Recension av Joyetech EXCEED X kit

Recension av Joyetech EXCEED X kit

Nyligen finns det en ganska intressant trend – fler och fler vapers föredrar små enheter som passar perfekt i fickan och har minimal vikt. Och vi talar inte bara om POD-system, utan om fullfjädrade enheter med utbytbara atomizers. Naturligtvis är funktionaliteten hos sådana enheter långt ifrån Evolv- eller Gene-kort, men många vapers behöver inte termiska styrkurvor eller en andra förvärmning. Sådana enheter kan hittas i många företags sortiment, men de dyker fortfarande upp då och då i nya mönster. Ett exempel på detta är EXCEED X-kit från Joyetech, som är efterföljaren till den redan kända EXCEED-enheten. Det speciella med detta kit är att det är utrustat med en traditionell finfördelare med 510-kontakt och designad för en tät cigarettpust och användning av vätskor med organiskt och salt nikotin.

Allmän information

Joyetech EXCEED X kit är ett kompakt startpaket som består av en Exceed X atomizer som körs på EX-seriens utbytbara vaporizers och ett batteripaket med inbyggt batteri. Startpaketet använder en ny finfördelare som fungerar på utbytbara förångare, så förångaren kan välja den bästa smaken och dra själv. Det speciella med atomizern är att det är en klassisk tank med 510 mm dropptyp och luftflödeskontroll. Batteripaketet Exceed X med ett inbyggt batteri med medelhög kapacitet är designat för att fungera i tre driftlägen och har ett chipset som låter dig ladda enheten i en halvtimme. vape store sweden Köp Joyetech EXCEED X kit finns i fem färger silver, svart, grön, blå och röd.

Förpackningen

Detta startpaket kan inte kallas något unikt, så det är packat därefter, men du ska inte förvänta dig något speciellt eller övernaturligt. I en enkel låda väntar vapern:

EXCEED X mod batteripaket;

En EXCEED X Atomizer med en förinstallerad 1,2 ohm vaporizer;

En extra 0,4 ohm vaporizer;

Ersättningsglas;

Ersättning Eringes;

USB Type-C-kabel för laddning;

Användarmanual.

EXCEED X Atomizer

Att Joyetech bestämde sig för att använda nya EXCEED X Atomizer i sitt nya startkit är å ena sidan bra, men å andra sidan är det inget annat än ett marknadsföringsknep. Men i vilket fall som helst kommer vapern att bli ganska standard oservad, designad för MTL- och DTL-puffar.

Fungerar atomizer på utbytbara förångare EX-serien, som är representerade för tillfället i tre motstånd 0,4/0,5/1,2 ohm, det första alternativet på nätet, det andra på en vanlig spole, och det tredje är designat för en vätska baserad på saltet nikotin.

Blåsningen är låg, reglerad av den roterande ringen, och vapern har förmågan att sätta både gratis vattenpipa och en tät cigarettpust. Ett separat plus till tillverkaren för att det övre påfyllningslocket är försett med ett barnskydd. Själva fyllningsprocessen är väldigt enkel: du trycker på topplocket, skruvar av det, häller 1,8 ml vätska i tanken.

Batteripaketet EXCEED X mod

Om du tittar noga på EXCEED X mod-batteripaketet kan du med säkerhet säga att enheter av detta format har producerats många gånger av olika tillverkare, men Joyetech försökte göra något eget. Det är värt att säga att den här enheten är bra för nybörjare, som ännu inte känner till alla krångligheterna med vaping, såväl som för erfarna vapers som letar efter något kompakt.

Formfaktorn som EXCEED X görs i är ganska original eftersom den i sektionen är fyrkantig med fasade kanter, men detta gör den lite ostandardiserad. Tack vare denna form har enheten utmärkt ergonomi och tar minimalt med utrymme i fickan eller handväskan.

EXCEED X drivs av ett inbyggt 1000 mAh batteri, vilket nästan är standard för en sådan enhet. Tillverkaren framhåller att enheten laddas via USB Type-C-kontakt placerad på en av sidopanelerna, 2A ström, så hela laddningstiden tar cirka 30 minuter, vilket inte kan undgå att behaga.

Det enda kontrollelementet i Joyetech EXCEED X-kit är en ganska stor Fire-knapp placerad högst upp på enheten. Med dess hjälp kan du inte bara aktivera enheten utan också styra strömmen som tillförs förångaren, det finns tre driftslägen 9/11/13 Watt. Vilket driftläge som är på för tillfället indikeras av en färgskiftande lysdiod. Samma lysdiod låter dig också övervaka batterinivån.

Slutsatser och intryck

Om en vaper letar efter ett kompakt och lättanvänt startkit, då är Joyetech EXCEED X-kit precis vad han behöver. På grund av dess enkelhet, variation av vaporizers och förmågan att ställa in arbetskraft och luftflöde är enheten perfekt för både nybörjare och erfarna vapers.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Låg effekt för drift med 0,4 och 0,6 ohm vaporizers;

Inbyggt uppladdningsbart batteri.

Fördelar

Den ursprungliga designen;

Avtagbar atomizer;

Tre driftsätt;

Utbytbara förångare;

Möjlighet att använda MTL- och DTL-dragningar;

510:e droppspets;

Justerbart slag;

Utmärkt smakleverans.