Recension av Vaporesso XROS 3 Pod Kit

Inga vapers är förvånade över kompakta POD-system utformade för förångning av saltnikotinbaserade vätskor som stadigt ersätter kraftfulla boxmods och sub-ohm-tankar. Sådana enheter har blivit en integrerad del av vapinglivet, eftersom det med deras hjälp (under förutsättning att man förångar starka nikotinbaserade vätskor) är möjligt att tillfredsställa nikotinsuget i några få puffar. I detta marknadssegment är Vaporesso en av ledarna inom produktion av POD-system med sin XROS-serie som är känd av nästan alla vaper. Enheterna i denna serie lyckades vinna vapers förtroende med sin goda smaköverföring, enkelhet och tillförlitlighet. Men företagets utvecklare försöker göra dem ännu bättre, så den tredje generationen av XROS, med det enkla namnet Vaporesso XROS 3 Pod Kit, såg ljuset.

Allmän information

Vaporesso XROS 3 Pod Kit är ett kompakt POD-system utrustat med ett kraftfullt inbyggt batteri, som körs under Axon-chipet och är utformat för att installera alla patroner i XROS-serien. Enheten är tillverkad i den traditionella för POD-system formfaktor – en liten rektangulär pinne med rundade kanter, så det har utmärkt ergonomi och tar minimalt utrymme i fickan. vape mods sverige Enheten är mycket enkel, aktiverad genom puffning, men ganska autonom. Den viktigaste funktionen i denna POD-system är möjligheten att installera alla patroner med inbyggda förångare serien XROS. Du kan köpa Vaporesso XROS 3 Pod Kit i åtta färger – Svart, Marinblå, Space Grey, Icy Silver, Royal Gold, Sky Blue, Rose Pink, Mint Green.

Eqyipment uppsättning .

Även om detta POD-system är en enkel enhet, har tillverkaren försökt att komplettera den med lite mer än vanligt, så att vaper kommer att få allt han behöver för problemfri användning av enheten:

– XROS 3 batteripaket;

– XROS 3 0,6Ω MESH Pod (förinstallerad);

– XROS 3 1.0Ω MESH Pod;

– USB typ-C-kabel;

– Påminnelsekort;

– Garantikort;

– Bruksanvisning.

XROS 3 Batteripaket

Bland de enheter som produceras av Vaporesso deras POD-system är i stor efterfrågan bland vapers, i synnerhet XROS-serien. Naturligtvis kommer ingen att hävda att andra enheter från denna tillverkare – box-mods, submods, tankar – är gjorda kvalitativt, men det är POD-system som är särskilt gillade av vapers. Anledningarna till sådan kärlek till enheterna i XROS-serien är två – bra smaköverföring och autonomi. Beslutar att fortsätta framgången med denna serie, beslutade företaget att släppa en tredje version av linjen, med namnet Vaporesso XROS 3 Pod Kit.

Företagets designers ändrade inte designen på den nya enheten, så POD-systemet är tillverkat som en kompakt rektangulär pinne med rundade kanter, så det finns inga frågor om enhetens ergonomi. POD-systemet är tillverkat i en ganska liten storlek – 115,1 * 23,6 * 13,7 mm, och kroppen är tillverkad av aluminiumlegering, så det kommer inte att belasta din ficka. Tillverkaren erbjuder Vaporesso XROS 3 Pod Kit i åtta färger, bland vilka du kan hitta både strikta monokroma och ursprungliga gradientfärger.

Vaporesso XROS 3 Pod Kit använder en inbyggd batterikapacitet på 1000 mAh – för en så liten enhet är en ganska anständig siffra, så två till tre dagars batteritid garanteras (den exakta varaktigheten av batteritiden beror på den installerade patronen, intensiteten av vaping och till och med lufttemperaturen). Batteriet laddas via USB Type-C-kontakt som finns på enhetens nedre ände, 1A ström, så tiden då batteriet är fulladdat kommer att vara ungefär en timme.

En viktig egenskap hos detta POD-system är att det fungerar under kontroll av det välkända chipset Axon. Enheten ger automatiskt strömval beroende på motståndet hos den installerade förångaren, den aktiveras genom att puffa eller genom att trycka på den enda runda knappen ”eld”. För att övervaka händelserna (aktivering, laddning, batterinivåkontroll) finns en liten LED-indikator längst ner på POD-systemet.

XROS 3 Pod-patron

En av de viktigaste funktionerna i Vaporesso XROS 3 Pod Kit är att alla XROS-patroner kan installeras i den, så vaper har inga problem med att hitta förbrukningsvaror. I batteriblocket hålls patronen fast av magneter.

Speciellt för denna enhet utvecklades en ny patron med en inbyggd nätförångare med 0,6 ohm motstånd, tack vare vilken vaper kommer att få en mycket anständig smak. Intressant nog lovar tillverkaren upp till 20 dagars patronanvändning utan smaknedbrytning. Enheten tillhandahåller blåsjustering, implementerad som en liten skjutreglage på frontpanelen, som rör sig som du kan ställa in hålet med en större eller mindre diameter. För att fylla patronen måste du ta bort munstycket och häll 2 ml vätska i det lilla hålet med backventilen, du kan använda både salt och freebase nikotinvätskor.

Slutsatser och intryck

Vaporesso XROS 3 Pod Kit är en värdig fortsättning på den populära linjen, även om det inte finns några kardinalskillnader från de tidigare släppta versionerna. Men om en vaper letar efter en enkel, fristående och, viktigare, välsmakande enhet, bör han definitivt köpa Vaporesso XROS 3 Pod Kit.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Automatiskt effektval är inte alltid korrekt;

– Svag laddningsström.

Fördelar:

Kompakt storlek

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Stort urval av färger;

– Effektivt batteri;

– Axon chipset;

– Stöder alla XROS-patroner;

– Enkel påfyllning;

– Justerbar avblåsning.