Recension av GeekVape ZEUS Sub Ohm Tank

Recension av GeekVape ZEUS Sub Ohm Tank

Trots massövergången av vapers till POD-system är de flesta vapers nöjda med att använda de klassiska mekaniska och boxmods med tankar eller dropp. Och under de senaste åren finns det en intressant trend att fler och fler vapers föredrar att använda tankar som inte behöver ställa in spolen och sätta den absorberande vaddet, och du behöver bara byta ut förångaren. Företaget GeekVape släppte för inte så länge sedan en annan version av Zeus märkt X, som med rätta anses vara en av de mest populära idag. Men marknadsförare och utvecklare från företaget bestämde sig för att inte sluta, så en ny atomizer ZEUS Sub Ohm Tank, som säkert kan kallas en värdig fortsättning på serien såg dagens ljus. Dess främsta egenskap är att den använder utbytbara förångare, tack vare vilka processen för underhåll av tanken är så enkel som möjligt. Det är värt att notera att företaget GeekVape erbjuder flera alternativ av utbytbara förångare på nätet, vilket gör att du kan få en garanterad bra smak och bulk.

Allmän information

GeekVape ZEUS Sub Ohm Tank tank, fungerar på utbytbara förångare på nätet, med det vanliga för denna serie av toppluftintag, tack vare vilket du kan få en fantastisk smak och göra tanken icke-hällande. Designen på den nya tanken påminner mycket om Zeus X, men har sina egna funktioner som ger den en viss charm. Tack vare att förbrännaren använder utbytbara förångare (tillverkaren erbjuder två varianter av förångare med 0,2 och 0,4 ohm motstånd) kommer det inte att finnas några problem och frågor om smaköverföring och smakförstärkning. Utvecklarna bestämde sig för att använda det traditionella för Zeus toppluftintag, varefter han kommer under förångaren genom de interna kanalerna, vilket ger en utmärkt smaköverföring. Köp GeekVape ZEUS Sub Ohm Tank finns i sju färger svart, regnbåge, gun metal, blått, stål, cross-black och guld.

Tillbehör

Det faktum att företaget GeekVape alltid mycket anständigt buntar sina atomiser vet alla vapers och den nya sub ohm tanken är inget undantag. Utformad i den traditionella företagsstilen box vaper kommer att hitta:

ZEUS Sub Ohm Tank atomizer med 5 ml bubbelglas förinstallerat och 0,2ohm Mesh Z2 coil förångare;

Reserv 0.4ohm Mesh Z1 coil förångare;

Specialnyckel för att ta bort förångaren;

Massor av extra ändar;

Reservglas 3,5 ml;

Garantikort;

Användarmanual.

Utseende och utformning

Det räcker med att titta på GeekVape ZEUS Sub Ohm Tank för att se vem tillverkaren är och vilken serie av förstoftare det handlar om. Vi kan med säkerhet säga att den här tanken liknar Zeus X väldigt mycket, men samtidigt har den flera skillnader som ger den originalitet och en egen stil.

Tanken är tillverkad i lakonisk stil; de enda dekorationerna är den traditionella Zeus-logotypen på förångningskammaren och Zeus-graveringen på luftflödeskontrollringen. Det är värt att säga att skårorna på det övre locket och botten av förstoftaren inte är till för dekoration, utan för att göra det lättare att använda tanken. Tankens diameter är 26 mm, så det är värt att tänka på när man väljer en boxmod för den.

Beroende på vaperens preferenser i GeekVape ZEUS Sub Ohm Tank kan du använda ett vanligt rakt glas på 3,5 ml eller Bubble-glass för 5 ml. Det är värt att nämna att den här förbrännaren använder en traditionell bkzoring 810th delrin droppspets, men du kan alltid ersätta den med någon av din samling om du vill.

Förångare, blåsning och användningsfunktioner

Det faktum att utvecklarna av företaget GeekVape bestämde sig för att släppa en tank som fungerar på utbytbara förångare, är det meningsfullt att antalet vapers som inte vill slösa tid på oberoende installation av spolen och läggning av absorberande bomull, ständigt växer. Det är värt att säga direkt att ZEUS Sub Ohm Tank är något annorlunda än de vanliga oservicerade, eftersom utvecklarna bestämde sig för att använda det älskade systemet med övre luftintag.

Tillverkaren erbjuder endast två Mesh Z-serien förångare för tillfället, men kanske kommer nya med ett annat motstånd att dyka upp inom en snar framtid. Men för tillfället kan vaperaren använda Mesh Z1 och Mesh Z2 med motståndet 0,4 respektive 0,2 ohm. För att maximera vätskans smak och för att ge vaper med bulk använder förångarna mesh med en speciell utformning.

Det är värt att säga att förångarna inte är gängade och hålls i basen med hjälp av fingeringar. Utvecklarna utrustade förångaren med en speciell anordning som gör det enkelt och bekvämt att ta bort förångaren från basen.

Blåsesystemet förtjänar särskild uppmärksamhet. Det är naturligt justerbart genom att vrida på ringen i toppen av tanken. Luftintaget är övre, och på grund av konstruktionen blåser luften runt förångningskammaren och sedan från botten till förångaren, vilket ger utmärkt smak och fyllighet. Påfyllning GeekVape ZEUS Sub Ohm Tank är mycket enkel ta bort topplocket (det, som i GeekVape ZEUS X skruvas loss halvt varv) och häll vätskan i tillräckligt stora hål. Utvecklarna har gett en tillräckligt stor kant i hålet för ångtillförsel så att när du fyller vätskan inte faller ner i kanalen och toppen av förångaren.

Slutsatser och intryck

GeekVape ZEUS Sub Ohm Tank är en värdig fortsättning på Zeus-serien, som definitivt kommer att tilltala många vapers på grund av sin smakleverans, bulk och underhållsvänlighet. Den här tanken kommer att vara ett riktigt fynd för vapers som vill ha smak/vacka men inte vill spendera tid på att sätta upp spiraler och stapla absorberande bomull.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Endast två typer av förångare;

Om du sätter in förångaren på fel sätt kan du glömma smaken.

Fördelar

Kännetecknande snygg design;

Stor tankvolym;

Luftintag i toppen;

Bekväm påfyllning;

Förångare på nätet;

Enkelt underhåll;

Utmärkt smakleverans och bulk.