Recension av dotMod dotPod Nano POD Kit

Vapeindustrin utvecklas på ganska oklara principer, eftersom det är osannolikt att den genomsnittliga vapern, som framgångsrikt använder en boxmod från Voopoo eller Lost Vape för två batterier och en tank med två Triple Fused Clapton, att alla dessa enheter kommer att sluta vara relevanta och de kommer att ersättas av ”iteshki”. Naturligtvis pratar vi inte om enkla ”egoshki” och deras nya generation – POD-system och sub-mods, som har blivit ett av de mest populära formaten. DotMod-företaget anses med rätta vara en av trendsättarna i denna klass av enheter – deras dotPod har varit försäljningsledare i flera år. Men som sådana POD-system har företaget ännu inte släppt. Företaget har beslutat att rätta till detta misstag och har presenterat dotMod dotPod Nano POD Kit.

Generell information

DotMod dotPod Nano POD Kit är ett kompakt POD-system med ett ganska kraftfullt inbyggt batteri, designat för att rymma utbytbara patroner med inbyggda förångare. Formfaktorn, i vilken enheten är gjord, har redan använts av andra tillverkare många gånger, men den är fortfarande relevant – det är en fyrkantig enhet med rundade kanter och hörn, och sidopanelerna är gjorda av ekologiskt läder. Enheten är så enkel som möjligt, så den aktiveras genom att puffa och har inga kontroller. Patronerna med inbyggda vaporizers på 0,8 och 1,0 ohm rutnätet kommer att glädja smaken. geekvape Köp dotMod dotPod Nano POD Kit finns i sex färger – orange, röd, blå, svart, ljusgrå och brun.

Utrustning

Även om enheten tillhör den enkla serien, bestämde sig utvecklarna för att slutföra den så att den inte skulle skämmas. Därför, i en liten patos svart låda kommer vapern att hitta:

– Ett batteripaket för en dotPod-enhet;

– 0,8 ohm dotPod Mesh Pod;

– En 1,0 ohm dotPod Mesh Pod;

– USB Type-C-kabel;

– Lanyard;

– Användarmanual;

– Garantikort.

DotPod-enhetens batteripaket

Det är osannolikt att några vapers kommer att argumentera om det faktum att dotMod-enheter är en separat kategori av vape-enheter, som i de flesta fall anses vara nästan exemplariska. Vi kan inte säga att företaget regelbundet släpper nya enheter, men när de väl introduceras blir de försäljningsträffar 98% av tiden. Med tanke på populariteten av sub-mods och POD-system beslutade företaget att återanvända produktionen, och ganska framgångsrikt, eftersom det släpptes en av de mest populära under de senaste åren dotMod dotAIO-enhet, och sedan den andra versionen av den. Men sådan framgång räcker inte för företaget, och det bestämde sig för att ockupera sin nisch även inom segmentet POD-system, och presenterade dotMod dotPod Nano POD Kit – en kompakt och intressant enhet.

Titta bara på detta POD-system och du förstår omedelbart vem dess utvecklare är, eftersom dess design kännetecknas av snygga linjer, koncisitet och någon speciell lyster, som inte är iögonfallande. Enhetens sidopaneler är gjorda av eko-läder, vilket gör att den ser väldigt dyr och snygg ut. POD-systemet ser ut som en fyrkant (inte en ny lösning, men en win-win), så det har lämpliga dimensioner – 49,5 * 49,5 * 15 mm. På grund av användningen av zinklegering och eco-läder enheten är inte den lättaste – 79,3 gram, men tillverkaren har även utrustat den med en snodd att bära runt halsen.

Power dotMod dotPod Nano POD Kit ger ett inbyggt uppladdningsbart batteri på 800 mAh, vilket med tanke på patronerna med högt motstånd kommer att räcka till två till tre dagars batteritid. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten på enhetens nedre ände.

dotMod dotPod Nano POD Kit är ett ganska enkelt POD-system som inte har några kontroller, så det aktiveras genom att puffa. Enhetens maximala effekt – 18 watt, och den ställs in automatiskt beroende på motståndet hos den installerade förångaren. För att övervaka batterinivån på bottenytan finns en liten lysdiod.

DotPod Pod-kassetten

Med tanke på det faktum att dotMod ännu inte har producerat sådana enheter, är det vettigt att speciella patroner utvecklades för dotPod Nano. De är gjorda med ett tillplattat munstycke och i batteripaketet hålls de av magneter.

Utvecklarna erbjuder vapers två varianter av dotPod Nano POD-kassetter – 0,8 och 1,0 ohm. Båda är gjorda på mesh, så god smak garanteras. Det finns ingen luftflödesjustering, och dragningen är snäv, så nära MTL som möjligt.

För att fylla på patronen tar du ut den ur batterilådan, öppnar silikonpluggen på sidan och häller 2 ml vätska i det lilla hålet.

Slutsatser och intryck

Det faktum att dotMod bestämde sig för att släppa exakt ett POD-system är logiskt och motiverat, eftersom det också behövde täcka detta segment. Enheten visade sig vara mycket anständig och intressant, gjord i företagets bästa traditioner, och samtidigt är den så enkel som möjligt. Kanske kostar det lite mer än de kinesiska analogerna, men vapern kommer garanterat att få en pålitlig och produktiv enhet som troget kommer att tjäna dig i många år.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Det är nödvändigt att ta bort patronen från batterilådan för påfyllning;

– Brist på luftflödeskontroll, även den enklaste.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Snygg design;

– Det bra kompletta setet;

– Kapacitet batteri;

– Snabb laddning;

– Aktivering när du ritar;

– Två versioner av patroner på nätet.