Recension av GeekVape Z100C DNA Pod Mod

Recension av GeekVape Z100C DNA Pod Mod

Efter att vaping började utvecklas snabbt har många tillverkare inte bara kommit upp med enkla kontrollchips som gör att du kan styra effekt, spoltemperatur och spänning, utan också mer seriösa styrelser, genom vilka vaper kan få många positiva ögonblick. Sådana brädor kan säkert inkludera chipset från det amerikanska företaget Evolv, som är kända för alla vapers under namnet DNA. Det är dessa chipset som anses vara de bästa på grund av deras stabila drift, prestanda, funktionalitet. Företaget GeekVape en lång tid använt i sina enheter märkeschips, men bestämde sig för att behaga fans av dyrare alternativ som vill få ut det mesta av sina enheter, presenterade Z100C DNA Pod Mod. Helt enkelt utformad sub-mod kommer att glädja det faktum att den styrs av en riktig DNA-chipset.

Allmän information

”GeekVape Z100C DNA Pod Mod” är en ganska stor podmod för ett 21700/18650-batteri som körs på DNA 100C-chipsetet och stöder förångare i P-serien. Designen av podmod kan inte kallas särskilt originell eller icke-standardiserad – det är en snygg enhet med tydliga raka linjer och fasade kanter, så att den ligger perfekt i handen. För autonomi ansvarar ett utbytbart batteri 21700 eller 18650, och för prestanda och funktionalitet chipset DNA 100C, tack vare vilket vaporn kan justera enheten till dina exakta parametrar. De utbytbara P-serien förångare på nätet och justerbar blåsning gör att du kan få maximal smak. Du kan köpa GeekVape Z100C DNA Pod Mod i fyra färger svartblå, svart kol, blågrön och silverröd.

Paketet är .

Vad jag aldrig har haft mycket klagomål på GeekVapes enheter (inte POD-systemen, de är en separat historia) är förpackningen, eftersom de alltid försöker packa sina enheter mycket anständigt. I lådan väntar därför vaper i lådan:

Z100C DNA Pod Mod batteripaket;

Z100C DNA Pod patronen;

15 ohm P Series Mesh Coil, 70-85W (förinstallerad);

Förångare 4 ohm P Series Mesh Coil, 50-60W;

Förångare Extractor;

Adapter för 510-anslutning;

Typ-C USB-kabel;

Adapter för installation av 18650-batterier;

Användarmanual.

Z100C DNA Pod Mod Batteripaket

GeekVape-enheter är välkända för alla vapers, eftersom de flesta av dem redan har blivit legendariska, och det spelar ingen större roll om du köper en tank, box mod, dropp- eller POD-system. Företaget ägnar särskild uppmärksamhet åt kvaliteten på de produkter som erbjuds och dess överensstämmelse med köparnas krav och önskemål. Men företagets utvecklare har inte vid något tillfälle använt sig av chipset från tredje part, i synnerhet från Evolv, utan har använt sig av egen utveckling. Vare sig för att sticka ut lite, eller för att prova sig fram, presenterade företaget GeekVape Z100C DNA Pod Mod, som nästan omedelbart efter den officiella presentationen drog till sig vapers uppmärksamhet.

Designen av den nya enheten är kontroversiell å ena sidan ingenting som drar till sig uppmärksamhet, några originella lösningar eller tillägg, och å andra sidan är allting enkelt, strikt och snyggt. I vilket fall som helst domineras pod-modens design av raka linjer och avfasade hörn, så den ligger bekvämt i handen. Man kan inte säga att GeekVape Z100C DNA Pod Mod” är en kompakt enhet eftersom dess mått är 129,6*39,09*33,09 mm, men med tanke på det batteri som används 21700 är storleken ganska logisk.

Den maximala effekten på 100 watt tillhandahålls av ett utbytbart 21700/18650-batteri (med hjälp av en adapter), som installeras underifrån under det gångjärnsförsedda locket med en låsning.

För att ladda batteriet och synkronisera chipsetet med din dator finns det en USB Type-C-kontakt under kontrollknapparna (laddningsström 3A).

Naturligtvis är den viktigaste egenskapen hos GeekVare Z100C DNA Pod Mod användningen av DNA 100C-chipsetet. Chipsetet behöver ingen särskild introduktion, så det faktum att vaper kommer att få stor funktionalitet Watts/Watt Boost /Kanthal/Replay/SS 430/SS 316/Titanium/Nickel 200 är ganska logiskt och motiverat. Vid behov kan chipsetets firmware uppdateras med hjälp av ett speciellt program där du också kan använda finjusteringen av enheten.

Pod-mod är utrustad med en 0,96 tums färgskärm, på vilken vaper kommer att hitta maximal information om enhetens funktion. Det finns tre tangenter under skärmen för kontroll, de är traditionella för alla enheter med DNA-chip.

Z100C DNA-pod

Mot bakgrund av chipsetet som används patron Z100C DNA Pod är lite förlorad, men den är gjord i de bästa traditionerna av GeekVape företaget, den är praktisk, bekväm och funktionell. Tillverkaren gav möjlighet att använda enheten som en boxmod från början, så kitet har redan en adapter för 510-kontakt som kan installeras istället för patronen. Droppspetsen är avtagbar, 810th.

Z100C DNA Pod-patronen är utformad för att passa P-seriens förångare (de har använts av företaget i andra enheter mer än en gång). Det finns två förångare i kitet med 0,15 och 0,4 ohm motstånd, båda på nätet, så smaköverföringen kommer att vara på högsta nivå.

Utvecklarna har tillhandahållit blåsjustering, som genomförs med hjälp av roterande ring, som ligger under dropptypen. Patronen är lätt att fylla på och praktisk på sin sidoyta du öppnar bara silikonlocket och fyller hålet med 5 ml vätska.

Slutsatser och intryck

”GeekVape Z100C DNA Pod Mod” är valet för vapers som vill ha en modern sub-mod och funktionaliteten hos ett DNA-chip på samma gång och är villiga att betala 2-3 gånger priset eftersom de vet VAD de betalar för. Enheten har praktiska egenskaper, autonomi, tillgång till ett stort antal funktioner och tillförlitlighet.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Relativt hög kostnad;

För MTL-åtdragning är apparaten inte lämplig.

Fördelar

Ergonomiskt hölje;

Strikt utformning;

Riklig utrustning;

Batteri 21700/18650;

Snabb laddning;

Högpresterande chipset;

Utmärkt funktionalitet;

Användning av förångare i P-serien;

Justerbar genomblåsning;

Bekväm påfyllning;

God smak och arom.