Logic Compact POD  

Logic Compact POD  

Uppkomsten av salt nikotin och vätskor baserade på salt nikotin har revolutionerat världen av förbränning, eftersom det har förändrat själva inställningen till förbränning. Det är intressant att salt nikotin skapades och patenterades 2015 av det amerikanska företaget Pax Labs, vars berömmelse inte ens kom från nikotin, utan från den apparat som alla vapeare känner till – Juul. Det var med Juul som eran av POD-system började, om vars popularitet man skulle kunna skriva volymer. Naturligtvis gav och ger inte framgången för enheter från Pax Labs vila åt många tillverkare, så från tid till annan dyker det upp liknande enheter, och några av dem är ganska intressanta. En av dessa enheter är Logic Compact POD, som tryggt kan konkurrera med den legendariska Juul.

Allmän information

Logic Compact POD är ett kompakt POD-system som är utrustat med ett batteri med medelhög kapacitet och är avsett för användning av avtagbara patroner fyllda med salt nikotinbaserade vätskor. Apparaten är tillverkad i den mest traditionella för POD-system formfaktor – en kompakt pinne med rundade kanter och ett tillplattat ergonomiskt munstycke. e-cigarette sweden Enheten är så enkel att använda som möjligt, så den har inga reglage och aktiveras genom att puffa. Laddning sker med en dockningsstation som är ansluten till en vanlig USB-port. Ersättningspatroner fylls med en vätska på salt nikotinstyrka 1,5 % och har fem traditionella smaker. Logic Compact POD finns i åtta färger, både traditionella och ljusa ungdomssmaker.

Paketet

Vi bör genast säga att Logic Compact POD och dess patroner säljs separat, så i huvudpaketet finns endast enheten. I den ursprungliga lådan som öppnas som en bok kommer vaper att kunna hitta:

– Logic Compact batteripaket;

– Laddare (dockningsstation);

– Användarhandbok. 

Logic Compact Battery Pack

Det faktum att Juul PODs är särskilt efterfrågade och älskade av rökare är ett obestridligt faktum, eftersom Pax Labs har gjort allt för att göra sina enheter pålitliga. Framgången för dessa enheter ligger i deras enkelhet, tillförlitlighet och goda smakleverans. Naturligtvis kunde denna framgång inte undgå att påverka förändringarna på vape-marknaden, eftersom många tillverkare inte bara började specialisera sig på produktion av POD-system, utan också började producera analoger till Juul. Och en av de framgångsrika analogerna (låt oss erkänna att det är en Juul-analog) är Logic Compact POD, som redan har lyckats inte bara hitta sina fans, utan också blivit den huvudsakliga enheten för många vapers.

Logic Compact POD-enheterna tillverkas i den mest populära formfaktorn för POD-system – en kompakt pinne, vars ergonomi inte ens de mest allvarliga skeptikerna kommer att ha några frågor eller klagomål. Enheten är tillverkad av aluminiumlegering, tack vare vilken enhetens yta har en behaglig beröringsrubbning. POD-systemet kommer att glädja dig med sin kompakta storlek, för dess höjd är bara 85 mm, så den kommer att vara praktiskt taget omärklig i fickan, eftersom den inte tar mer plats än en kulspetspenna.

Logic Compact POD drivs av ett batteri som inte har den största kapaciteten – 350 mAh, men det räcker för autonom användning i en dag. Men tillverkaren tog hand om det faktum att när som helst kan vaperen ladda enheten med en speciell laddare (dockningsstation), där enheten helt enkelt installeras till klick. Laddaren ansluts till alla vanliga USB-portar, så det kommer inte att finnas några speciella svårigheter med laddning, och upp till 80 % av enheten kan laddas på 34 minuter, och upp till 100 % – på 74 minuter.

Logic Compact POD är ett av de enklaste POD-systemen att använda och underhålla, så det har inga kontroller. Apparaten aktiveras genom att puffa, vilket är mycket bekvämt och praktiskt. För att kontrollera laddningsprocessen finns det på enhetens yta en liten lysdiod som ändrar färg beroende på hur laddat batteriet är.

Logic Compact Ersättningskapslar

Patronerna för denna tillverkare kallas ”Logic Compact Replacement Capsules”, men det är faktiskt traditionella patroner med inbyggda förångare. Patronerna är redan fyllda med salt nikotinbaserad vätska med 1,5 % styrka, så att du kan tillfredsställa ditt nikotinbegär med bara några få puffar.

Kapselns volym är 1,6 ml vätska, vilket räcker till 415 puffar (ungefärliga uppgifter från laboratoriet). I batteripaketet hålls kapseln fast med hjälp av magneter.

För närvarande erbjuder tillverkaren fem smaker av vätskor:

– Bärfräsch;

– Klassiskt;

– Chai Masala;

– Mint Breeze;

– Tropisk mousse.

Slutsatser och intryck

Vi kan med säkerhet säga att Logic Compact POD är en av de allvarligaste konkurrenterna till Juul, eftersom företagets utvecklare lyckades skapa en enhet som inte är sämre än den amerikanska utvecklingen i många avseenden. POD-systemet är praktiskt och snyggt, och de rika ursprungliga och klassiska smakerna kommer att ge många trevliga stunder av läcker vaping.