Recension av Joyetech eGo 510 engångssats

De flesta vapingentusiaster som började vaping för fem eller sex år sedan var lyckliga ägare till ”ego” – enkla enheter som inte lyste med sin autonomi och goda smakleverans. Men många minns dessa enheter med en viss nostalgi, och vissa vapers använder dem med nöje än i dag. Även om formatet anses vara lite föråldrat, blev det grunden för produktionen av POD-system, som nu är på toppen av popularitet. Efter att ha bestämt sig för att samtidigt släppa POD-systemet och spela på vapers nostalgiska minnen och känslor, presenterade företaget Joyetech eGo 510 engångssats. Det är värt att säga på en gång att två enheter, Refillable och Disposable, skiljer sig åt med patroner, men om den första varianten är en traditionell pipe-mod, är den andra en ganska original enhet som kan intressera många vapers.

Generell information

Joyetech eGo 510 engångssats – ett kompakt POD-system, utrustat med ett ganska kraftfullt inbyggt batteri, designat för att använda avtagbara patroner fyllda med vätskor baserade på saltnikotin. Enheten är gjord i formatet av en kompakt pipe-mod, med en slät sidoyta och ergonomi, som du inte kommer att ha några klagomål på. vapes sverige Enheten är utrustad med ett ganska anständigt batteri, som måste laddas med jämna mellanrum. En viktig egenskap hos enheten är att den är utrustad med en 510-kontakt, så att du kan få ett bra batteripaket för att använda olika tankar. Joyetech eGo 510 engångssats är utformad för att använda förfyllda patroner, och tillverkaren erbjuder vaper 20 av de mest populära smakerna.

Kit och förpackning

Det är ganska logiskt att detta POD-system kommer att fullbordas på ett minimum, eftersom det är något mellan ”engångs” och en funktionsduglig enhet. Därför är det inte förvånande att en vaper i lådan bara kan hitta ett batteripaket och en avtagbar 2 eller 4,5 ml patron.

Utseende och design

Företaget Joyetech har under de senaste åren blivit något ”dystert” – på något sätt inte särskilt aktivt fungerar det, nya enheter släpps inte ofta, och de som släpps konkurrerar inte alltid med enheter från andra tillverkare. Men detta betyder inte att företaget har slutat sitt arbete, och ett bevis på detta är några nya enheter, som släpptes av denna tillverkare. Det är värt att säga att företaget samtidigt presenterade två enheter Joyetech eGo 510 engångssats och Joyetech eGo 510 Refillable kit, som bara skiljer sig åt i patroner. Samtidigt är patronerna helt utbytbara, så du bör överväga versionen med förfyllda patroner som framgångsrikt kan installeras på alla boxmoder.

Designen av Joyetech eGo 510 engångssats är inte speciellt original – det är en liten tubmod, gjord av plast med en blank yta, men det är dess enkelhet som lockar. Enheten är riktigt liten – dess höjd är 113 eller 124,5 mm beroende på vilken patron som är installerad. En viktig egenskap hos enheten är att den har en diameter på 22 mm, och det finns en traditionell 510-kontakt på änden, så att du kan installera nästan vilken tank som helst med motsvarande diameter till batteripaketet. Men när du installerar den är det viktigt att komma ihåg att Joyetech eGo 510 inte har den högsta effekten, även om cigaretten kan användas med absolut tillförsikt.

Joyetech eGo 510 engångssats drivs av ett inbyggt 850 mAh batteri, vilket är en ganska bra indikator. Batteriet laddas via USB Type-C-kontakt på sidan med 1A ström, så tiden det tar att ladda batteriet blir cirka en timme.

Enheten tillhör det enkla segmentet, så den har bara en knapp ”Fire”, som ligger i mitten. Enhetens effekt är 14-18 watt, men det kommer att räcka för många vapers. Nära laddningsuttaget finns en LED-indikator med vilken du kan övervaka batterinivån.

Joyetech eGo 510 engångs-POD-kassett

En av funktionerna i Joyetech eGo 510 engångssats är att den använder utbytbara förfyllda patroner. De är gjorda i form av standardtankar med traditionell 510-kontakt, så du kan använda dem på vilken boxmod som helst utan problem.

Tillverkaren erbjuder två versioner av patroner – 2 ml och 4,5 ml, designade för 500 respektive 1600 bloss. Patronerna har ett värmeelement på nätet med 0,7 ohm motstånd, så smaköverföringen kommer att vara på rätt nivå. Det finns ingen blåsjustering, standardpuff är en tät cigarett.

Joyetech eGo 510 disponibel POD presenteras inte bara i två volymer, utan också med 20 olika smaker, och utvecklarna har valt ut de mest populära och populära smakerna.

Slutsatser och intryck

Joyetech eGo 510 engångssats är en ganska intressant enhet som knappast kan kallas en ”engångsenhet”, men det är också ett servat POD-system eller enhet. Denna enhet kan säkert anses vara universell eftersom den kommer att passa både vapers som vill ha en enkel enhet och de som vill byta ut standardtanken på en box mod med något intressant då och då. I alla fall är enheten original och ganska icke-standard.