Eleaf iStick i80 Mod fungerar under kontroll av proprietär chipset, tack vare vilken du inte bara kan få kraften upp till 80 watt, utan också en bra funktionalitet – smart VW, Bypass, TCR, TC. En positiv punkt är närvaron av en ganska stor ”Fire” -knapp. Enheten är utrustad med en liten monokrom display, där du kan hitta en standarduppsättning information om enheten – batterinivå, spänning, spolmotstånd, antal puffar och effekt.

MELO C tankförstärkare

Tankarna i Melo-serien har använts av Eleaf i deras enheter många gånger, så det är inte förvånande att det nya startpaketet är komplett med den nya Melo C-tanken. Det är en oservad standardtank med 25 mm sätesdiameter och fast droppspets.

MELO C Tank atomizer är utformad för att använda förångare i EC2-serien, förångaren kan plocka upp det optimala motstånds- och värmeelementmaterialet för honom. Det finns två förångare i satsen – 0,3 och 0,5 Ohm, tack vare vilka du kan få en anständig smak. Justering av blåsning är standard – med ringen vid tankens botten. För att fylla på MELO C-tanken måste du skjuta rakt på topplocket och hälla 5 ml vätska i tanken.

Slutsatser och intryck

Vi kan inte säga att Eleaf iStick i80 kit är ett genombrott i vapingvärlden, snarare är det bara en ny enhet som framgångsrikt kan ersätta box-mods och tankar som redan används av vapers. Det kommer inte att finnas några speciella anspråk på enheten, eftersom den är utformad med de grundläggande behoven hos vapers i åtanke, och samtidigt är den lätt att använda, autonom och praktisk.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– MTL-åtdragning är mycket svårt att få;

– Icke-avtagbar droppspets.

Fördelar: Kompakt storlek

– Kompakt storlek;

– Ergonomisk kropp;

– Batteri med hög kapacitet;

– Snabb laddning;

– Kraftfullt och funktionellt chipset;

– Stöd för förångare i EC2-serien;

– Bekväm påfyllning;

– Stor tankvolym.