Granskning av GeekVape Aegis Eteno E100 POD-kit

Det är osannolikt att någon kommer att hävda att hype kring vaping under de senaste åren har sjunkit lite, men det betyder inte att antalet vapers har minskat, tvärtom, det växer ständigt. Och en av anledningarna till ökningen av antalet vapers är de nya formatenheterna, som är kompakta, autonoma och möjligheten att vapra vätskor med salt nikotin. Och för vapers som inte är helt redo att byta till saltnikotinvätskor har sub-mods utvecklats. Den mest kända sub-mod från företaget GeekVape anses Boost, men utvecklarna beslutade att släppa inte mindre intressant enhet – Aegis Eteno E100 POD kit, som är mycket lik den välkända box-mod Aegis 100, men anpassad till de moderna marknadsrealiteterna.

Allmän information

GeekVape Aegis Eteno E100 POD kit är en mellanstor submod med ett löstagbart 18650 batteri, AS 3.0 chip och en subtank för installation av P-seriens vaporizers. Den är tillverkad i en traditionell för denna serie design – med många avsatser och urtag, med ekologiskt läderinlägg och fysiska låsnycklar. Tack vare AS version 3.0 chipset kommer förångaren att få bra funktionalitet och kraft, så sub-mod kan med säkerhet ersätta den traditionella box mod och tank. vape online sverige Patronen är tillverkad i ett sub-tankformat, utformat för installation av P-seriens förångare, och den kan förvandlas till en vanlig tank med 510-m-kontakt med hjälp av en adapter. Köp GeekVape Aegis Eteno E100 POD-kit finns i sex färger – svart, blå, beige, röd, grå och regnbåge.

Kit

Tillverkaren har tagit hand om att vaper, som köpte en sådan sub-mod, inte hade några svårigheter med dess användning och underhåll. Därför kommer vaper att kunna hitta i lådan:

– Aegis Eteno E100 batteripaket;

– Aegis Eteno E100 POD-patron;

– Extraktor för förångare;

– Ersättningsörhängen;

– P Series Coil 0.2 Ohm förångare (förinstallerad);

– P Series Coil 0,4 ohm förångare;

– USB typ-C-kabel;

– Användarhandbok.

Aegis Eteno E100 batteripaket

Varje vaper har definitivt hört talas om företaget Geek Vape. Även om han eller hon aldrig har behövt använda deras enheter, har han eller hon hört talas om det med säkerhet. Företaget har vunnit vapers förtroende med sin kvalitet och originalutveckling som har varit i toppförsäljningen i flera år (kom bara ihåg Zeus X, Aegis Legend och Boost). Men denna framgång stoppar inte företagets utvecklare, tvärtom, det stimulerar skapandet av nya enheter. Om du tittar på företagets sortiment kan du hitta många POD-system, släppta nyligen, och nästan inga undermoduler. Företaget beslutade att korrigera detta misstag och presenterade GeekVape Aegis Eteno E100 POD-kit – en något omarbetad bekant för vapers boxmod, men i ett nytt format.

Det räcker att titta på GeekVape Aegis Eteno E100 POD-kit och omedelbart blir det klart vilken enhet den designades baserat på – den är välkänd för vapers Aegis 100, men något omgjord. Enhetens design är densamma – med många utsprång, halvcirkelformad ena sidan med ekologiskt läderinsats och platt andra sida med kontrollpanel. Enheten kan knappast kallas liten – 134,5 * 39,56 * 33 mm, men detta gör den inte obekväm i drift, tvärtom, den sitter perfekt i din hand.

Med tanke på att den här enheten tillhör Aegis-familjen är den tillverkad i enlighet med IP68-skyddsstandarden, så enheten är inte rädd för fukt, damm och fall, men att släppa den på 8: e våningen och drunkna i en sjö rekommenderas fortfarande inte.

GeekVape Aegis Eteno E100 POD-kit använder ett traditionellt 18650-batteri, installerat från botten under skruvlocket (för enkel användning har det ett gångjärnsfäste). Om det behövs kan batteriet laddas med den vattentäta USB Type-C-kontakten, som ligger under kontrollknapparna, med en ström på 2A.

På enhetens sidoyta finns en mekanisk nyckel för att låsa tangentbordet, så att du kan låsa enheten och inte vara rädd för oavsiktliga knapptryckningar.

En viktig egenskap hos denna sub-mod är att den körs under AS 3.0-chipset, så att vaper inte bara får möjlighet att ställa in effekten upp till 100 watt, utan också en bra funktionalitet. Vapern har flera lägen – SMART/POWER/BOOSTING/VPC/TC-NI/TC-TI/TC-SS/TC-TCR, vilket är en ganska sällsynthet för enheter i detta format. Enheten är utrustad med en 1,06-tums färgdisplay med en standarduppsättning information om enhetens drift.

Aegis Eteno E100 POD-patron

Aegis Eteno E100 POD-patron, även om den är utformad i ett sub-tank-format, påminner mer om en traditionell tank. Likheten bidrar till det faktum att patronen kan installeras i en speciell adapter och användas på andra enheter med en traditionell 510-kontakt. Patronen hålls i batteripaketet med magneter.

GeekVape Aegis Eteno E100 POD-kit är utformat för att installera P-seriens förångare som redan är välkända för vapers. Satsen levereras med två förångare – 0,2 och 0,4 ohm, båda på mesh, så det kommer inte att bli några problem med smak och bulk. Patronen använder överliggande blåsningsteknik, vilket gör det till ett ”icke-hällande” format. Utblåsningsjustering görs med en vridbar ring ovanpå enheten. För att fylla på patronen måste du skruva loss topplocket, som hålls av bajonettprincipen, och häll 4,5 ml vätska i tanken.

Slutsatser och intryck

Om en vaper letar efter ett alternativ och ersättning för den traditionella boxmod och sabom-tanken med ett batteri, är GeekVape Aegis Eteno E100 POD-kit exakt vad han behöver. Vaparen får en fristående, praktisk, funktionell och produktiv enhet, som dessutom kan behaga smaken och bulk.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– IP68-skydd är inte helt implementerat;

– Enheten är inte konstruerad för en tät cigarettpuff.

Fördelar

– Igenkännlig design;

– Ergonomiskt hölje;

– Uppladdningsbart batteri 18650;

– Snabb laddning;

– Högpresterande chipset;

– Bra funktionalitet;

– Enkel påfyllning;

– Patron med stor kapacitet;

– ”non-pour” design.