Recension av Geekvape Z50 Kit

Recension av Geekvape Z50 Kit

Ganska ofta, särskilt från kända recensenter som inte längre är mycket populära, kan man höra frasen vaping is no longer toiled vaping is dying. Men om man tittar på den triviala statistiken, och det är en ganska envis vetenskap, kan man se att antalet vaping inte bara inte minskar, utan att det ständigt ökar. Därför dyker det ständigt upp apparater av olika format, från mycket enkla startkit till multifunktionella apparater med dyra chips, på vape-marknaden. Företaget GeekVape, som försöker hålla jämna steg med de aktuella trenderna, presenterade nyligen flera intressanta enheter, varav en är Z50 Kit. Du ska inte förvänta dig några mirakel från den, eftersom enheten är ganska enkel, men pålitlig och lätt att använda, och den kompletta tanken är redan bekant för vapers.

Allmän information

Geekvape Z50 Kit är ett kompakt startkit som består av en uppdaterad Zeus Nano atomizer, utformad för att använda förångare från B-serien, och en boxmod med inbyggt batteri och enkla kontroller. Den nya enheten ser ganska standard och banal ut, men kroppen är dekorerad med färgade paneler och hörnen och kanterna är något rundade. Boxmodens funktionalitet är ganska blygsam, men den räcker för de flesta vapers. I kitet ingår den redan kända Zeus Nano Tank, som nu heter Z Nano Tank och är avsedd för förångare i B-serien. Du kan köpa Geekvape Z50 Kit i fyra färger silver, gun metal, svart och regnbåge.

Kit

GeekVape Company glädjer inte alltid vapers något speciellt paket, och ger företräde åt standarduppsättningen, som är fullt tillräcklig för problemfri användning av enheten. I lådan väntar därför vaper i lådan:

Z50 Mod boxmod;

Z Nano tankförstärkare;

B Series Coil 0,3 Ohm förångare (förinstallerad);

B Series Coil 0,6 Ohm förångare;

Ersättningsglas;

Förångare extractor;

USB Type-C-kabel;

Ersättning Eringes;

Bruksanvisning.

Z50 Mod Box Mod

Enheter av olika format som släpps av GeekVape är särskilt efterfrågade bland vapers, eftersom företagets utvecklare gör allt för att se till att användarna får de mest bekväma, produktiva och pålitliga enheterna. I företagets sortiment kan du hitta både traditionella varianter av boxmods och POD-system, men som det visade sig har man ännu inte släppt små och ganska enkla startkit. Fast beslutna att åtgärda detta har utvecklarna presenterat Geekvape Z50 Kit, som inte är en fortsättning på Aegis-serien (vilket är överraskande i sig), utan anses vara den första boxmoden i Zeus-serien, på senare tid omdöpt till helt enkelt Z.

Geekvape Z50 Kit ser enkel och banal nog ut på marknaden finns det ganska många enheter av den här typen, men det gör det inte obekvämt, eftersom fallet är litet och ergonomiskt på grund av en rundad sida och lite skurna kanter och hörn. Enheten är tillräckligt liten 84,1*30,7*24 mm, så den får plats i fickan utan större svårigheter. För att få boxmoden att se ljus och originell ut finns det på dess sidopaneler ljusa plastinsatser a la harts.

Den maximala effekten av Z50 Mod är 50 Watt, och den tillhandahålls av ett inbyggt batteri med medelhög kapacitet på 2000 mAh, vilket med inte den mest intensiva förbränning och användning av förångare med högt motstånd räcker för en dag av oberoende användning. Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten som finns på frontpanelen med 2A ström.

Z50 Mod arbetar under kontroll av en egenutvecklad chipset, tack vare vilken vaper kommer att få en ganska enkel funktionalitet, men det kommer att vara fullt tillräckligt för de flesta användare. Hanteringen av enheten är ganska standard brand +/- knappar, menyn är enkel, så även en nybörjare kommer att kunna förstå enheten. Z50 Mod är utrustad med traditionell för GeekVape-enheter färgskärm med vertikal orientering, på vilken vaper kan hitta en standarduppsättning av information om enheten.

Z Nano tankförstärkare

Z Nano Tank atomizer är en något modifierad Zeus Nano Tank som släppts tidigare och som redan har lyckats glädja många vapers på grund av sin kompakthet och praktiska användbarhet. Tanken är ganska liten, med en 22 mm sits och ett justerbart luftflöde uppifrån, vilket gör den till en non-pouring tank.

Den här tanken är utformad för att använda B-seriens förångare, som är lätta att köpa i vilken vape-butik som helst, eftersom de är utformade för att installeras i en inte mindre populär produkt från företaget GeekVape Aegis Boost. Det finns två förångare på 0,3 och 0,6 ohm i kitet, men det finns ett mycket större urval.

För att fylla på tanken måste du skruva av topplocket halvvägs och hälla 3,5 ml eller 2 ml vätska i de ganska stora påfyllningshålen, beroende på vilken typ av glas som är installerad.

Slutsatser och intryck

Vi kan inte säga att Geekvape Z50 Kit kommer att bli en superhit i försäljningen, särskilt mot bakgrund av de enheter som släpptes samtidigt, men den kommer definitivt att hitta sin köpare. Den vaper som bestämmer sig för att köpa Geekvape Z50 Kit kommer att få en lättanvänd och lättskött apparat som definitivt kommer att glädja honom med sin praktiska användbarhet, kompakthet och goda smaköverföring på grund av en mängd olika förångare.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Inte den största kapaciteten hos batteriet;

Liten volym på tanken även med det installerade bubbelglaset.

Fördelar

Kompakt storlek;

Ergonomisk kropp;

Ljusa plastinsatser;

Snabb laddning;

Enkel och tillförlitlig chipset;

En 22 mm passform, vilket gör att enheten kan klassificeras som en stealth-enhet;

Lättanvänd tank;

Stort urval av förångare från B-serien.