Recension av Joyetech Exceed Grip Starter Kit

Recension av Joyetech Exceed Grip Starter Kit

Nyligen har populariteten för POD-system hamnat utanför listorna. Oavsett om det beror på att vapingmarknaden fick saltet nikotinbaserade vätskor, eller för att vapers är trötta på stora enheter, men faktum är att antalet POD-användare växer snabbt. De tillåter dig att inte generera för mycket ånga, men samtidigt mätta kroppen på ångan eller rökaren som har bytt till den lätta sidan av ångan, en tillräcklig mängd nikotin. Tillverkare försöker ständigt producera inte bara POD-system i samma mönster och likhet, utan enheter som definitivt kommer att dra till sig uppmärksamhet. Det var vad specialisterna och utvecklarna av Joyetech bestämde när de arbetade med sin nya enhet – Exceed Grip Starter Kit, som kommer att tilltala många vapers, både nybörjare och de som redan har provat många enheter. Detta startpaket är intressant inte bara för sin design, utan också för den tekniska implementeringen av patronen kan användas som engångsalternativ, och helt enkelt göra en ersättningsvaporizer.

Allmän information

Joyetech Exceed Grip Starter Kit är ett kompakt startkit utrustad med ett högkapacitetsbatteri och designat för att använda två typer av patroner, en av dem med utbytbara förångare och den andra engångs. Företagets utvecklare bestämde sig för att inte släppa den minsta enheten, som kommer att använda ett ganska kraftfullt batteri som kan ge vapern en bra autonomi. vape shop stockholm sweden Beslutet att utrusta enheten med två typer av patroner kommer att tillåta förångaren att välja vilken som passar honom bäst, engångsförångare med högt motstånd eller med utbytbara förångare med lägre motstånd. Formgivarna av företaget gjorde också ett bra jobb, eftersom Joyetech Exceed Grip Starter Kit kan inte annat än glädjas med sina ljusa färger och bilder, presenterade i sex varianter blå, svart, vit, mysterieblå, regnbågtatuering, dödskallesten.

Utrustning

Trots att Exceed Grip Starter Kit är ett något modifierat POD-system, bestämde sig Joyetech helt klart för att komplettera enheten anständigt. Det är därför vapern i den vita rutan väntar:

Exceed Grip batteripaket;

Standard 4,5 ml patron;

En 3,5 ml POD-patron;

Två förångare på EX-M Mesh Coil med 0,4 ohm resistans;

USB-laddningskabel;

Användarmanual;

Garantikort.

Exceed Grip batteripaket

POD-system och AIO (allt i ett) är inte längre tillgängliga i ganska små storlekar på grund av att enhetens ringa storlek innebär ett inbyggt batteri med låg kapacitet. Batteripaketet Exceed Grip är den gyllene medelvägen eftersom det har en liten storlek (74*40*21 mm) och ett batteri med hög kapacitet. Samtidigt är dess formfaktor en liten rektangulär mod som ligger perfekt i din hand på grund av sin lilla storlek.

Det är värt att hylla företagets designers, som bestämde sig för att inte bara använda standardfärger och originaltrycken. Ett sådant beslut kommer att falla i smaken hos många vapers, eftersom enkla färgdesigner är något uttråkade.

Inbyggt batteri Exceed Grip-kapacitet på 1000 mAh gör att du kan få en mycket betydande autonomi, och detta är en viktig fördel med enheten. Batteriet laddas med en vanlig mikro-USB-kontakt, som sitter längst ner på sidokanten. Övervaka nivån av batteriladdning du kan använda LED, ändra dess färg. Det är värt att notera separat att enheten är utrustad med ett ganska enkelt kretskort, vilket inte bara tillåter en komplett uppsättning av Exceed Grip-skydd, utan också att automatiskt justera effekten upp till 20 watt beroende på vilken typ av patron som används.

Kassetten och funktionerna i driften

Det ska sägas direkt att Joyetech Exceed Grip Starter Kit kan användas för både en tät cigarettpust eller för saltnikotinbaserade vätskor, samt en gratis bong för ekologiska nikotinbaserade vätskor. Speciellt för detta ändamål har tillverkaren tillhandahållit möjligheten att använda två typer av patroner med olika motstånd.

Patronerna som används i Joyetech Exceed Grip Starter Kit har ett motstånd på 0,4 och 0,8 ohm, där den första versionen använder en utbytbar förångare EX-M Mesh Coil och det andra keramiska värmeelementet. En viktig poäng är att i standardpatronen kan du själv byta förångare allt eftersom den slits, medan POD-patronen är engångs.

Tillverkaren hävdar att enheten implementerar en innovativ teknologi för torrslagsskydd – skydd av förångaren från förångning vid fullständig konsumtion av vätska och torkning av absorberande bomull i förångaren, men hur det kommer att fungera tills det är inte helt klart. Att ladda tanken på 3,5/4,5 ml (beroende på vilken typ av patron som används) är väldigt enkelt nog att ta bort silikonpluggen på sidan av patronen och hälla ett ganska stort hål i vätskan på det organiska eller salta nikotinet.

Slutsatser och intryck

Joyetech Exceed Grip Starter Kit är definitivt en intressant enhet, om så bara för att vapern bestämmer vilken typ av vätska och vaporizer som ska användas. Det är mycket bekvämt att du kan byta ut förångarna i standardpatronen, vars kostnad är betydligt lägre än kostnaden för en ny patron. Enheten i sin lilla storlek har en god autonomi, och detta är viktigt för många vapers.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Brist på utbytbara förångare med hög motståndskraft mot saltnikotin;

Inandningen är inte justerbar manuellt, utan endast genom att byta ut patronen.

Fördelar

Den ursprungliga designen;

Anständig utrustning;

En mängd olika patroner;

Automatisk effektjustering;

Inbyggd teknologi mot torrslagsskydd;

Bra smaköverföring.