Recension av GeekVape Z RDA

Recension av GeekVape Z RDA

Under ganska lång tid fanns det en tvist mellan vapers om vad som smakar bättre än en tank eller en dropp. Tiden har gått, men relevansen av dispyten har inte bleknat, dock släpper nu vapetillverkare nya förstoftare inte lika ofta som det var för två eller tre år sedan. Naturligtvis har antalet vapers som använder vape-maskiner minskat betydligt, men de som föredrar en riktigt fyllig smak är redo att regelbundet pumpa RDA:er samtidigt som de släpper ut moln av läcker och smakrik ånga. Företaget GeekVape bestämde sig för att glädja droppälskarna och presenterade Z RDA (för dem som missat det är det vettigt att påminna om att Z har bytt namn till Zeus). Detta dropp är en värdig efterföljare till en av de mest populära under de senaste två åren tank Zeus X.

Allmän information

GeekVape Z RDA är en medelstor förstoftare med två P-pelare för dubbla eller enkla spiraler, med ett genomblås på undersidan som är utformad för maximal smak och fyllig vibe. Droppen ser ganska ovanlig ut: det är en avsmalnande cylinder med en topplock som används för både luftintag och blåsningskontroll. Vape pods sverige För installation av spiraler finns det två U-formade ställningar, som är mycket praktiska att använda. Droppen har ett ganska intressant blåsningssystem med luftintag i toppen och den efterföljande riktningen av luftflödet under spiralerna och på deras sidor. Du kan köpa GeekVape Z RDA i sex färger svart, stål, gunmetal, guld, blått och regnbåge.

Komplett uppsättning

Om en vapeare någonsin har stött på en Zeus X-tank vet han säkert att GeekVape alltid packar sina enheter väldigt bra, och den nya vapearen är inget undantag. I lådan hittar vaperaren följande:

Z RDA Drip Atomizer;

Ersättningsdroppmunstycke;

T-formad skruvmejsel;

Jig coil för att spola spiraler;

Ersättningsskruvar;

Ersättnings-O-ringar;

Fyra remsor av absorberande bomull;

Fyra förspolade Alien Clapton Coil4 Ohm-spolar;

Bruksanvisning.

Utseende och design

GeekVape Company intar med rätta en av de ledande positionerna på vape-marknaden, eftersom nästan varenda en av deras enheter (det fanns par av enheter som inte var särskilt omtyckta av vapers) blir en försäljningssuccé. Vapers som är intresserade av vapingvärlden vet att företaget GeekVape har en separat division Digiflavor, som ägnar sig åt produktion av dropp, så presentationen GeekVape Z RDA var lite av en överraskning för många vapers, men faktum kvarstår att den nya dropparen redan har presenterats officiellt.

Naturligtvis, för vapers som är vana vid att se den karakteristiska logotypen i form av Zeus huvud endast på tankarna, är det lite ovanligt att se den på kupolen på dropparen. GeekVape Z RDA-droppen ser ganska originell ut, inte den vanliga cylindern med topplock, utan en ganska komplex design som omedelbart drar till sig uppmärksamhet. Basdiametern på droppen är 25 mm och den smalnar av mot toppen, och detta är inte bara för skönhetens skull, utan på grund av designfunktionerna.

Om vi pratar om designfunktionerna hos GeekVape Z RDA, hålls sidoskidan på däcket av nycklar, och i dess övre del finns det en plats för att landa en topplock, utrustad med en oring. Innanför kjolen finns två kanaler som gör att du kan rikta luftflödet direkt till spiralerna i botten och på sidan. Topplocket monteras på toppen av kjolen och dropptypen monteras i den.

Dropptypen är 810:e, utan ring, och det finns två dropptyper i setet – en standard och en med låg profil.

Funktioner för bas, blåsning och användning

Med hänsyn till att GeekVape Z RDA kan kallas efterföljaren till Zeus X, använder den samma bas, som är bekant för många fans av denna legendariska tank. Två medelstora rack, gjorda i form av bokstaven U, kännetecknas av bekvämlighet och bevisat genom åren (du kan redan säga det) av designen.

Installationen av spolen eller spolarna är mycket enkel, du måste sätta in spolens ben i tillräckligt stora hål, och överskottet kan klippas bort omedelbart efter installationen, eftersom det finns utrymme under avloppen.

Att lägga den absorberande bomullen kommer inte att orsaka frågor, eftersom det inte finns tillräckligt med utrymme. Det viktigaste villkoret för att inte svälta är att ullens längd ska vara tillräcklig, och den ska placeras i badkaret.

Det är svårt att kalla ett badkar djupt, men med hänsyn till dess utformning kan du fylla det upp till 2 ml vätska (nästan upp till spiraler). Om du vill kan du installera squonk-stiftet som säljs separat och använda droppet på lämpliga enheter.

Separat uppmärksamhet förtjänar att blåsa i GeekVape Z RDA. Luftintaget är gjort från toppen, och sedan strömmar det genom kanalerna inne i kjolen under spiralerna och på deras sidoyta, så att smaköverföringen och boostet kommer att vara på topp. Luftflödesjusteringen görs med topplocket, som har ganska stora skåror på den för bekvämlighetens skull.

Slutsatser och intryck

Uppriktigt sagt är uppkomsten av Z RDA-drippen från GeekVape en ganska oväntad händelse, men en trevlig sådan, eftersom många människor nu vill få en mycket intressant dropp från denna tillverkare. Den vaper, som kommer att bestämma sig för att köpa GeekVape Z RDA, kommer att få en fullfjädrad non-pour, med en enkel och bekväm installation av spiraler, korrekt placerad blow-through och med utmärkt smaköverföring.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Squonk pin måste köpas separat;

Oring under topplocket kommer att slitas ut mycket snabbt.

Fördelar

Den ursprungliga utformningen;

Stort urval av färger;

Bra utrustning;

810:e droppspetsen;

Inget spill;

Enkel installation av spolen och absorberande bomull;

Bottom-side blow-by;

Stor smak och bulk.