Recension av Joyetech Exceed Grip Pro

Recension av Joyetech Exceed Grip Pro

Vapers och människor som följer vapingvärlden har nyligen observerat att en intressant egenskap hos vape-enheter inte bara förändras, utan verkligen förändras. Den har ersatts av kraftfulla box-mods med atomizers för sex spiraler, som framgångsrikt har skjutits åt sidan av POD-system och sub-mods. Det är osannolikt att någon kommer att argumentera om relevansen och efterfrågan på det senare eftersom fler och fler vapers föredrar sådana kompakta och lättanvända enheter. Företaget Joyetech nöjde inte en enda gång sina kunder med enheter av sådant format och deras senaste utveckling var Exceed Grip Pro. Vi kan inte säga att denna sub-mod är revolutionerande eller innovativ när det gäller funktionalitet och prestanda, några intressanta funktioner som inte bara kan locka nybörjares uppmärksamhet, utan också intressera vapers med erfarenhet.

Allmän information

Joyetech Exceed Grip Pro är en kompakt sub-mod utrustad med ett ganska kraftfullt batteri, en enkel kontrollchipset inbyggd och designad för att fungera med både utbytbara vaporizers och RBA-bas. Enheten är gjord i den ursprungliga formfaktorn, som redan är bekant för många vapers av tidigare modeller i denna serie. Närvaron av en tillräckligt enkel chipset gör att vapern kan välja den optimala vaping-effekten. För att förångaren ska få ut det mesta av enheten har den möjlighet att installera utbytbara förångare eller en servad bas. vape shop sweden online Köp Joyetech Exceed Grip Pro i tretton ljusa och originella mönster, bland vilka det är lätt att hitta den bästa lösningen för varje vaper.

Konfiguration

Det är värt att säga på en gång att av någon anledning (godkänd i vape-cirklar) är standardanordningen inte utrustad med en serverad bas (det är nödvändigt att köpa det separat). Men i alla andra avseenden är enheten utrustad ganska standard:

Exceed Grip pro batteri;

Avtagbar patron;

Ex-M 0,4 ohm spole;

Ex-M 0,4 ohm spole; Ex-M 510 förångare;

USB-laddningskabel;

Snodd;

Garantikort;

Användarmanual.

Exceed Grip pro batteripaket

Många vapers gillar verkligen kompakta enheter, så tillverkare försöker ständigt släppa liknande enheter. För inte så länge sedan släppte Joyetech Exceed Grip, som många vapers direkt gillade. När hon bestämde sig för att inte sluta presenterade hon en uppdaterad version av Exceed Grip Pro, som inte är mindre, och för att vara ärlig, mer intressant.

Mått Joyetech Exceed Grip Pro liknar den tidigare versionen – 74,0 * 40,0 * 21,0 mm, så den kan enkelt bäras i en skjortficka. Utvecklarna har jobbat på enhetens vikt, som bara är 74 gram. Det är värt att hylla designerna som de initialt erbjuder ett stort urval av färgdesign, och ljusa, ungdomliga och något provocerande, men många vapers kommer definitivt att uppskatta det.

Exceed Grip Pro drivs av ett inbyggt 1000 mAh-batteri, vilket nästan är standard för enheter av sådan klass. Batteriet laddas via en vanlig mikro-USB-kontakt som finns på sidopanelen.

Chipsetet, som låter dig justera enhetens effekt från 1 till 40 watt, är en av de viktiga fördelarna med denna enhet. Joyetech Exceed Grip Pro är naturligtvis utrustad med en liten 0,69 tums display där vapern kan hitta en standarduppsättning data om batterinivå, spolresistans, spänning och effekt.

Joyetech Exceed Grip Pro Cartridge

Tillverkaren har gett en möjlighet att använda patronerna som används i den första versionen av Joyetech Exceed Grip, så det kommer inte att finnas några svårigheter med att skaffa dem. Du kan använda 3,5 ml eller 4,5 ml patroner (det andra alternativet ingår, designat för att använda utbytbara förångare med 0,4 ohm motstånd). Det är enkelt och bekvämt att installera patronen på sidan.

Beroende på typ av patroner är det möjligt att installera utbytbara förångare med 0,4 och 0,8 ohm resistans. Tyvärr har utvecklarna inte utrustat patronen med möjligheten att justera luftflödet, många vapers kommer inte att gilla denna punkt.

Vapern kan använda en servad bas, och med en ganska enkel installation av spoldäcket görs i vanligt format med två rack, horisontell installationsspole och tillräckligt stora öppningar för att lägga absorberande bomull. På sidan av patronen kan du enkelt fylla upp den med en liten silikonplugg som du kan öppna för att fylla på vätskan.

Slutsatser och intryck

Joyetech Exceed Grip Pro är en ganska intressant enhet som gör att företaget kan hålla sig flytande och konkurrera med andra tillverkare. Vissa vapers kommer inte att uppskatta designen och bristen på blåsning, men många kommer gärna att använda enheten, eftersom den är kompakt, enkel och bekväm.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

För att fylla på är det nödvändigt att ta bort patronen;

Brist på justering av blåsning.

Fördelar

Kompakt storlek;

Stort urval av färger;

Batteri med hög kapacitet;

Enkel kontroll;

Informativ display;

Stor patronkapacitet;

510-typ droppspets;

Möjlighet att installera RBA-bas.